Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#47491 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 23:29

Πράγματι οι οικογενειακές ιστορίες είναι το κάτι άλλο.
Δεν πρέπει να υπάρχει παγκοσμίως σειρά με τόσο χάλια σκηνοθεσία, σενάριο και ερμηνείες που να προσπαθεί ταυτόχρονα να δείχνει σοβαρή. Υποκλίνομαι..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47492 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 23:57

Καλά ο πρωταγωνιστής του σημερινού είναι αφασία. Απο που να αρχίσω και που να τελειωσω... Respect Απλά.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#47493 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 00:18

οι gamers πλεον νοιαζονται μονο για τα γραφικα, τα exclusives και το ποσα achievements εχουν. παραδειγμα το call of duty που πουλανε το ιδιο παιχνιδι εδω και 4 χρονια και καθε φορα κανει 10 εκατομμυρια πωλησεις. τωρα υπαρχει το κολπο των dlc που πολυ γρηγορα επεισαν τα προβατα πως ειναι για το καλο τους.
οταν μερικοι τα λεμε αυτα μας λενε nostalgia fags και hipsters... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!

A bit late, but...

Χθες έπαιζα διπλό River City Ransom για NES μέσω netplay με έναν φίλο μου.
Πειράζει που το ευχαριστήθηκα παραπάνω απ'ότι πρόσφατο έχω παίξει;

LfNX0dh.png

#47494 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 00:21

οχι!!(?)

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#47495 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 00:53

πριν 4 χρονια γραφτηκα στο forum :ureshii::ureshii:

#47496 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 00:55

Uhm να τα εκατοστήσεις !!! ^w^ (this is a good wish right?....RIGHT?)

#47497 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 01:07

θα την παρω ως καλη :P

#47498 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 01:14

Youtube Video

...based on a novel by Otsuki Kenji? Πλάκα μου κάνεις.

6dqFccT.gif

#47499 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 01:27

...based on a novel by Otsuki Kenji? Πλάκα μου κάνεις.

δε σου κανω πλακα.:P
η ταινια ειναι EPIC.

#47500 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 01:35

A bit late, but...

Χθες έπαιζα διπλό River City Ransom για NES μέσω netplay με έναν φίλο μου.
Πειράζει που το ευχαριστήθηκα παραπάνω απ'ότι πρόσφατο έχω παίξει;

Μόλις ανέβηκες 100 levels στην υπόληψη μου !:gotit:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#47501 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 12:02

What?
Hajime_Saito is evolving!
...
Congratulations! Your Hajime_Saito evolmed into Something!

v4kFmx.png

#47502 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 14:02

οι gamers πλεον νοιαζονται μονο για τα γραφικα, τα exclusives και το ποσα achievements εχουν. παραδειγμα το call of duty που πουλανε το ιδιο παιχνιδι εδω και 4 χρονια και καθε φορα κανει 10 εκατομμυρια πωλησεις. τωρα υπαρχει το κολπο των dlc που πολυ γρηγορα επεισαν τα προβατα πως ειναι για το καλο τους.
οταν μερικοι τα λεμε αυτα μας λενε nostalgia fags και hipsters... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!

Missed a good conversation...:zetsubou:
Πραγματικα η αξια και η ουσια του gaming εχουν αλλιωθει ασχημα σις μερες μας.
Παντα γινονται υπερβολικα διασημα συγκεκριμενα παιχνιδια, χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο.
Για παραδειγμα, το Team fortress 2 ειναι πολυ πιο παρεηστικο και εμπορικο απο το COD, αλλα γιατι δεν το ξερει κανενας απο το σχολειο μου πχ και ειναι ολοι τοσο κολλημενοι με το COD?
Ο κοσμος απλα παιζει αυτο που του πλασαρεται, και δεν αναζηταει ο ιδιος τιποτα καλο.

Καλα αυτο με τα DlC ειναι αλλη σπαστικη ιστορια.
Δηλαδη εγω που δεν εχω net στην κονσολα μου δεν μπορω να ευχαρητστηθω με την ισυχια μου ενα παιχνιδι στην μεγιστη του αξια?
Παλιοτερα, καθως τα παιχνιδια ηταν μικροτερης χωριτικοτητας σε γραφικα, οποτε εβαζαν οσα περισσοτερα extras, modes κλπ μπορουσαν, για να το ευχαριστιεται ο gamer για μηνες.
Τωρα προσπαθουν να σου πουλησουν το κλαθε τι με τον πιο εμπορικο και ισως υπουλο τροπο.
Σαν να προσπαθουν περισσοτερο να σε ξεγελασουν παρα να σε ευχαριστησουν.

