Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#45751 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 January 2011 - 20:34

bollywood terminator

Posted Image
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RhizZfo4_i4&feature=fvw[/media]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk[/YOUTUBE]

Προσοχή έχει spoiler:hahaha:

Posted Image

#45752 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 January 2011 - 20:51

AAAAAAAA!!!
THERE IS ACTUALLY A PIZZA-SOUP!!
MANY OF THEM!!!
:joyful:

Posted Image

Posted Image

#45753 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 27 January 2011 - 20:54

AAAAAAAA!!!
MANY OF THEM!!!

βαριέσαι πολύ απόψε και ψάχνεις με πάθος στο google images ότι σου κατεβει? :P εγώ βλέπω διαφορα posts από (g)k(ei)pop fangirls σε διαφορα forums και τα έχω παίξει. οι yaoi fangirls δεν είναι τίποτα, οι jpop fangirls δεν είναι τίποτα. η γκέι pop το έχει ξεσκίσει το θέμα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#45754 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 January 2011 - 20:55

AAAAAAAA!!!
MANY OF THEM!!!

Posted Image

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MOeoMF41Gd0[/YOUTUBE]
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#45755 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 January 2011 - 21:04

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που επαναφέρω το serious business στο Black Hole.

Επιτελους ας καταργησουν το ασυλο, [...]

Διαφωνώ.

[...] ας φυγουν τα κομματα απο τα δημοσια πανεπιστημια κ tei γιατι η κατασταση ειναι αφορητη

Συμφωνώ.

Απλά βγάλτε όλα τα κόμματα από τα πανεπιστήμια, και θα δείτε ότι το πανεπιστημιακό άσυλο δεν θα γίνει ποτέ ξανά θέμα.*

Με στεναχωρεί που βλέπω τόσους κατά τ' άλλα δημοκράτες ανθρώπους να τα βάζουν με έναν δημοκρατικό θεσμό όπως το πανεπιστημιακό άσυλο, απλά και μόνον επειδή υπάρχουν ομάδες ατόμων που καταχράζονται αυτόν το θεσμό. Σκεφτείτε το λίγο αυτό. Κάθε θεσμός είναι δυνατόν να καταχραστεί. Κάντε κάτι με τα συγκεκριμένα άτομα, μην τα βάζετε με τον ίδιο το θεσμό.

Είναι το ίδιο ανόητο με, ξέρω γω, το να απαιτείτε να αρθεί η ελευθερία του τύπου επειδή ας πούμε κάποιος αρθρογράφος έγραψε κάτι που προσβάλει όλον τον ελληνικό λαό (whatever that might be). Ζητήστε την απόλυσή του, πάρτε τον με τα γιαούρτια/ντομάτες/πέτρες, αλλά όχι να ζητάτε να ιδρυθεί επιτροπή λογοκρισίας του τύπου εξαιτίας του. Είναι δύο πολύ διαφορετικές λύσεις.

Κλείνω λέγοντας: Αν πραγματικά πιστεύετε ότι το πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί και να προστατεύει κομματόσκυλα και ταραξίες, ή ζείτε σε μια ουτοπία και πιστεύετε ότι όλα είναι ρόδινα στη διακίνηση ιδεών σήμερα, ή τα λέτε αυτά επειδή δεν έχετε δημοκρατικό φρόνημα, οπότε δεν σας ενδιαφέρει το θέμα in the first place.

* Και ναι, το ξέρω ότι είναι αντιφατικό να είσαι υπέρ του ασύλου αλλά κατά των κομμάτων στα πανεπιστήμια. Deal with it. /sunglasses

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#45756 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 January 2011 - 21:07

βαριέσαι πολύ απόψε και ψάχνεις με πάθος στο google images ότι σου κατεβει? :P εγώ βλέπω διαφορα posts από (g)k(ei)pop fangirls σε διαφορα forums και τα έχω παίξει. οι yaoi fangirls δεν είναι τίποτα, οι jpop fangirls δεν είναι τίποτα. η γκέι pop το έχει ξεσκίσει το θέμα

Βαριέμαι πολύ εδώ και μέρες, αλλά έτσι κ αλλιώς αυτός ήταν και ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ. :P

Do tell about those!

Posted Image

#45757 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 January 2011 - 21:07

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MOeoMF41Gd0[/YOUTUBE]

is this for real?

με τις ξαδέρφες μου γράψαμε όλο το chop suey
στα ελληνικά με θέμα το φαγητό :P:P
αλλά δεν έχουμε τόσο skill για να το κάνουμε τραγούδι

#45758 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,012 posts

Posted 27 January 2011 - 21:17

εγω παρακολουθω την κατασταση απο τον σκαϊ αλλα πως να συγκεντρωθεισ στις ειδησεις οταν εχεις την Σια Κοσιωνη απενατντι σου? :lovulovu:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#45759 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 27 January 2011 - 21:42

ηρθε η θρυλικη ανελης θεσσαλονικη και δεν τη συναντισα? :Crying2: τενσι εσυ φταις για ολα

u mad mattasoooo??

Posted Image

Εξάλλου εγώ είμαι Κρήτη!! :P

αλλα ήθελα να πάρω εκδίκηση για το μια νύχτα στο παλέρμο όταν παίζαμε και βγάζανε πάντα εμένα 1ο !!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Ακόμα το θυμάμαι!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#45760 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 January 2011 - 21:46

Καλά σου κάναμε. Ξέραμε εμείς. :hahaha: Εσύ και ο The_Tragic_Prince είστε να φεύγετε πρώτοι πρώτοι σε αυτά τα παιχνίδια. look_who_is_talking.jpg

#45761 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 January 2011 - 21:51

Πόσο μαλακia είναι το παιχνίδι αυτό. Η νύχτα πέφτει στο παλέρμο.Μιλάμε αυτός που το σκέφτηκε ,πρέπει να ήταν τελείως μπουφος.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#45762 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 January 2011 - 22:16

It's also funny as hell αν παίζεις με τους σωστούς ανθρώπους zade. ^^

Btw η επιλεκτική ευαισθησία σε κάποια θέματα πραγματικά με πεθαίνει.:hahaha: Για να λέγαμε ότι θα καταργήσουμε τα shonen subforums (insert κουλή απόφαση της επιλογής σας) και θα είχαμε επανάσταση μεγαλύτερη από τα οκτωβριανά για καταπάτηση του θεμελιώδους δικαίωματος της εκφρασης και της ελευθερίας του λόγου. (God I love this forum)

#45763 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 January 2011 - 22:28

Plz delete Naruto & Bleach subforum the next time you clean the subs .Ok thanks bye
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#45764 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 January 2011 - 22:30

only bleach is enough το ναρουτο την παλευει ακομη

#45765 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 January 2011 - 22:42

Btw η επιλεκτική ευαισθησία σε κάποια θέματα πραγματικά με πεθαίνει.:hahaha: Για να λέγαμε ότι θα καταργήσουμε τα shonen subforums (insert κουλή απόφαση της επιλογής σας) και θα είχαμε επανάσταση μεγαλύτερη από τα οκτωβριανά για καταπάτηση του θεμελιώδους δικαίωματος της εκφρασης και της ελευθερίας του λόγου. (God I love this forum)

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||