Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#45511 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 25 January 2011 - 00:48

O Idris Elba παρόλο που ακούγεται σαν Αλβανός ενώ δεν είναι (εκτός αν υπάρχουν μαύροι Αλβανοί- καλό ερώτημα) είναι καταπληκτικός ηθοποιός.Απλά δείτε τη σειρά Luther του ΒΒC και θα καταλάβετε τι λέω.Δεν με νοιάζει που παίζει τον μαύρο Σκανδιναβό Θεό, ούτως ή άλλως η ταινία είναι βασισμένη στα κόμικ της Μάρβελ και όχι στη μυθολογία.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#45512 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 January 2011 - 02:12

Youtube Video

Απλά διαβάστε τα σχόλια :hahaha:

Πώς να κάνεις τα nerds να χύνουν ομαδικώς...Βάλε μία γκόμενα να μιλάει για linux :hahaha:

προτιμω ....[media]http://www.youtube.com/watch?v=7VkRiovdl-A[/media] :himitsu:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#45513 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 January 2011 - 03:26

^ +1

Επισης εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια ολοι εχουν προβλημα με σκληρους δισκους XD

2bbd14fc.jpg

#45514 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 25 January 2011 - 04:51

Ή απλά όλοι κατάλαβαν ότι το forum είναι πιο φθηνό από το να τον πάνε σε τεχνικό.....

Να πω τώρα ότι πριν από κανά 2ωρο γύρισα Ελλάδα!!!!! Δεν λέω, ωραίο το διάλειμμα που έκανα έξω, και κρίμα που τελείωσε, αλλά πέρα από το ότι θα δω οικογένεια, φίλους κτλ, είναι και ότι πλέον έχω torrents, θα δω επιτέλους το Casshern Sins (στο mac δεν παίζει καλά) και γενικά επιστρέφω στη ζωή που ξέρω!!!
:kill4u::burningbe3::burningbe3:

ΕDIT: Πρέπει να αλλάξω και την ώρα γιατί μου γράφει ότι αυτό το post το έγραψα στις 02:51!!
:oo::hahaha::hahaha:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#45515 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 25 January 2011 - 09:40

13χρονος κατατρόπωσε 4 λύκους χάρη στους Megadeth

Ο Walter είχε ακούσει ότι δεν πρέπει κάποιος να αρχίσει να τρέχει αν βρεθεί κοντά σε κάποιο άγριο ζώο, αλλά πρέπει να κάνει κάτι για να το τρομάξει. Έτσι, έμεινε ακίνητος και ενώ τα ζώα ετοιμάζονταν να του επιτεθούν, έβγαλε το κινητό του και έπαιξε ένα τραγούδι του heavy metal συγκροτήματος Megadeth.

http://www.skai.gr/news/weird/article/161153/13hronos-katatropose-4-lukous-hari-stous-megadeath-/

Νομίζω με mp3 της Μπεζεντάκου θα τρόμαζε και αρκούδα!
rsrGbGx.gif

#45516 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 January 2011 - 10:23

με τη φωνη του mustaine δεν τα αδικω τα ζωντανα... :hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#45517 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 January 2011 - 11:01

Επισης εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια ολοι εχουν προβλημα με σκληρους δισκους XD

Ή απλά όλοι κατάλαβαν ότι το forum είναι πιο φθηνό από το να τον πάνε σε τεχνικό.....

Ναι αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι οι σκληροί δίσκοι δεν αντέχουν για πάντα, και να παίρνει τα μέτρα του.

Ειδικά οι δίσκοι που υπόκεινται σε σκληρή καθημερινή χρήση (εκεί που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό, εκεί που αποθηκεύει ο torrent client κτλ), θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 4, άντε 5 χρόνια. Ειδάλλως, ρισκάρετε να χάσετε τα πάντα ένα ωραίο πρωί.

Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν. Και φυσικά μιλάω ως πρώην θύμα κι εγώ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#45518 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 January 2011 - 11:10

ωχχχ μην μου λετε τετοια μιας και ειμαι τελειως ασχετος ....αν τα διαγραψω ολα θα ...''ζησει'' περισσοτερο?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#45519 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 January 2011 - 11:11

Οι σκληροι δεν αντέχουν για πάντα...
δεν αντέχουν για πάντα...
δεν αντέχουν για πάντα...

:iyaaa::iyaaa::iyaaa::iyaaa:

Άρα έρχεται ο καιρός για αντικατάσταση σιγά σιγά ε..?Έχω έναν εξωτερικό του '08 και έναν του '09...Κάτι μου λέει ότι θα το γυρίσω σε portable,και θα τους συνδέω ελάχιστα για να μην μένουν μόνιμα on όπως οι τωρινοί μου και αργοπεθαίνουν...

#45520 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 25 January 2011 - 11:22

Παιδιά δεν τ μπορώ άλλο στο σχολείο... Είπα να πω και εγώ κάτι άκυρο:-P

#45521 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 January 2011 - 11:29

Και μιας και πιάσαμε το θέμα με τους σκληρούς, μήπως ξέρει κάνας ομοιοπαθής imagefag κάποιον γρήγορο manual τρόπο για backuping φακέλων πολλών gb σε μέγεθος, στους οποίους καθημερινά προστίθενται νέες εικόνες;

Κοντεύω τα 20gb από σκανς και λοιπά, αλλά δεν έχω κρατημένο backup επειδή το copy/skip all είναι πολύ χρονοβόρο και επίπονο για τα μαραφέτια, ειδικά όταν μιλάμε για χιλιάδες αρχεία.

