Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4621 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 September 2007 - 11:44

τα μαύρα μου τα χάλια έχω σήμερα :deadga6:
Χθές γύρισα από την δουλειά και μου κάνει η μητέρα μου : η Bell-chan έχει
να εμφανιστεί από το πρωί > > ψιψίνα μας είναι η Bell-chan, και πρόσφατα
πριν ένα μήνα περίπου γέννησε 4 γατάκια. - Μιλάμε γύρισα όλη την γύρω περιοχή
και την έψαχνα. Μετά το βράδυ αγκαζέ με τα 4 γατάκια την έβγαλα. Που να τα αφήσεις
μόνα τους εκτεθειμένα με τόσους αρσενικούς γάτους εκεί έξω.

Σήμερα το πρωί χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει η μητέρα μου και αρχίζει να κλαίει.
Μετά γυρνάει και μου λέει ότι η Bell-chan δεν ζει ποια...
- Ακολουθεί τό τι ακριβώς έγινε... έχουμε ένα παλιοπίτουρα εδώ κοντά που έχει ένα πίτ μπουλ
και πολλές φορές το αμολάει και το αφήνει να κυνηγάει ζωντανά. Εγώ και πολλοί άλλοι
από την γειτονιά έχουμε παραπονεθεί άπειρες φορές, αλλα ο τύπος είναι αστυνομικός
και πάντα ξεγλιστράει σαν το χέλι. - Χθές λοιπόν η Bell-chan μου καθότανε και λιαζότανε
στο παρτέρι που είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου και το παλιόσκυλο της όρμησε!
Χαροπάλεψε το κορίτσι μου, αλλά τελικά δεν άντεξε έφυγε.
Εγώ πάντως θα πάω και θα του κάνω μήνυση του άχρηστου!, έλεος αυτήν την φορά
δεν ήταν κάνα αδέσποτο για να χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ότι δεν ανήκε σε κανέναν
και να ξεγλιστρήσει.
Βέβεα η Bell-chan μου δεν γυρίζει πίσω, και τα γατάκια που είναι ακόμα πολύ μικρά
και χρειάζονται την μαμά τους.... θα σκάσω αλλά πριν σκάσω θα τον κάνω κύμα τον άχρηστο!!

Τί πήγα και θυμήθηκα:

εγώ θα το θέσω και κάπως αλλιώς... είμαστε πραγματικά ζωόφιλοι ή απλά το λέμε;

γιατί έχω τύχει σε περίπτωση "κυρίας" που βγάζει έξω το σκύλο της βόλτα... και τον αφήνει να πιάσει μια γάτα και να τη σκοτώσει... και δεν κάνει τπτ το ζώο το δίποδο [κ προσβάλω τα ζώα με το που τη χαρακτηρίζω έτσι]

η γάτα ήταν αδέσποτη μεν [από την άλλη ήταν μία από τις πολλές που ταΐζουν οι γονείς μου στο μαγαζί]. Φυσικά και δεν είχε πειράξει κανέναν... αλλά για να μη χαλάσουμε το χατήρι του "μπουμπη" της έπρεπε να το αφήσει... Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μου φταίει καθόλου το ζώο αλλά η ιδιοκτήτης. Που γύρισε και είπε στη μάνα μου [που έχασε δέκα χρόνια από τη ζωή της γιατί το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια της και ήταν από τις αγαπημένες της γάτες] "ε και τι έγινε , υπάρχουν άλλες τόσες εδώ γύρω..."

ζωόφιλος σου λέει ο άλλος...

Δύσκολο να είσαι γάτα στην Ελλάδα...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4622 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 27 September 2007 - 11:45

έχουμε ένα παλιοπίτουρα εδώ κοντά που έχει ένα πίτ μπουλ
και πολλές φορές το αμολάει και το αφήνει να κυνηγάει ζωντανά. Εγώ και πολλοί άλλοι
από την γειτονιά έχουμε παραπονεθεί άπειρες φορές, αλλα ο τύπος είναι αστυνομικός
και πάντα ξεγλιστράει σαν το χέλι. - Χθές λοιπόν η Bell-chan μου καθότανε και λιαζότανε
στο παρτέρι που είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου και το παλιόσκυλο της όρμησε!
δεν ήταν κάνα αδέσποτο για να χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ότι δεν ανήκε σε κανέναν
και να ξεγλιστρήσει.
Βέβεα η Bell-chan μου δεν γυρίζει πίσω, και τα γατάκια που είναι ακόμα πολύ μικρά
και χρειάζονται την μαμά τους.... θα σκάσω αλλά πριν σκάσω θα τον κάνω κύμα τον άχρηστο!!

