Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#45841 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 January 2011 - 20:39

αν κάποια στιγμή βρεθώ νεκρός στο δωμάτιο μου από heart attack να ξέρετε πως δεν φταίει κάποιο death note. το kaiji φταίει για όλα :| αισθάνομαι λες και είμαι part of the series :|

zawa~ zawa~

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#45842 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 January 2011 - 20:44

Θα το ψάξω Red Pyramid. Ούτε εγώ ξέρω πολλά για την πολιτική κατάσταση στις χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά σίγουρα δεν πιστεύω ότι εύκολα οι λαοί που εξεγείρονται θα πάρουν αυτό που ζητούν εύκολα. Οι Τυνήσιοι μπορεί να έδιωξαν τον δικτάτορα, αλλά οι αυλικοί του παλατιού είναι ακόμα εκεί. Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση φαίνεται πιο ισχυρή. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στις κοινωνίες των χωρών όμως. Αυτό μεσοπρόθεσμα θα είναι χρήσιμο.

Πάντως οι αντιδράσεις έναντι των κυβερνήσεων γενικεύονται στον Νότο της Ευρώπης και πιο κάτω.
Μεταξύ άλλων, σήμερα κηρύχτηκε σειρά κινητοποιήσεων από την τουρκοκυπριακή Πλατφόρμα Ενότητας εναντίον του εποικισμού, της οικονομικής πολιτικής και του αποκλεισμού των Τ/Κ από το να ορίζουν την τύχη τους. (είναι η δεύτερη μεγάλη ρήξη της "ΤΒΔΚ" με την Τουρκία από το 1983 -η προηγούμενη έλαβε χώρα την περίοδο 2004-2006).
http://www.sigmalive.com/news/local/349834

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον.

Spoiler:

#45843 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 January 2011 - 21:06

Πριν καιρό κάποιος είχε ποστάρει το Μulve που ήταν κάτι σαν το Limewire (αλλά καλύτερο) αλλά έκλεισe μετά από κάποιες μέρες.

Το ξανάφτιαξαν εδώ και μερικούς μήνες και τώρα λέγεται Pirate app για όσους ενδιαφέρονται.

Νόμιζα είχα ποστάρει το follow-up για το Mulve, αλλά μάλλον το ξέχασα. Καλά έκανες τότε.
Posted Image
Posted Image

#45844 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 January 2011 - 21:06

Ω θεοί, μόλις ανακάλυψα το καλύτερο βίντεο του ίντερνετς atm!!!
Και είμαι σίγουρη ότι πολλοί που πονοκεφαλιάζουν με μερικά ποστς εδώ μέσα πράγματα που έχουν δει γραμμένα στα ίντερνετς γενικά ( :P ) θα το γουστάρουν ακόμα περισσότερο..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4Z2Z23SAFVA[/YOUTUBE]
/in b4 "old", "έχω ένα καλύτερο video"... xD

Posted Image

#45845 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 28 January 2011 - 21:10

Ω θεοί, μόλις ανακάλυψα το καλύτερο βίντεο του ίντερνετς atm!!!
Και είμαι σίγουρη ότι πολλοί που πονοκεφαλιάζουν με μερικά ποστς εδώ μέσα πρ'αγματα που έχουν δει γραμμένα στα ίντερνετς γενικά ( :P ) θα το γουστάρουν ακόμα περισσότερο..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4Z2Z23SAFVA[/YOUTUBE]
/in b4 "old", "έχω ένα καλύτερο video"... xD

Πρέπει νά χεις παίξει και το Super PSTW Action RPG για να εκτιμήσεις αυτο το βίντεο.

LfNX0dh.png

#45846 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 January 2011 - 21:13

^so true!!!!

Posted Image

#45847 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 January 2011 - 22:59

Επεσα πανω σε αυτο στο yt και για καποιο λογο μου θυμισε την τρυπα.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ey4HWT7UkMs&feature=player_embedded[/media]

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#45848 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 28 January 2011 - 23:19

αν κάποια στιγμή βρεθώ νεκρός στο δωμάτιο μου από heart attack να ξέρετε πως δεν φταίει κάποιο death note. το kaiji φταίει για όλα :| αισθάνομαι λες και είμαι part of the series :|

zawa~ zawa~

welcome to the club rookie :P
[media]http://www.youtube.com/watch?v=u7qkgYLtfvo&feature=related[/media]

Edited by kakashi sensei, 28 January 2011 - 23:31.

#45849 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 January 2011 - 23:25

Δεν ξέρω αν μάθατε για το νέο anime της GAINAX...

変身合体!!5つの熱き魂

Και για όποιον δεν πιστεύει στα μάτια του, ας επισκεφτεί και το επίσημο site.

Τι διάολο, τους τελειώσανε τα καλά ναρκωτικά και τώρα παίρνουν τα ληγμένα; :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#45850 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 January 2011 - 23:28

変身合体!!5つの熱き魂

Τι διάολο, τους τελειώσανε τα καλά ναρκωτικά και τώρα παίρνουν τα ληγμένα; :hahaha:

πρώτα το ironman, μετά το wolverine, μετά το thundercats και τώρα και οι power rangers? :|

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#45851 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 January 2011 - 23:31

Επιπτώσεις της Χιροσίμα που άργησαν να εμφανιστούν; Ή αυτό ή ακόμη και όταν κοιμούνται τους κάνουνε πλύση εγκεφάλου εξωγήινοι ώστε να βγάζουν ότι πιο παράλογο υπάρχει από εδώ έως τα σύνορα του τρίτου ηλιακού συστήματος της 19ης περιφέριας του γαλαξία Ανδρομέδα.
Posted Image

#45852 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 28 January 2011 - 23:32

変身合体!!5つの熱き魂

Posted Image

LfNX0dh.png

#45853 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 28 January 2011 - 23:41

変身合体!!5つの熱き魂

ειχα διαβασει καπου οτι το panty and stocking with garterbelt το σκεφτηκαν ενω ηταν μεθυσμενοι .αυτο σε τι κατασταση ηταν οταν το σκεφτηκαν :hot:
παντος προτειμω το αλλο τους project που βγαινει οπου να ναι
[media]http://www.youtube.com/watch?v=VxjIN7TBhGU&feature=channel[/media]

#45854 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 29 January 2011 - 00:02

πρώτα το ironman, μετά το wolverine, μετά το thundercats και τώρα και οι power rangers? :|

Actually, oι Power Rangers είναι copy-pasta των Super Sentai, οπότε το anime αυτό δεν έχει να κάνει με αμερικάνικη σειρά που γίνεται anime (-parody στην περίπτωση αυτή).

Είχα πετύχει πέρσι ένα parody των PR (εντελώς καμμένο) από τους δημιουργούς του Robot Chicken, το Titan Maximum.

Youtube Video

Edited by Kixemta, 29 January 2011 - 00:25.

Posted Image

#45855 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 January 2011 - 00:16

Youtube Video

:nod:

Posted Image