Και Λαράσκα, όχι, δεν έχει σημασία πόσα δεδομένα έχεις μέσα αλλά πόσο συχνά γράφεις νέα δεδομένα. Όσον αφορά την αντικατάσταση εσωτερικών θεωρώ πολύ καλύτερη λύση την αγορά ενός εξωτερικού για backup/αποθήκευση μόνο, ο οποίος να μπαίνει πάνω στο πισί μόνο όταν χρειάζεται backup/μετακίνηση αρχείων, παρά την προληπτική αγορά εσωτερικού κάθε τόσο.
Έτσι δουλεύω 6 χρόνια τώρα το τέρας το WD μου στα 320gb και στέκει ακόμη καλά.

HnH5aB0.jpg

#45522 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 25 January 2011 - 12:02

Και μιας και πιάσαμε το θέμα με τους σκληρούς, μήπως ξέρει κάνας ομοιοπαθής imagefag κάποιον γρήγορο manual τρόπο για backuping φακέλων πολλών gb σε μέγεθος, στους οποίους καθημερινά προστίθενται νέες εικόνες;

Δηλαδή θέλεις αυτόματο συγχρονισμό δύο φακέλων, ώστε ανά πάσα στιγμή να έχουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο; Δεν έχω χρειαστεί/ψάξει κάτι σχετικό, αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει εκεί έξω.

Αλλά θα σου δώσω κάποια εργαλεία που θα σου χρειαστούν έτσι κι αλλιώς (από filefag προς fellow filefag :P).

Καταρχήν σου προτείνω να ρίξεις ένα γερό σκούπισμα με το CloneSpy, γιατί όλο και κάποιο αρχείο θα έχεις δυο φορές.

Στη συνέχεια, εγκατέστησε το Everything. Αν θυμάσαι έστω και μέρος από το filename ενός αρχείου, με το Everything μπορείς να το βρεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ξέχνα μια για πάντα την αναζήτηση των Windows, you won't use that slow pile of dogshit ever again.

Τέλος, πάντα είναι χρήσιμο ένα καλό defrag. Για άλλη μια φορά, μη χρησιμοποιείς το αργό και αναποτελεσματικό εργαλείο που έχουν τα Windows. Βάλε Defraggler και θα βρεις την υγειά σου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#45523 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 posts

Posted 25 January 2011 - 12:16

Κοντεύω τα 20gb από σκανς και λοιπά, αλλά δεν έχω κρατημένο backup επειδή το copy/skip all είναι πολύ χρονοβόρο και επίπονο για τα μαραφέτια, ειδικά όταν μιλάμε για χιλιάδες αρχεία.

deltacopy

rsync για windows.:bath:
Posted Image

#45524 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 January 2011 - 12:20

@Kenny

Όχι, δεν εννοώ αυτό. Ξέρω πως υπάρχουν πολλά προγράμματα για άμεσο backup επιλεγμένων dirs, πολλοί hdds έχουν τέτοιο λειτουργικό ήδη χωμένο μέσα, αλλά εγώ ψάχνω manual τρόπο, μιας και όπως είπα δεν έχω τους εξωτερικούς συνέχεια πάνω στο πισί. Να κάνω δηλαδή backup τις πιξξ μου όταν ρίχνω μέσα watched animu και κάνω backup μουσική ορ σάμθιν.

Όσο για το duplicate image search, υπάρχει ένας εύκολος manual τρόπος να το κάνεις, powered by /h/:

1) go into windows explorer
2) select folder with images
3) select "detail" view
4) click on "size" for sorting options
5) select "thumbnail" view
6) scroll through images looking for doubles.

Profit? Αν και εγώ είμαι winexplorer hater, μια ζωή στηρίζω totalcmd, αλλά υπάρχουν και σε αυτό ανάλογες επιλογές. Επίσης, το search του είναι πολύ καλύτερο από των windows, αλλά θα το τσεκάρω το προγραμματάκι σου.

Το ίδιο για το defrag.

Έδιτ για το αποπάνω: διάβασα μόνο την περιγραφή, και μου φαίνεται πως είναι σαν τα προγράμματα που ανέφερα στην αρχή του ποστ, νο; :P

HnH5aB0.jpg

#45525 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 25 January 2011 - 12:29

Όσο για το duplicate image search, υπάρχει ένας εύκολος manual τρόπος να το κάνεις, powered by /h/:

1) go into windows explorer
2) select folder with images
3) select "detail" view
4) click on "size" for sorting options
5) select "thumbnail" view
6) scroll through images looking for doubles.

Profit?

NO! TRY "A FUCKING WASTE OF TIME"! :terror2:

Γιατί να το κάνεις με το χέρι και να χάσεις ώρες από τη ζωή σου (άσε που όλο και κάτι θα σου ξεφύγει), τη στιγμή που το CloneSpy μπορεί να εντοπίσει όλα τα duplicates σχεδόν ακαριαία; Άσε που μπορεί μερικά duplicates να μη βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με τα πανομοιότυπά τους αρχεία. Το CloneSpy βρίσκει τα πάντα εγγυημένα, με 0% πιθανότητα για λάθος. 29 κατασκευαστές σκληρών δίσκων το συνιστούν.

2112.gif