1. Ε και τί μ' αυτό; Μέχρι να κατέβει/εγκαταστηθεί κάνεις κάτι άλλο στην τελική. Εγώ διαβάζω manga. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι τα loading times όταν είσαι εντός παιχνιδιού, κι εκεί συνήθως έως σχεδόν πάντα υπερτερεί το pc.Παρολο που ολοι μου λενε πως το pc ειναι με διαφορα το καλυτερο gaming system, εγω διαφωνω, καθως:
1.Μεχρι να κατεβασεις και να βαλεις να δουλεψει ενα παιχνιδι σου βγαινει η πιστη.
2.Πρεπει να αναβαθμιζεις το pc σου γιατι τα καινουργια δεν παιζουν καλα.
3.Ακομα και αν αγορασεις ενα αυθεντικο παιχνιδι, πολλες φορες σου γεμιζει το pc με διαφορα προγραμματα, που πιανουν extra χωρο.
4.Συνηθως πασχουν απο πολλα bugs, που σπανια συμβαινουν στις κονσολες.
5.Ο χειρισμος συνηθως δε βολευει για πανω απο τα μισα ειδη παιχνιδιων.
2. Το ίδιο πράγμα κάνουν και οι κονσολάδες που κάθε 6 ή τόσα χρόνια βγαίνει νέα κονσόλα και αναγκάζονται να την αγοράσουν γιατί όλα τα νέα παιχνίδια βγαίνουν πλέον γι' αυτήν. Απλά δεν το λένε αναβάθμιση, το λένε "παίρνω νέα κονσόλα". Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.
3. Δε μου 'χει τύχει και τόσες φορές αυτό, αλλά και πάλι τι έγινε; Get more HDDs, end of story.
4. Ε όχι και σπάνια τα bugs στις κονσόλες. XD Και ίσα-ίσα, στην pc version ένα bug μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Στις κονσόλες, you'll have to live with it.
5. Όπως συνηθίσει κανείς. Προσωπικά παίζω άψογα με πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά με τα χειριστήρια δυσκολεύομαι.