Τον @@άρα, το ζώο (και όχι τον σκύλο), κρίμα που υπάρχουν στις μέρες μας τέτοια ζώα ακόμα και λυπάμαι για την γάτα σου. Ώρες ώρες ανησυχώ επειδή ο σκύλος μου γαυγίζει υπερβολικά σε έναν κακό γείτονα μήπως και κάνει τίποτα αλλά άν τον πειράξει.... κάηκε, δέν ξέρω ποιος απο την οικογένεια θα τα πάρει πιο πολύ. Οπότε καταλαβάινω πως αισθάνεσαι. Πρέπει να βρέις το δίκιο σου και ίσως η εταιρεία προστασίας ζωών να μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό, άν πάλι η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια.
r.i.p. bell-chan:gn2:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4623 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 September 2007 - 13:21

τα μαύρα μου τα χάλια έχω σήμερα :deadga6:
Χθές γύρισα από την δουλειά και μου κάνει η μητέρα μου : η Bell-chan έχει
να εμφανιστεί από το πρωί > > ψιψίνα μας είναι η Bell-chan, και πρόσφατα
πριν ένα μήνα περίπου γέννησε 4 γατάκια. - Μιλάμε γύρισα όλη την γύρω περιοχή
και την έψαχνα. Μετά το βράδυ αγκαζέ με τα 4 γατάκια την έβγαλα. Που να τα αφήσεις
μόνα τους εκτεθειμένα με τόσους αρσενικούς γάτους εκεί έξω.

Σήμερα το πρωί χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει η μητέρα μου και αρχίζει να κλαίει.
Μετά γυρνάει και μου λέει ότι η Bell-chan δεν ζει ποια...
- Ακολουθεί τό τι ακριβώς έγινε... έχουμε ένα παλιοπίτουρα εδώ κοντά που έχει ένα πίτ μπουλ
και να ξεγλιστρήσει.

Τί πήγα και θυμήθηκα:

εγώ θα το θέσω και κάπως αλλιώς... είμαστε πραγματικά ζωόφιλοι ή απλά το λέμε;

γιατί έχω τύχει σε περίπτωση "κυρίας" που βγάζει έξω το σκύλο της βόλτα... και τον αφήνει να πιάσει μια γάτα και να τη σκοτώσει... και δεν κάνει τπτ το ζώο το δίποδο [κ προσβάλω τα ζώα με το που τη χαρακτηρίζω έτσι]

η γάτα ήταν αδέσποτη μεν [από την άλλη ήταν μία από τις πολλές που ταΐζουν οι γονείς μου στο μαγαζί]. Φυσικά και δεν είχε πειράξει κανέναν... αλλά για να μη χαλάσουμε το χατήρι του "μπουμπη" της έπρεπε να το αφήσει... Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μου φταίει καθόλου το ζώο αλλά η ιδιοκτήτης. Που γύρισε και είπε στη μάνα μου [που έχασε δέκα χρόνια από τη ζωή της γιατί το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια της και ήταν από τις αγαπημένες της γάτες] "ε και τι έγινε , υπάρχουν άλλες τόσες εδώ γύρω..."

ζωόφιλος σου λέει ο άλλος...

Δύσκολο να είσαι γάτα στην Ελλάδα...

προχθές πήγαμε να χάσουμε και ένα μικρό που έχουμε στο μαγαζί... το πήρε στο κυνήγι ένα λυκόσκυλο. Και η ιδιοκτήτης του, όταν δέχθηκε παρατήρηση από τη μάνα μου γιατί δεν το έχει με το λουρί απάντησε "δεν το θέλει, τι να κάνω;"

ελεος...

πάλι καλά το μικρό σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και γλύτωσε. Αλλά ωσπου να το βρούμε η μάνα μου είχε ασπρίσει...

κουράγιο d-neko...

#4624 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 27 September 2007 - 13:35

σε τετοιες περιπτωσεις δε παιζει ουτε μηνυση να εκανα ουτε με τπτ νομικο να μπλεκομουνα. φολα στο σκυλι και ας τον ιδιοκτητη του να κλεει μετα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#4625 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 27 September 2007 - 13:36

σε τετοιες περιπτωσεις δε παιζει ουτε μηνυση να εκανα ουτε με τπτ νομικο να μπλεκομουνα. φολα στο σκυλι και ας τον ιδιοκτητη του να κλεει μετα

Τοτε εισαι χειροτερος απο τον ιδιοκτητη... Απο που κ ως που σου φταιει το ζωντανο?
Δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις ως μεσο εκδικησης για το αφεντικο του που ειναι ηλιθιος...
Posted Image

#4626 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 27 September 2007 - 13:39

Εκτονωθείτε!!!
Εκτονωθείτε!!!
Spoiler:

#4627 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 27 September 2007 - 13:40

"An eye for an eye", and we all go blind.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4628 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 27 September 2007 - 13:49

προχθές πήγαμε να χάσουμε και ένα μικρό που έχουμε στο μαγαζί... το πήρε στο κυνήγι ένα λυκόσκυλο. Και η ιδιοκτήτης του, όταν δέχθηκε παρατήρηση από τη μάνα μου γιατί δεν το έχει με το λουρί απάντησε "δεν το θέλει, τι να κάνω;"

ελεος...

