Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44281 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 05 January 2011 - 18:32

Death Gard στα περισοτερα εχεις δικιο.Ο συγκεκριμενος αστυνομος αν αποδειχτει οτι το εκανε επιτηδες λες και επεζε GTA τοτε να του κοψουν τα @@.Αν εγινε απο αμελεια γιατι καλως κακως ανθρωποι ειμαστε να τιμωρηθει οπως τιμορουνται και οι υπολοιποι πολιτες σε τετοια ατυχυματα.
Αμα οπως φανταζομαι για πλακα ειπε καποιος πεταξαν οι τσιγγανοι το κοριτσακι στον αστυνομο να κυνηγηθουν οι υπευθυνοι.Στην Μαρφιν ειναι ξεκαθαρη εγκληματικη ενεργεια.Διοτι εκειυπηρχε οπλο(μολοτοφ) και στοχος μια τραπεζα.Μπορει ο δραστη να μην περιμενε την καταληξη αλλα και παλι ειναι ευθυνη.Τωρα αν ηταν αναρχικος,κουμουνι ή δεξιος δεν ξερει κανεις.Το θεμα ειναι να τον ποιασουν.Και μην γενικευετε.Υπαρχουν παντου μ@λ@κες και παντου καλα παιδια
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#44282 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 05 January 2011 - 18:34

Death Gard στα περισοτερα εχεις δικιο.Ο συγκεκριμενος αστυνομος αν αποδειχτει οτι το εκανε επιτηδες λες και επεζε GTA τοτε να του κοψουν τα @@.Αν εγινε απο αμελεια γιατι καλως κακως ανθρωποι ειμαστε να τιμωρηθει οπως τιμορουνται και οι υπολοιποι πολιτες σε τετοια ατυχυματα.
Αμα οπως φανταζομαι για πλακα ειπε καποιος πεταξαν οι τσιγγανοι το κοριτσακι στον αστυνομο να κυνηγηθουν οι υπευθυνοι.Στην Μαρφιν ειναι ξεκαθαρη εγκληματικη ενεργεια.Διοτι εκειυπηρχε οπλο(μολοτοφ) και στοχος μια τραπεζα.Μπορει ο δραστη να μην περιμενε την καταληξη αλλα και παλι ειναι ευθυνη.Τωρα αν ηταν αναρχικος,κουμουνι ή δεξιος δεν ξερει κανεις.Το θεμα ειναι να τον ποιασουν.Και μην γενικευετε.Υπαρχουν παντου ******* και παντου καλα παιδια

Συμφωνώ
Intelligence is nothing without wisdom...

#44283 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 05 January 2011 - 18:34

η αλήθεια ειναι πως με τσιγκλαει η προηγουμενη συζητηση αλλα ...τεσπα.
να ρωτησω οποιον γνωριζει, οι κινεζοι εχουν κατακανα?
μολις βρηκα στο σπιτι καρτα διανομης κινεζικου που σε καποιο σημειο γραφει
ヌネラ :hmmm:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#44284 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 January 2011 - 18:35

beat that!

Spoiler:

Δεν έχω να beat τίποτα... αυτό το τερατούργημα είναι που με ενοχλεί ιδιαίτερα όταν βρωμοκοπάει από κάποιον διπλανό στο cinema και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία...

Γούστα είναι αυτά... πήγαινε φάε την υγροποιημένη ποδαρίλα....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#44285 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 January 2011 - 18:37

Δεν έχω να beat τίποτα... αυτό το τερατούργημα είναι που με ενοχλεί ιδιαίτερα όταν βρωμοκοπάει από κάποιον διπλανό στο cinema και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία...

Γούστα είναι αυτά... πήγαινε φάε την υγροποιημένη ποδαρίλα....

εγώ φυσικά μαγειρεύω αυτή την σάλτσα σπίτι που είναι και πιο γνήσια :P είναι σα να λες πως όλα τα burgers είναι σκατά επειδή αυτό του goodies είναι πλαστικό :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#44286 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

@alxdjo Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Ο αστυνομικός έχει πάντα μεγαλύτερη ευθύνη απο έναν απλό πολίτη εν ώρα εργασίας, αν χειρίστηκε έτσι την μηχανή με τα όπλα που κουβαλάνε τι θα γίνει (και όχι μόνο πυροβόλα, ακόμα και το γκλόμπ).Μηδενική ηθική και πρακτική εκπαίδευση απαραίτητη για να γίνει κανείς όργανο της τάξης. Ο αστυνομικός, αρχικά, πρέπει να γίνει θετικά στρατευμένος πολίτης και μετά ότι είναι να γίνει, δεν μπορει έτσι να μπαίνει ο καθένας χωρίς κανένα έγκυρο ψυχολογικό τεστ, χωρίς εκπαίδευση κτλ

#44287 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

η αλήθεια ειναι πως με τσιγκλαει η προηγουμενη συζητηση αλλα ...τεσπα.
να ρωτησω οποιον γνωριζει, οι κινεζοι εχουν κατακανα?
μολις βρηκα στο σπιτι καρτα διανομης κινεζικου που σε καποιο σημειο γραφει
ヌネラ :hmmm:

Μήπως είναι Bopomofo; Κάποια σύμβολα μοιάζουν με κατακάνα.

#44288 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 January 2011 - 18:38

η δευτερη αληθεια που ακουστικε μεχρι τωρα...

και ειδικα για τα ναρκωτικα ειναι τερμα μα τερμα αληθειες, και στη νεαπολη και στην πολιχνη

ναι σωστά και Πολίχνη την είχα ξεχάσει...

beat that!
Posted Image

ότι πιο σωστό ακούστηκε ...όσο καυλοτικό είναι αυτό που πόσταρες
προτιμώ pop corn.

#44289 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 05 January 2011 - 18:42

Μήπως είναι Bopomofo; Κάποια σύμβολα μοιάζουν με κατακάνα.

εχεις δικιο μπορει να ειναι, εγω το εψαξα αλλα επειδη κανω εισαγωγη σε Ιαπωνικα
(τα ιδια ειναι) δεν βγαινει αποτελεσμα thanks!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#44290 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 05 January 2011 - 18:45

εγώ φυσικά μαγειρεύω αυτή την σάλτσα σπίτι που είναι και πιο γνήσια :P είναι σα να λες πως όλα τα burgers είναι σκατά επειδή αυτό του goodies είναι πλαστικό :P

Τωρα που το λες,θελω κ εγω να μαθω να φτιαχνω τετοια σαλτσα.Γιατι απο οτι εμαθα κανει γυρω στα 70 ευρω το κιλο or smth να την αγορασεις απο προμηθευτη.
Φυσικα ψηφιζω κ εγω nachos αντι για ποπ κορν...

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44291 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 05 January 2011 - 18:48

ξερει κανει κανα σιτε για φιγουρες κυριως απο ανιμε οπως το myfigurecollection για reveiws και τετοια στο περιπου?(οχι για αγορες)
Eυχαριστω
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#44292 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 January 2011 - 18:50

http://en.bentoandco.com/collections/bento-boxes

20 Μαρτίου έχω γενέθλια ...

κανονίστε... τι θα μου πάρετε.

#44293 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 January 2011 - 18:50

Κανένας του ζαχαρωτού;
Posted Image

Και μη μου πει κάποιο απ τα αγοράκια του φορουμ ότι δε θα τρωγε τα συγκεκριμένα....
Spoiler:

Posted Image

#44294 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 05 January 2011 - 18:57

Posted Image

#44295 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star