Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 March 2011 - 23:57

*waving intensifies*
Posted 05 March 2011 - 00:18
οι gamers πλεον νοιαζονται μονο για τα γραφικα, τα exclusives και το ποσα achievements εχουν. παραδειγμα το call of duty που πουλανε το ιδιο παιχνιδι εδω και 4 χρονια και καθε φορα κανει 10 εκατομμυρια πωλησεις. τωρα υπαρχει το κολπο των dlc που πολυ γρηγορα επεισαν τα προβατα πως ειναι για το καλο τους.
οταν μερικοι τα λεμε αυτα μας λενε nostalgia fags και hipsters... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!
A bit late, but...
Χθες έπαιζα διπλό River City Ransom για NES μέσω netplay με έναν φίλο μου.
Πειράζει που το ευχαριστήθηκα παραπάνω απ'ότι πρόσφατο έχω παίξει;
Posted 05 March 2011 - 00:21
Posted 05 March 2011 - 00:55
Posted 05 March 2011 - 01:14
...based on a novel by Otsuki Kenji? Πλάκα μου κάνεις.
Youtube Video
Posted 05 March 2011 - 01:27
δε σου κανω πλακα....based on a novel by Otsuki Kenji? Πλάκα μου κάνεις.
η ταινια ειναι EPIC.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 05 March 2011 - 01:35
A bit late, but...
Χθες έπαιζα διπλό River City Ransom για NES μέσω netplay με έναν φίλο μου.
Πειράζει που το ευχαριστήθηκα παραπάνω απ'ότι πρόσφατο έχω παίξει;
Μόλις ανέβηκες 100 levels στην υπόληψη μου !
Posted 05 March 2011 - 12:02
Hajime_Saito is evolving!
...
Congratulations! Your Hajime_Saito evolmed into Something!
Posted 05 March 2011 - 14:02
οι gamers πλεον νοιαζονται μονο για τα γραφικα, τα exclusives και το ποσα achievements εχουν. παραδειγμα το call of duty που πουλανε το ιδιο παιχνιδι εδω και 4 χρονια και καθε φορα κανει 10 εκατομμυρια πωλησεις. τωρα υπαρχει το κολπο των dlc που πολυ γρηγορα επεισαν τα προβατα πως ειναι για το καλο τους.
οταν μερικοι τα λεμε αυτα μας λενε nostalgia fags και hipsters... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!
Missed a good conversation...
Πραγματικα η αξια και η ουσια του gaming εχουν αλλιωθει ασχημα σις μερες μας.
Παντα γινονται υπερβολικα διασημα συγκεκριμενα παιχνιδια, χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο.
Για παραδειγμα, το Team fortress 2 ειναι πολυ πιο παρεηστικο και εμπορικο απο το COD, αλλα γιατι δεν το ξερει κανενας απο το σχολειο μου πχ και ειναι ολοι τοσο κολλημενοι με το COD?
Ο κοσμος απλα παιζει αυτο που του πλασαρεται, και δεν αναζηταει ο ιδιος τιποτα καλο.
Καλα αυτο με τα DlC ειναι αλλη σπαστικη ιστορια.
Δηλαδη εγω που δεν εχω net στην κονσολα μου δεν μπορω να ευχαρητστηθω με την ισυχια μου ενα παιχνιδι στην μεγιστη του αξια?
Παλιοτερα, καθως τα παιχνιδια ηταν μικροτερης χωριτικοτητας σε γραφικα, οποτε εβαζαν οσα περισσοτερα extras, modes κλπ μπορουσαν, για να το ευχαριστιεται ο gamer για μηνες.
Τωρα προσπαθουν να σου πουλησουν το κλαθε τι με τον πιο εμπορικο και ισως υπουλο τροπο.
Σαν να προσπαθουν περισσοτερο να σε ξεγελασουν παρα να σε ευχαριστησουν.
Οσο για τα console vs PC games, εγω ειμαι καθαρα console gamer, αν και μαλλον τωρα τελευταια εχουμε γινει μακραν μιοψυφια.
Παρολο που ολοι μου λενε πως το pc ειναι με διαφορα το καλυτερο gaming system, εγω διαφωνω, καθως:
1.Μεχρι να κατεβασεις και να βαλεις να δουλεψει ενα παιχνιδι σου βγαινει η πιστη.
2.Πρεπει να αναβαθμιζεις το pc σου γιατι τα καινουργια δεν παιζουν καλα.
3.Ακομα και αν αγορασεις ενα αυθεντικο παιχνιδι, πολλες φορες σου γεμιζει το pc με διαφορα προγραμματα, που πιανουν extra χωρο.
4.Συνηθως πασχουν απο πολλα bugs, που σπανια συμβαινουν στις κονσολες.
5.Ο χειρισμος συνηθως δε βολευει για πανω απο τα μισα ειδη παιχνιδιων.
Βεβαια εξακολουθω να παιζω συχνα παιχνιδια στο pc.
Απλως προτιμαω να παιζω retro games, strategy, και αλλα pc exclusives που δεν χρειαζονται πολυ πληκτρολογιο.
Απλως οταν κατι καινουργιο βγαινει και για κονσολες και για pc, παντα προτιμαω την πρωτη επιλογη.
Ειλικρινα απορω γιατι εκανα τη βλακεια να γραψω αυτο το post εδω μεσα, γνωριζοντας πως μαλλον θα αγνοηθει, αλλα τι να κανεις...
Posted 05 March 2011 - 14:13
Και εγω με την σειρα μου πιστευω οτι πλεον ο χωρος των παιχνιδιων παιρνει την κατω βολτα.Και γω προτειμω της κονσολες εναντι του υπολογιστη σε πολλους τυπους παιχνιδια και διαφορους τιτλου αλλα υπαρχουν καποια που παιζονται μονο στον υπολογιστη.Δυστηχως εχω ακομα το PS2
Δεν θα αναπτυχθω περισσοτερο διοτι με εχουν καλυψει σχεδον πληρως(+οτι με πρηζει ο αδελφος για να κατσει)
Posted 05 March 2011 - 14:26
Επίσης
Τόσες παιχνιδάρες που έχει η συγκεκριμένη κονσόλα πιστεύω αρκεί για να βρείς πράγματα να παίξεις, ειδικά τώρα που πωλούνται αρκετά φτηνά και βρίσκει κανείς διαμάντια σε τρομερές τιμές.Δυστηχως εχω ακομα το PS2
Π.χ. πρόσφατα πέτυχα αυτό σε πολύ καλή τιμή (5 ευρώ)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p5IpW1WSMoY[/youtube]
Posted 05 March 2011 - 15:58
Όσο για παιχνίδια στον υπολογιστή, αυτές τις μέρες πρέπει να κυνηγάω με το ντουφέκι παιχνίδια που δεν χρειάζονται συνεχή σύνδεση με το Ίντερνετ γιατί παίζω κυρίως όταν είμαι off-line...

Courtesy of Kenny!