πάλι καλά το μικρό σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και γλύτωσε. Αλλά ωσπου να το βρούμε η μάνα μου είχε ασπρίσει...

κουράγιο d-neko...

Kαλά μου έχουν κοπεί τα πόδια :deadga6: Τα έρμα τα γατάκια χωρίς την μαμά τους,
και είναι πολύ μικρά για να κάνουν κάποια πράγματα μόνα τους!
Τώρα μόλις ήμουν έξω και τα καθάριζα με χαμομήλι, δεν ξέρουν να καθαριστούν
μόνα τους. Το μόνο θετικό είναι ότι τουλάχιστον πίνουν γαλατάκι και τρώνε και λίγη κορσέβα μόνα τους. Τέσπα εγώ δεν πρόκειται να τα αφήσω να πάθουν τίποτα! γατομάνα θα γίνω για χάρη τους.

@ Spawn_I για μένα το: δεν το θέλει το λουρί, τι να κάνω > δεν είναι δικαιολογία!
Όπως και δικαιολογία δεν είναι το: γάτα ήταν, δεν ήταν άνθρωπος.
Όλα τα ζωντανά εκεί έξω εντάξει μπορεί να μην έχουν την εφυία μας
αλλά ζουν,αναπνέουν,νιώθουν και πονάνε όπως και εμείς.

Όσο για σκύλο και εγώ έχω ένα border collie, και όταν μάζεψα την Bell-chan από τον δρόμο
μια χαρά την δέχτηκε και τώρα και εκείνος τα προσέχει τα γατάκια.
Ο χαραχτήρας του σκύλου διαμορφώνεται κύριος από τον ιδιοκτήτη του,
και ακόμα και βίαιο να είναι ένα σκυλί από την φύση του ή για κάποιους άλλους λόγους
αν είναι δικό σου,εφόσον θέλεις μπορείς να το περιορίσεις!

AndroGhost διαφωνώ με αυτό που λες, ο σκύλος δεν μου φταίει. Αν το αφεντικό του
αναλάμβανε τις ευθύνες του, Έβαζε λουρί και δεν είχε μάθει το σκύλο του έτσι όλα αυτά
δεν θα γινόντουσαν

Τοτε εισαι χειροτερος απο τον ιδιοκτητη... Απο που κ ως που σου φταιει το ζωντανο?
Δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις ως μεσο εκδικησης για το αφεντικο του που ειναι ηλιθιος...

Despic συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!

rrmr.png

#4629 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 September 2007 - 13:57

εφαγα την μιση πολη και δεν βρηκα τιποτα..
Posted Image

#4630 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 27 September 2007 - 14:01

εφαγα την μιση πολη και δεν βρηκα τιποτα..

About this right?

lol

λοιπόν μπορεί να μου πει κάποιος γιατί κυκλοφορούν ιάπωνες τουρίστες στο κέντρο της Αριστοτέλους; (αν και μάλλον για συνέδριο είναι εδώ)
είδα σήμερα δύο υπέροχες καβαίτσες και εναν ωραίο νεαρό,

Posted Image

#4631 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 September 2007 - 14:59

@ Despic πω πω είσαι πραγματικά έξυπνος!!!!

@ Ayu Maniac δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το πω ή αν θα θεωρηθεί διαφήμιση, έτσι θα σου πω ότι το ξενοδοχείο που μένουν έχει το ίδιο όνομα με μια από τις παλαιότερες εταιρείες εσωρούχων στην Ελλάδα και βρίσκεται στην Εγνατία.

#4632 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 27 September 2007 - 15:03

Εκεί βρήκαν να τις πάνε? Mr Ayu-Mania πρέπει γρήγορα να τις πάρεις απο εκέι και να τις πάς σπίτι σου να τους δείξεις και λίγη Ελληνική φιλοξενία :D!!!
Spoiler:

#4633 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 27 September 2007 - 15:07

Καταρχήν:

λοιπόν μπορεί να μου πει κάποιος γιατί κυκλοφορούν ιάπωνες τουρίστες στο κέντρο της Αριστοτέλους; (αν και μάλλον για συνέδριο είναι εδώ)

Η Erisabetsu μίλησε για ιάπωνες τουρίστες, όχι τουρίστριες.

Οπότε μάλλον τζάμπα παιδεύεσαι, Ayu. :bleh:

2112.gif

#4634 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 September 2007 - 15:18

Helloooo!!!! και αυτες τι ειναι?

Sorry για την αγνοια μου, αλλα πια ειναι η παλαιωτερη μαρκα εσωρουχων?
Posted Image

#4635 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 27 September 2007 - 15:19

Μάλλον έψαχνε τις καβαίτσες... ;)
Posted Image