Μην σβήσει κανείς αυτό το thread... μέσα του βρίσκεται η ιστορία του forum.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 01:55
Μην σβήσει κανείς αυτό το thread... μέσα του βρίσκεται η ιστορία του forum.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 01:58
Jiraiya's last post ~ 19:00
Kenny's last post ~ 15:00
Something is terribly wrong here...
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 01:59
Έντιτ:Φτάσαμε τις 300 σελίδες?Που να πάρει,εγώ ήθελα να βάλω το πρώτο πόστ της σελίδας 300:(
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:00
Μα ελεγα κι εγω...
Jiraiya's last post ~ 19:00
Kenny's last post ~ 15:00
Something is terribly wrong here...
Εγώ έλειπα από το σπίτι(τι να κάνουμε υποχρεώσεις) και ο Kenny είχε...γκουχ,γκουχ... διάβασμα.

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:00
~ Στορμ/Μαρία ~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:01
Αυτό που μάλλον θέλει να πεί ο Jiraiya είναι ότι μάλλον είναι ώρα για ύπνο
Έντιτ:Φτάσαμε τις 300 σελίδες?Που να πάρει,εγώ ήθελα να βάλω το πρώτο πόστ της σελίδας 300:(
Για το αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ
λες;Καμία σχέση.Μόνο ο Kenny με καταλαβαίνει.

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:02
Δεν υπαρχει περιπτωση, λες ψεματα. Εδω ησασταν!Εγώ έλειπα από το σπίτι(τι να κάνουμε υποχρεώσεις) και ο Kenny είχε...γκουχ,γκουχ... διάβασμα.
Oyasumi...Καλη νύχτα!
~ Στορμ/Μαρία ~
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:02
Λάθος.Αυτό που μάλλον θέλει να πεί ο Jiraiya είναι ότι μάλλον είναι ώρα για ύπνο
Μην ξεχνάς ότι εσύ πρόλαβες το 4000 post.Έντιτ:Φτάσαμε τις 300 σελίδες?Που να πάρει,εγώ ήθελα να βάλω το πρώτο πόστ της σελίδας 300:(

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:03

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:04
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:06
Λάθος.
Μην ξεχνάς ότι εσύ πρόλαβες το 4000 post.
Δεν με ενδιαφέρει,εγώ θέλω όλη τη δόξα δικιά μου
Θα μάθουμε ποτέ τι ενοούσε ο αγαπητος Jiraiya:congrats: ή θα χρειαστεί να προσλάβουμε κατάσκοπο της CIA:terror2:?
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:07
Δεν με ενδιαφέρει,εγώ θέλω όλη τη δόξα δικιά μου
Θα μάθουμε ποτέ τι ενοούσε ο αγαπητος Jiraiya:congrats: ή θα χρειαστεί να προσλάβουμε κατάσκοπο της CIA:terror2:?
Δεν είναι δύσκολο πιστεύω.Συνήθως πότε λές αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ;(Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσαστε)

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:09
ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ!Τι γίνεται ρε παιδιά πολλά ποστ πλάκωσαν μαζί.Και ο Kenny όπως είπα...γκουχ,γκουχ... διάβαζε και εγώ ήμουν εκτός σπιτιού.
Άντε μην σε κάνω edit...
Όταν έχεις πατήσει ταβανόπροκα!Δεν είναι δύσκολο πιστεύω.Συνήθως πότε λές αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ;(Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσαστε)

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:09
ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ!
Άντε μην σε κάνω edit...
Είπα κρύωσα και με έπιασε βήχας

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:11
Δεν είναι δύσκολο πιστεύω.Συνήθως πότε λές αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ;(Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσαστε)
Όταν καίγετε το δάχτυλο σου ενώ μαγειρεύεις πατατόζουμο?
Όταν βλέπεις εφιάλτη?
Όταν πέφτεις από γκρεμό?
Όταν βλέπεις το 'Η νύχτα με τις μάσκες'?
Όταν συνιδητοποιείς ότι έχει πάει 3 και 10 το βράδυ και γράφεις τέτοια πόστ στο anime.gr?