Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:32
Αμα οπως φανταζομαι για πλακα ειπε καποιος πεταξαν οι τσιγγανοι το κοριτσακι στον αστυνομο να κυνηγηθουν οι υπευθυνοι.Στην Μαρφιν ειναι ξεκαθαρη εγκληματικη ενεργεια.Διοτι εκειυπηρχε οπλο(μολοτοφ) και στοχος μια τραπεζα.Μπορει ο δραστη να μην περιμενε την καταληξη αλλα και παλι ειναι ευθυνη.Τωρα αν ηταν αναρχικος,κουμουνι ή δεξιος δεν ξερει κανεις.Το θεμα ειναι να τον ποιασουν.Και μην γενικευετε.Υπαρχουν παντου μ@λ@κες και παντου καλα παιδια
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:34
Death Gard στα περισοτερα εχεις δικιο.Ο συγκεκριμενος αστυνομος αν αποδειχτει οτι το εκανε επιτηδες λες και επεζε GTA τοτε να του κοψουν τα @@.Αν εγινε απο αμελεια γιατι καλως κακως ανθρωποι ειμαστε να τιμωρηθει οπως τιμορουνται και οι υπολοιποι πολιτες σε τετοια ατυχυματα.
Αμα οπως φανταζομαι για πλακα ειπε καποιος πεταξαν οι τσιγγανοι το κοριτσακι στον αστυνομο να κυνηγηθουν οι υπευθυνοι.Στην Μαρφιν ειναι ξεκαθαρη εγκληματικη ενεργεια.Διοτι εκειυπηρχε οπλο(μολοτοφ) και στοχος μια τραπεζα.Μπορει ο δραστη να μην περιμενε την καταληξη αλλα και παλι ειναι ευθυνη.Τωρα αν ηταν αναρχικος,κουμουνι ή δεξιος δεν ξερει κανεις.Το θεμα ειναι να τον ποιασουν.Και μην γενικευετε.Υπαρχουν παντου ******* και παντου καλα παιδια
Συμφωνώ
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:34
να ρωτησω οποιον γνωριζει, οι κινεζοι εχουν κατακανα?
μολις βρηκα στο σπιτι καρτα διανομης κινεζικου που σε καποιο σημειο γραφει
ヌネラ
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:35
beat that!
Spoiler:
Δεν έχω να beat τίποτα... αυτό το τερατούργημα είναι που με ενοχλεί ιδιαίτερα όταν βρωμοκοπάει από κάποιον διπλανό στο cinema και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία...
Γούστα είναι αυτά... πήγαινε φάε την υγροποιημένη ποδαρίλα....
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:37
Δεν έχω να beat τίποτα... αυτό το τερατούργημα είναι που με ενοχλεί ιδιαίτερα όταν βρωμοκοπάει από κάποιον διπλανό στο cinema και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία...
Γούστα είναι αυτά... πήγαινε φάε την υγροποιημένη ποδαρίλα....
εγώ φυσικά μαγειρεύω αυτή την σάλτσα σπίτι που είναι και πιο γνήσια
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Μήπως είναι Bopomofo; Κάποια σύμβολα μοιάζουν με κατακάνα.η αλήθεια ειναι πως με τσιγκλαει η προηγουμενη συζητηση αλλα ...τεσπα.
να ρωτησω οποιον γνωριζει, οι κινεζοι εχουν κατακανα?
μολις βρηκα στο σπιτι καρτα διανομης κινεζικου που σε καποιο σημειο γραφει
ヌネラ
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:38
η δευτερη αληθεια που ακουστικε μεχρι τωρα...
και ειδικα για τα ναρκωτικα ειναι τερμα μα τερμα αληθειες, και στη νεαπολη και στην πολιχνη
ναι σωστά και Πολίχνη την είχα ξεχάσει...
beat that!
ότι πιο σωστό ακούστηκε ...όσο καυλοτικό είναι αυτό που πόσταρες
προτιμώ pop corn.
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:45
εγώ φυσικά μαγειρεύω αυτή την σάλτσα σπίτι που είναι και πιο γνήσια
είναι σα να λες πως όλα τα burgers είναι σκατά επειδή αυτό του goodies είναι πλαστικό
Τωρα που το λες,θελω κ εγω να μαθω να φτιαχνω τετοια σαλτσα.Γιατι απο οτι εμαθα κανει γυρω στα 70 ευρω το κιλο or smth να την αγορασεις απο προμηθευτη.
Φυσικα ψηφιζω κ εγω nachos αντι για ποπ κορν...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:50
20 Μαρτίου έχω γενέθλια ...
κανονίστε... τι θα μου πάρετε.
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:57
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 19:02
I see you and raise you with a full house of pop corn