Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 02:48
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 04:55
Jpopmusic.com :: View Forum - JPOP CentralΘα θελά να ζητήσω μιά χάρη που είναι λίγο επίγουσα για αυτό τογράφω εδώ.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρίσκω νέα για συγκροτήματα απ' την Ιαπωνία(j-pop κυρίως).Αν μπορείτε βρείτε ένα ανάλογο για την Kotoko.Στα αγγλικά παρακαλώ.Thaks
JaME U.K.- The 1st database and information website about Japanese music - www.jmusiceuropa.com/uk
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 08:21
Jpopmusic.com :: View Forum - JPOP Central
JaME U.K.- The 1st database and information website about Japanese music - www.jmusiceuropa.com/uk
Yami....? Κοιμάσαι ποτέ;
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 10:14
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 11:09
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 12:57
Πες μου εμένα και θα στα κατεβάσω. Είμαστε senior members βλέπεις = απεριόριστα wallpaper downloads~ ;3Να ρωτήσω... Είναι φυσιολογικό στο animepaper μετά από κάποιον αριθμό από wallpaper που κατεβάσεις, να σου λένε άντε πολλά κατέβασες, τώρα πλήρωνε (είτε με χρήματα είτε με contribution) αλλιώς δρόμο; Γιατί εγώ πλέον δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο... Και δεν θυμάμαι να έχω κατεβάσει και τόσο πολλά πια..
~ Storm/Maria ~
Υ.Γ. Ναι είναι φυσιολογικό. Άμα προσφέρεις πολλά γίνεσαι community member κι αν προσφέρεις ακόμα περισσότερα γίνεσαι senior member. Είναι μάλλον κάτι σαν κίνητρο για τους καινούριους στο σάιτ. Αν προσφέρεις, ανταμείβεσαι. Έτσι πάει~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:11
Απλά ρώτησα γιατί αν και λογικό μεν (εντάξει το να σου δίνουν κάτι τζάμπα και να ζητάς κι άλλο ίσως είναι και αχαριστία) απλά μου φάνηκε περίεργο αν κάθε απλός user του site κάποια στιγμή δεν μπορεί να κατεβάσει.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:23
Εντάξει, κατάλαβα. Θυμάμαι τότε που είχαμε πρωτογραφτεί και δεν μας άφηνε να κατεβάζουμε πάνω από 10 wallpapers κάθε μέρα και πόσο αυτό μας έσπαγε τα νεύρα.Σε ευχαριστώ, αν και το θέμα δεν είναι ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο που θέλω να κατεβάσω, αλλά ότι γενικά δεν μπορώ να κατεβάσω. Καλά εδώ που τα λέμε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω.
Απλά ρώτησα γιατί αν και λογικό μεν (εντάξει το να σου δίνουν κάτι τζάμπα και να ζητάς κι άλλο ίσως είναι και αχαριστία) απλά μου φάνηκε περίεργο αν κάθε απλός user του site κάποια στιγμή δεν μπορεί να κατεβάσει.
(Αλλά χωρίς πλάκα, άμα θες οτιδήποτε, εμείς μπορούμε να στο δώσουμε. Για scans βέβαια υπάρχει ένα τέλειο site που δε χρειάζεσαι ούτε λεφτά ούτε έχει όριο. Δεν μπορώ να βάλω λινκ, αλλά μάλλον θα το ξέρεις οπότε νο προμπλέμο~)
~ Στορμ/Μαρία ~

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:27
Για scans βέβαια υπάρχει ένα τέλειο site που δε χρειάζεσαι ούτε λεφτά ούτε έχει όριο. Δεν μπορώ να βάλω λινκ, αλλά μάλλον θα το ξέρεις οπότε νο προμπλέμο~)
PM please.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:30
x2PM please.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:34
~ Στορμ/Μαρία ~

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 14:01
x2
x3?
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 14:15