Τί πήγα και θυμήθηκα:τα μαύρα μου τα χάλια έχω σήμερα
Χθές γύρισα από την δουλειά και μου κάνει η μητέρα μου : η Bell-chan έχει
να εμφανιστεί από το πρωί > > ψιψίνα μας είναι η Bell-chan, και πρόσφατα
πριν ένα μήνα περίπου γέννησε 4 γατάκια. - Μιλάμε γύρισα όλη την γύρω περιοχή
και την έψαχνα. Μετά το βράδυ αγκαζέ με τα 4 γατάκια την έβγαλα. Που να τα αφήσεις
μόνα τους εκτεθειμένα με τόσους αρσενικούς γάτους εκεί έξω.
Σήμερα το πρωί χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει η μητέρα μου και αρχίζει να κλαίει.
Μετά γυρνάει και μου λέει ότι η Bell-chan δεν ζει ποια...
- Ακολουθεί τό τι ακριβώς έγινε... έχουμε ένα παλιοπίτουρα εδώ κοντά που έχει ένα πίτ μπουλ
και πολλές φορές το αμολάει και το αφήνει να κυνηγάει ζωντανά. Εγώ και πολλοί άλλοι
από την γειτονιά έχουμε παραπονεθεί άπειρες φορές, αλλα ο τύπος είναι αστυνομικός
και πάντα ξεγλιστράει σαν το χέλι. - Χθές λοιπόν η Bell-chan μου καθότανε και λιαζότανε
στο παρτέρι που είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου και το παλιόσκυλο της όρμησε!
Χαροπάλεψε το κορίτσι μου, αλλά τελικά δεν άντεξε έφυγε.
Εγώ πάντως θα πάω και θα του κάνω μήνυση του άχρηστου!, έλεος αυτήν την φορά
δεν ήταν κάνα αδέσποτο για να χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ότι δεν ανήκε σε κανέναν
και να ξεγλιστρήσει.
Βέβεα η Bell-chan μου δεν γυρίζει πίσω, και τα γατάκια που είναι ακόμα πολύ μικρά
και χρειάζονται την μαμά τους.... θα σκάσω αλλά πριν σκάσω θα τον κάνω κύμα τον άχρηστο!!
Δύσκολο να είσαι γάτα στην Ελλάδα...εγώ θα το θέσω και κάπως αλλιώς... είμαστε πραγματικά ζωόφιλοι ή απλά το λέμε;
γιατί έχω τύχει σε περίπτωση "κυρίας" που βγάζει έξω το σκύλο της βόλτα... και τον αφήνει να πιάσει μια γάτα και να τη σκοτώσει... και δεν κάνει τπτ το ζώο το δίποδο [κ προσβάλω τα ζώα με το που τη χαρακτηρίζω έτσι]
η γάτα ήταν αδέσποτη μεν [από την άλλη ήταν μία από τις πολλές που ταΐζουν οι γονείς μου στο μαγαζί]. Φυσικά και δεν είχε πειράξει κανέναν... αλλά για να μη χαλάσουμε το χατήρι του "μπουμπη" της έπρεπε να το αφήσει... Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μου φταίει καθόλου το ζώο αλλά η ιδιοκτήτης. Που γύρισε και είπε στη μάνα μου [που έχασε δέκα χρόνια από τη ζωή της γιατί το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια της και ήταν από τις αγαπημένες της γάτες] "ε και τι έγινε , υπάρχουν άλλες τόσες εδώ γύρω..."
ζωόφιλος σου λέει ο άλλος...