Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4456 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 02:48

Θα θελά να ζητήσω μιά χάρη που είναι λίγο επίγουσα για αυτό τογράφω εδώ.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρίσκω νέα για συγκροτήματα απ' την Ιαπωνία(j-pop κυρίως).Αν μπορείτε βρείτε ένα ανάλογο για την Kotoko.Στα αγγλικά παρακαλώ.Thaks
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4457 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 04:55

Θα θελά να ζητήσω μιά χάρη που είναι λίγο επίγουσα για αυτό τογράφω εδώ.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρίσκω νέα για συγκροτήματα απ' την Ιαπωνία(j-pop κυρίως).Αν μπορείτε βρείτε ένα ανάλογο για την Kotoko.Στα αγγλικά παρακαλώ.Thaks

Jpopmusic.com :: View Forum - JPOP Central
JaME U.K.- The 1st database and information website about Japanese music - www.jmusiceuropa.com/uk

#4458 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 08:21

Jpopmusic.com :: View Forum - JPOP Central
JaME U.K.- The 1st database and information website about Japanese music - www.jmusiceuropa.com/uk

Yami....? Κοιμάσαι ποτέ;

#4459 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 10:14

Yami doesn't need to sleep... :smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4460 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 11:09

Να ρωτήσω... Είναι φυσιολογικό στο animepaper μετά από κάποιον αριθμό από wallpaper που κατεβάσεις, να σου λένε άντε πολλά κατέβασες, τώρα πλήρωνε (είτε με χρήματα είτε με contribution) αλλιώς δρόμο; Γιατί εγώ πλέον δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο... Και δεν θυμάμαι να έχω κατεβάσει και τόσο πολλά πια..
phmava.php

#4461 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 12:57

Να ρωτήσω... Είναι φυσιολογικό στο animepaper μετά από κάποιον αριθμό από wallpaper που κατεβάσεις, να σου λένε άντε πολλά κατέβασες, τώρα πλήρωνε (είτε με χρήματα είτε με contribution) αλλιώς δρόμο; Γιατί εγώ πλέον δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο... Και δεν θυμάμαι να έχω κατεβάσει και τόσο πολλά πια..

Πες μου εμένα και θα στα κατεβάσω. Είμαστε senior members βλέπεις = απεριόριστα wallpaper downloads~ ;3

~ Storm/Maria ~

Υ.Γ. Ναι είναι φυσιολογικό. Άμα προσφέρεις πολλά γίνεσαι community member κι αν προσφέρεις ακόμα περισσότερα γίνεσαι senior member. Είναι μάλλον κάτι σαν κίνητρο για τους καινούριους στο σάιτ. Αν προσφέρεις, ανταμείβεσαι. Έτσι πάει~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#4462 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:11

Σε ευχαριστώ, αν και το θέμα δεν είναι ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο που θέλω να κατεβάσω, αλλά ότι γενικά δεν μπορώ να κατεβάσω. Καλά εδώ που τα λέμε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω.

Απλά ρώτησα γιατί αν και λογικό μεν (εντάξει το να σου δίνουν κάτι τζάμπα και να ζητάς κι άλλο ίσως είναι και αχαριστία) απλά μου φάνηκε περίεργο αν κάθε απλός user του site κάποια στιγμή δεν μπορεί να κατεβάσει.
phmava.php

#4463 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:23

Σε ευχαριστώ, αν και το θέμα δεν είναι ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο που θέλω να κατεβάσω, αλλά ότι γενικά δεν μπορώ να κατεβάσω. Καλά εδώ που τα λέμε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω.

Απλά ρώτησα γιατί αν και λογικό μεν (εντάξει το να σου δίνουν κάτι τζάμπα και να ζητάς κι άλλο ίσως είναι και αχαριστία) απλά μου φάνηκε περίεργο αν κάθε απλός user του site κάποια στιγμή δεν μπορεί να κατεβάσει.

Εντάξει, κατάλαβα. Θυμάμαι τότε που είχαμε πρωτογραφτεί και δεν μας άφηνε να κατεβάζουμε πάνω από 10 wallpapers κάθε μέρα και πόσο αυτό μας έσπαγε τα νεύρα.
(Αλλά χωρίς πλάκα, άμα θες οτιδήποτε, εμείς μπορούμε να στο δώσουμε. Για scans βέβαια υπάρχει ένα τέλειο site που δε χρειάζεσαι ούτε λεφτά ούτε έχει όριο. Δεν μπορώ να βάλω λινκ, αλλά μάλλον θα το ξέρεις οπότε νο προμπλέμο~)

~ Στορμ/Μαρία ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4464 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:27

Για scans βέβαια υπάρχει ένα τέλειο site που δε χρειάζεσαι ούτε λεφτά ούτε έχει όριο. Δεν μπορώ να βάλω λινκ, αλλά μάλλον θα το ξέρεις οπότε νο προμπλέμο~)

PM please. :nod:

LfNX0dh.png

#4465 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:30

PM please. :nod:

x2 :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4466 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 13:34

Κοιτάχτε τα ΠιΜιά σας...

~ Στορμ/Μαρία ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4467 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 14:01

x2 :wooi2:

x3? :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4468 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 14:08

x3? :emptyonexg1:

x4;:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#4469 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 14:15

Μήπως αν το έβαζες με lix.in? :bleh:
1

#4470 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators