Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44701 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 January 2011 - 19:19

@ Robin

εκανα κι εγω κατι τετοια με ομελετες αλλα ευτυχως καταλαβαινα οτι ηταν απαισιες και τις πεταγα απ το μπαλκονι για να μην φαω κραξιμο απο τους δικους μου

#44702 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 January 2011 - 19:21

Εγω παντως επεμενα οτι η σοκολατα ειχε χαλασει και δεν ηταν ωραιο το κεϊκ μου.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#44703 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 January 2011 - 19:24

Μου θυμιζει στα 5 μου που εφτιαξα το πρωτο μου γλυκο. Ηθελα να φτιαξω κεϊκ με γεμιση σοκολατα αλλα σκεφτηκα οτι ηταν πολυ απλο για τη μελλουσα Νο1 ζαχαροπλαστησα (<- ετσι δε γραφεται?) στην Ελλαδα! (ακομα αυτο το ονειρο εχω!) Αφου, λοιπον, ηταν τοσο απλο αποφασισα να βαλω μεσα Ο,ΤΙ μυριζε ωραια στην κουζινα. Εβαλα ριγανη, κανελα, σοκολατα, αντιπυρετικο, βανιλια, καραμελα για το βηχα, πιπερι, γαρυφαλο, οινοπνευμα κλπ κλπ. Εκεινη την ημερα ειχε μαζευτει ολοκληρο το σοϊ στο σπιτι μου για εναν ασχετο λογο, και σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τους προφερα να φανε απο το κεϊκ μου. Ευτυχως μονο 4 προλαβαν να φανε πριν καταλαβουμε οτι κατι δεν παει καλα και ετσι δεν πιασαμε πολλα κρεββατια στο νοσοκομειο.:tensai:

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#44704 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 January 2011 - 19:29

^Summons meidei

#44705 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 12 January 2011 - 19:38

Μου θυμιζει στα 5 μου που εφτιαξα το πρωτο μου γλυκο. Ηθελα να φτιαξω κεϊκ με γεμιση σοκολατα αλλα σκεφτηκα οτι ηταν πολυ απλο για τη μελλουσα Νο1 ζαχαροπλαστησα (<- ετσι δε γραφεται?) στην Ελλαδα! (ακομα αυτο το ονειρο εχω!) Αφου, λοιπον, ηταν τοσο απλο αποφασισα να βαλω μεσα Ο,ΤΙ μυριζε ωραια στην κουζινα. Εβαλα ριγανη, κανελα, σοκολατα, αντιπυρετικο, βανιλια, καραμελα για το βηχα, πιπερι, γαρυφαλο, οινοπνευμα κλπ κλπ. Εκεινη την ημερα ειχε μαζευτει ολοκληρο το σοϊ στο σπιτι μου για εναν ασχετο λογο, και σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τους προφερα να φανε απο το κεϊκ μου. Ευτυχως μονο 4 προλαβαν να φανε πριν καταλαβουμε οτι κατι δεν παει καλα και ετσι δεν πιασαμε πολλα κρεββατια στο νοσοκομειο.:tensai:

το μονο που εχω να πω
Spoiler:

#44706 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 January 2011 - 19:56

διευκρινισε το Taste

Well, both metaphorically and literally :P

Ohh Lao Tse, ζούν οι άνθρωποι; Σε έχω ικανή :hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#44707 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 January 2011 - 20:00

Πώς γίνεται να μην ξέρεις να βράζεις αυγό,αλλά να ξέρεις να κάνεις κάτι τόσο απίστευτα δύσκολο..?Παίζει και να γίνεις.................η καλύτερη σύζυγος ever~:drink::bath::kawaii:

Οι ικανότητες μου στην μαγειρική βελτιώνονται με εκθετική πρόοδο ανάλογα με το πόσο μου αρέσει το φαγητό που θέλω να φτιάξω.

Cake>eggs

#44708 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 January 2011 - 20:00

Ζουνε, ζουνε. Εισαι τυχερος που δεν ειχα ορεξη να φτιαξω δευτερη να κερασω και σενα.

Posted Image

#44709 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 January 2011 - 20:03

Ζουνε, ζουνε. Εισαι τυχερος που δεν ειχα ορεξη να φτιαξω δευτερη να κερασω και σενα.

Όταν εσύ ήσουν 5 χρονών, εγώ δεν έμενα Αθήνα. Οπότε σώθηκα :hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#44710 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 12 January 2011 - 20:10

http://twitter.com/#search?q=gletsosfacts
ΚαραLOL! Πότε διάολο προλάβανε;;

Υ.Γ Μη δώ κανα old! Πάνω απο 2 μέρες old αποκλείεται να είναι:P

DAAAAAMN!! τώρα το'δα 5 ποστ πιο πάνω.. hell.. με μπερδέψατε με τα ζαχαροπλαστικά και μου ξέφυγε :oo:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#44711 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 January 2011 - 20:13

Όταν εσύ ήσουν 5 χρονών, εγώ δεν έμενα Αθήνα. Οπότε σώθηκα :hahaha:

Εχω ακομα τη συνταγη...:wis:

Posted Image

#44712 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 12 January 2011 - 20:21

Εχω ακομα τη συνταγη...:wis:

Καθισες και εγραψες το σατανικο κατασκευασμα σε " συνταγη " ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#44713 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 January 2011 - 20:34

Όντως, έκατσες και έκανες τέτοιο πράγμα; Για απάντησε.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#44714 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 January 2011 - 20:35

Καθισες και εγραψες το σατανικο κατασκευασμα σε " συνταγη " ?

Ειναι παγιδα για τους αντιπαλους μου στην πορεια μου για ΤΗ ΝΟ1 ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ας τολμησουν να τα βαλουν μαζι μου τωρα:mafia:

Posted Image

#44715 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 January 2011 - 20:45

http://danbooru.donmai.us/post/show/597797/bullet_bill-communism-epic-goomba-hat-joseph_stali

And i loled with the comments:

http://danbooru.donmai.us/post/show/589095/cape-chair-chin_rest-crossover-fake_screenshot-for
phmava.php