Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4486 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 01:55

Και ναι, κυρίες και κύριοι, οι 300 σελίδες spam στο Black Hole είναι γεγονός! :greece:

Μην σβήσει κανείς αυτό το thread... μέσα του βρίσκεται η ιστορία του forum. :king:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4487 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 01:58

Μα ελεγα κι εγω...
Jiraiya's last post ~ 19:00
Kenny's last post ~ 15:00
Something is terribly wrong here...:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4488 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 01:59

Αυτό που μάλλον θέλει να πεί ο Jiraiya είναι ότι μάλλον είναι ώρα για ύπνο:hahaha::bath:

Έντιτ:Φτάσαμε τις 300 σελίδες?Που να πάρει,εγώ ήθελα να βάλω το πρώτο πόστ της σελίδας 300:(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4489 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:00

Μα ελεγα κι εγω...
Jiraiya's last post ~ 19:00
Kenny's last post ~ 15:00
Something is terribly wrong here...:hahaha:

Εγώ έλειπα από το σπίτι(τι να κάνουμε υποχρεώσεις) και ο Kenny είχε...γκουχ,γκουχ... διάβασμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4490 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:00

Καλη νύχτα!

~ Στορμ/Μαρία ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#4491 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:01

Αυτό που μάλλον θέλει να πεί ο Jiraiya είναι ότι μάλλον είναι ώρα για ύπνο:hahaha::bath:

Έντιτ:Φτάσαμε τις 300 σελίδες?Που να πάρει,εγώ ήθελα να βάλω το πρώτο πόστ της σελίδας 300:(

Για το αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ

λες;Καμία σχέση.Μόνο ο Kenny με καταλαβαίνει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4492 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:02

Εγώ έλειπα από το σπίτι(τι να κάνουμε υποχρεώσεις) και ο Kenny είχε...γκουχ,γκουχ... διάβασμα.

Δεν υπαρχει περιπτωση, λες ψεματα. Εδω ησασταν!

Καλη νύχτα!

~ Στορμ/Μαρία ~

Oyasumi... :gn2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4493 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:02

Λάθος. :hahaha:

Μην ξεχνάς ότι εσύ πρόλαβες το 4000 post. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4494 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:03

Τι γίνεται ρε παιδιά πολλά ποστ πλάκωσαν μαζί.Και ο Kenny όπως είπα...γκουχ,γκουχ... διάβαζε και εγώ ήμουν εκτός σπιτιού.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4495 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:04

It was a bait for you two... A good one apparently! :hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4496 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:06

Λάθος. :hahaha:Μην ξεχνάς ότι εσύ πρόλαβες το 4000 post. ;)

Δεν με ενδιαφέρει,εγώ θέλω όλη τη δόξα δικιά μου:hahaha:

Θα μάθουμε ποτέ τι ενοούσε ο αγαπητος Jiraiya:congrats: ή θα χρειαστεί να προσλάβουμε κατάσκοπο της CIA:terror2:?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4497 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:07

Δεν με ενδιαφέρει,εγώ θέλω όλη τη δόξα δικιά μου:hahaha:

Θα μάθουμε ποτέ τι ενοούσε ο αγαπητος Jiraiya:congrats: ή θα χρειαστεί να προσλάβουμε κατάσκοπο της CIA:terror2:?

Δεν είναι δύσκολο πιστεύω.Συνήθως πότε λές αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ;(Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσαστε)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4498 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:09

Τι γίνεται ρε παιδιά πολλά ποστ πλάκωσαν μαζί.Και ο Kenny όπως είπα...γκουχ,γκουχ... διάβαζε και εγώ ήμουν εκτός σπιτιού.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ!

Άντε μην σε κάνω edit... :hiding_something:

Δεν είναι δύσκολο πιστεύω.Συνήθως πότε λές αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ;(Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσαστε)

Όταν έχεις πατήσει ταβανόπροκα! :lol: J/K

2112.gif

#4499 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:09

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ!

Άντε μην σε κάνω edit... :hiding_something:

Είπα κρύωσα και με έπιασε βήχας:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4500 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 02:11

:hmmm:
Όταν καίγετε το δάχτυλο σου ενώ μαγειρεύεις πατατόζουμο?
Όταν βλέπεις εφιάλτη?
Όταν πέφτεις από γκρεμό?
Όταν βλέπεις το 'Η νύχτα με τις μάσκες'?
Όταν συνιδητοποιείς ότι έχει πάει 3 και 10 το βράδυ και γράφεις τέτοια πόστ στο anime.gr?:hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα