Λίζα κάτι άκουσα ότι ο Ουγγαρέζος τα χει με μια Πόντια...Δεν πιστεύω να είσαι εσύ...
...Δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με Ουγγαρέζο πόσο μάλλον με αυτό τον αποτυχημένο που η αίσθηση του χιούμορ του είναι 5 επίπεδα πιο κάτω απο του Σεφερλή......
Posted 22 January 2011 - 21:20
Λίζα κάτι άκουσα ότι ο Ουγγαρέζος τα χει με μια Πόντια...Δεν πιστεύω να είσαι εσύ...
Posted 22 January 2011 - 21:24
Στα yuri δεν θα συμμετέχω εγώ, θα πω για κάτι πιο πριν στην τρύπα......
Άσε με να μαντέψω... Είναι mkv, είναι μάλλον σε μεγάλη ανάλυση και μέσα στο φάκελο που τα κατέβασες έχει ξεχωριστό αρχείο για το Opening και το Ending!!!
Αν έπεσα μέσα (ειδικά στο τελευταίο) τότε συγχαρητήρια, κατέβασες ένα anime στο οποίο όταν παίζει το επεισόδιο φορτώνει το opening πάντα από ένα αρχείο ώστε να γλιτώσει χώρο με το να το έχει σε κάθε ένα. Το βίντεο εκεί έχει ρύθμιση στο τάδε λεπτό να σταματήσει το συγκεκριμένο αρχείο, να παίξει το opening και μετά να συνεχίσει! Το Vlc δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη ρύθμιση και για αυτό σε πάει από την αρχή (μου συνέβαινε στο Freedom). Άρα πας σε mpc, εμένα και το k-lite codec pack αρκετό μου είναι, παίζει τα πάντα...
Αν δεν είναι αυτή η περίπτωση..... κρίμα στο κείμενο που έγραψα!!
:hihi2:
Edited by Mad_Hatter, 22 January 2011 - 21:31.
Posted 22 January 2011 - 21:48
δεν καταλαβα τι νοημα βγηκεΧμ, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα, τώρα κατάλαβα το πραγματικό νόημα της συζήτησης
Προφανώς...... Κι εμένα όταν μου γράφουν για γυμνό και food orgies με τούρτες και τζατζίκι κι η δική μου χαρά τεράστια θα είναι!!!
Για αποφυγή παρεξηγήσεων, όπως φαίνεται πολύ καθαρά... Ένας άντρας δεν χωράει στην προηγούμενη χαρά οπότε ας μην χαιρόμαστε και πολύ με τον Laraska...
Posted 22 January 2011 - 21:59
"Ναι και..."αχ πρόστυχο κορίτσι εσύ...
δεν μου αρέσουν τα παιδάκια εκτός αν είναι σαν εκείνα που φάγαμε στην αθήνα...
για πες θα είσαι και γυμνή;
Posted 22 January 2011 - 22:02
Posted 22 January 2011 - 22:11
BULLSEYE!
Συγκεκριμενα μιλαμε για τα spice and wolf, εκδοση των thora (16gb, but well worth it!) και Mazinger Z εκδοση deserve subs.
Επιτελους εμαθα τη προκαλει αυτη την παπαρια, 1000 thanks.
Θα παω σε mpc^^
Posted 22 January 2011 - 22:21
Posted 22 January 2011 - 22:24
ΥΓ: Όχι πείτε μου, δεν κάναμε και μαμώ τις εντυπώσεις στον Zeroloke; Anime//gr σου λέει μετά....
Posted 22 January 2011 - 22:50

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 23 January 2011 - 00:10
επρεπε να σβηνες απο την υπογραφη το deviant art εκεινου που την φτιαξε πριν τα γραψεις ολα αυταμολις ειδα το το γκρουπ στο fcbk "Edward Newgate "White-Beard" The Strongest Man In The World" διαλεξε και ανεβασε την υπογραφη μου!
![]()
νομιζω οτι το παρακαναν.... να με ψαξουν στο φορουμ να βρουν την υπογραφη μου και να την ανεβασουν...... τσ τσ τσ τσ τσ .......
Posted 23 January 2011 - 00:17

Posted 23 January 2011 - 00:23
επρεπε να σβηνες απο την υπογραφη το deviant art εκεινου που την φτιαξε πριν τα γραψεις ολα αυτα

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 23 January 2011 - 00:29
αυτος ο τυπος "εφτιαξε" την υπογραφη σου http://raymondbien.deviantart.com/ και εκεινη το γραφει...? explain plz
Posted 23 January 2011 - 00:40
αυτος ο τυπος "εφτιαξε" την υπογραφη σου http://raymondbien.deviantart.com/ και εκεινη το γραφει...
@Jiraiya nc pick
Edited by Zem@c, 23 January 2011 - 00:56.

Posted 23 January 2011 - 08:33