Οσο για τα console vs PC games, εγω ειμαι καθαρα console gamer, αν και μαλλον τωρα τελευταια εχουμε γινει μακραν μιοψυφια.
Παρολο που ολοι μου λενε πως το pc ειναι με διαφορα το καλυτερο gaming system, εγω διαφωνω, καθως:
1.Μεχρι να κατεβασεις και να βαλεις να δουλεψει ενα παιχνιδι σου βγαινει η πιστη.
2.Πρεπει να αναβαθμιζεις το pc σου γιατι τα καινουργια δεν παιζουν καλα.
3.Ακομα και αν αγορασεις ενα αυθεντικο παιχνιδι, πολλες φορες σου γεμιζει το pc με διαφορα προγραμματα, που πιανουν extra χωρο.
4.Συνηθως πασχουν απο πολλα bugs, που σπανια συμβαινουν στις κονσολες.
5.Ο χειρισμος συνηθως δε βολευει για πανω απο τα μισα ειδη παιχνιδιων.

Βεβαια εξακολουθω να παιζω συχνα παιχνιδια στο pc.
Απλως προτιμαω να παιζω retro games, strategy, και αλλα pc exclusives που δεν χρειαζονται πολυ πληκτρολογιο.
Απλως οταν κατι καινουργιο βγαινει και για κονσολες και για pc, παντα προτιμαω την πρωτη επιλογη.

Ειλικρινα απορω γιατι εκανα τη βλακεια να γραψω αυτο το post εδω μεσα, γνωριζοντας πως μαλλον θα αγνοηθει, αλλα τι να κανεις...

O6rrvsU.jpg

#47503 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 14:13

δεν νομιζω οτι εκανες βλακια διοτι ανεπτυξεις μια καλη ολοκληρωμενη αποψη.Ειναι καλο που και που να δινουμε λιγη ποιοτητα στην τρυπα.
Και εγω με την σειρα μου πιστευω οτι πλεον ο χωρος των παιχνιδιων παιρνει την κατω βολτα.Και γω προτειμω της κονσολες εναντι του υπολογιστη σε πολλους τυπους παιχνιδια και διαφορους τιτλου αλλα υπαρχουν καποια που παιζονται μονο στον υπολογιστη.Δυστηχως εχω ακομα το PS2 :sadist:
Δεν θα αναπτυχθω περισσοτερο διοτι με εχουν καλυψει σχεδον πληρως(+οτι με πρηζει ο αδελφος για να κατσει)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47504 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 14:26

Οι κονσόλες έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν φτιαχτεί καθαρά για να παίζουν οι χρήστες, όχι για χίλιες δύο ακόμη δραστηριότητες. Εγώ τουλάχιστον στον υπολογιστή δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε ένα πράγμα και αυτό δεν με βολεύει καθόλου, αφού υποτίθεται ότι όταν παίζεις θες να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα σου χωρίς να σε αποσπά κανείς και τίποτα.

Επίσης

Δυστηχως εχω ακομα το PS2

Τόσες παιχνιδάρες που έχει η συγκεκριμένη κονσόλα πιστεύω αρκεί για να βρείς πράγματα να παίξεις, ειδικά τώρα που πωλούνται αρκετά φτηνά και βρίσκει κανείς διαμάντια σε τρομερές τιμές.

Π.χ. πρόσφατα πέτυχα αυτό σε πολύ καλή τιμή (5 ευρώ)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p5IpW1WSMoY[/youtube]

:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47505 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 15:58

Ο μόνος λόγος που δεν πήρα ποτέ κονσόλα ήταν ότι δεν ήθελα να διαθέσω χρόνο σε κάτι εκτός από τα anime ώστε να τελειώνω και κάποιες σειρές που και που... :canthelp:

Όσο για παιχνίδια στον υπολογιστή, αυτές τις μέρες πρέπει να κυνηγάω με το ντουφέκι παιχνίδια που δεν χρειάζονται συνεχή σύνδεση με το Ίντερνετ γιατί παίζω κυρίως όταν είμαι off-line...:wet2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!