Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 12 January 2011 - 18:50
Posted 12 January 2011 - 18:52
Posted 12 January 2011 - 18:52
Posted 12 January 2011 - 18:55
Well the best cake ever είναι η τούρτα κάστανο με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς η οποία είναι και η σπεσιαλιτέ μου και κυριολεκτικά χωρίζει οικογένειες.
Φήμες λένε ότι ο Αβελ και ο Καιν μάλωσαν για μία τέτοια τούρτα.
Μπορεί να μην ξέρω να βράζω αυγό but that one... That one I CAN DO RIGHT (αυτό και το cheesecake με σοκολατα).
άσχετο αλλα το αβγό είναι ένα από τα πιο δύσκολα φαγητά για να το κανεις τέλεια. είτε είναι ομελέτα είτε τηγανητό είτε βραστό είναι πολύ δύσκολο να το κανεις όπως πρέπει, ο περισσότερος κόσμος απλά το κάνει μέτριο προς κακό. εδώ σε διαφορα restaurants για να δούνε αν είσαι καλός chef σε βάζουνε να κανεις αβγό
also, cheesecake + lemon pie win
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 12 January 2011 - 18:57

Devils don't ask favors from God
Posted 12 January 2011 - 18:59
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 12 January 2011 - 19:01
μετα απο 1 ωρα τριψιμο στον νεροχυτη καταφερα να την καθαρισω εντελως και τη στιγμη που ξεπλενα τον νεροχυτη σπαει η βρυση και εγινε της π****νας.
Good old times....
Posted 12 January 2011 - 19:10
Και επιτέλους βάλτε ένα πώμα στην στοματική σας κοιλότητα.
Μόνο αν την φτιάξεις και δοκιμάσεις θα ξέρεις.Εκτος απο την τουρτα ferrero rocher (& παγωτο!) το αλλο απιστευτο που θα εκανα τα παντα για να ξαναφαω ειναι τουρτα Kinder Bueno. Εχω τη συνταγη για να τη φτιαξω αλλα δεν ξερω πως ακριβως πρπει να βγει για να ειναι τελεια, τοσον καιρο που εχω να τη δοκιμασω...
Well the best cake ever είναι η τούρτα κάστανο με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς η οποία είναι και η σπεσιαλιτέ μου και κυριολεκτικά χωρίζει οικογένειες.
Μπορεί να μην ξέρω να βράζω αυγό but that one... That one I CAN DO RIGHT (αυτό και το cheesecake με σοκολατα).
Posted 12 January 2011 - 19:11
Και επιτέλους βάλτε ένα πτώμα στην στοματική σας κοιλότητα.
fixd
Posted 12 January 2011 - 19:15
You have a weird taste sir.
διευκρινισε το Taste
Posted 12 January 2011 - 19:16
Πώς γίνεται να μην ξέρεις να βράζεις αυγό,αλλά να ξέρεις να κάνεις κάτι τόσο απίστευτα δύσκολο..?Παίζει και να γίνεις.................η καλύτερη σύζυγος ever~
Posted 12 January 2011 - 19:16
Μου θυμιζει στα 5 μου που εφτιαξα το πρωτο μου γλυκο. Ηθελα να φτιαξω κεϊκ με γεμιση σοκολατα αλλα σκεφτηκα οτι ηταν πολυ απλο για τη μελλουσα Νο1 ζαχαροπλαστησα (<- ετσι δε γραφεται?) στην Ελλαδα! (ακομα αυτο το ονειρο εχω!) Αφου, λοιπον, ηταν τοσο απλο αποφασισα να βαλω μεσα Ο,ΤΙ μυριζε ωραια στην κουζινα. Εβαλα ριγανη, κανελα, σοκολατα, αντιπυρετικο, βανιλια, καραμελα για το βηχα, πιπερι, γαρυφαλο, οινοπνευμα κλπ κλπ. Εκεινη την ημερα ειχε μαζευτει ολοκληρο το σοϊ στο σπιτι μου για εναν ασχετο λογο, και σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τους προφερα να φανε απο το κεϊκ μου. Ευτυχως μονο 4 προλαβαν να φανε πριν καταλαβουμε οτι κατι δεν παει καλα και ετσι δεν πιασαμε πολλα κρεββατια στο νοσοκομειο.Θυμαμαι μια φορα ειχα βρασει μακαρονια. καταλαθως δεν ειχα κλισει το ματι της κουζινας καλα με αποτελεσμα μετα απο κανα 3 ωρο να βρωμοκοπισει ο τοπος και να εχει γινει στον πατο της κατσαρολας μια καρβουνιασμενη πετρα.
μετα απο 1 ωρα τριψιμο στον νεροχυτη καταφερα να την καθαρισω εντελως και τη στιγμη που ξεπλενα τον νεροχυτη σπαει η βρυση και εγινε της π****νας.
Good old times....

Devils don't ask favors from God