Το ίδιο, σε regular script:

Αλοίμονο σ' εμάς που θέλουμε να τα μάθουμε κιόλας...
Όσο για stroke order... τρέχα γύρευε...
Posted 20 September 2007 - 01:00

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 September 2007 - 01:19
αμφιβαλω οτι ειναι common kanji τετοια πραγματαKanji from Hell:
Το ίδιο, σε regular script:
Αλοίμονο σ' εμάς που θέλουμε να τα μάθουμε κιόλας...
Όσο για stroke order... τρέχα γύρευε...
Posted 20 September 2007 - 01:30

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 September 2007 - 07:32
Posted 20 September 2007 - 08:11
Αντί να το έψαχνες στο λεξικό, καλύτερα ψάξε πρώτα στο wikipediaκαλά ρε Κέννυ, πλάκα μας κάνεις; Και εγώ ψάχνω από τις 2 το βράδυ ποιο είναι και τι σημαίνει στο Ιαπωνικό λεξικό; Και έχασα τον ύπνο μου και ήρθα απ'ευθείας στη δουλειά για να μας πεις ότι είναι κινέζικο;;;
έλεος...Spoiler:
Posted 20 September 2007 - 08:49
Posted 20 September 2007 - 08:56
τελικά τον νίκησα πανγελοιωδώς τον τζακ με την δεύτερη..αλλά το παιχνίδι δεν τέλειωσε Χ___Χ WFT?????
τώρα τρέχω στον βόρειο πόλο δεν μου φτάνανε όλα τα άλλα...(εγώ ροκ σταρ στην Αλβιώνα ήθελα να γίνω, όχι ήρωάς της....
)
το fable έχει απίστευτη πλάκα ιmo...αυτοί που το έφτιαξαν είχαν κάψει κύτταρααλλά μην το συγκρίνουμε και με το oblivion...(και ιδίως τον 1000 φορές καλύτερο προκάτοχό του morrowind)
ΩΡΕ ΕΝΤΙΤ: odin που σκ@τά τα βρίσκεις όλα τα υπερkawai sites μου λες??????????????????????????????????
και....και....ΚΑΙ...η απάντηση στο alucard cosplay test..............Spoiler:
Posted 20 September 2007 - 09:00
Lol, ντάξει πέρα από την πλάκα μάλλον λίγο δύσκολα θα το έβρισκες, εφόσον δεν είχε αναφέρει ακόμα ότι είναι Hanji και όχι Kanji.εεε, πως θα το έψαχνα εκεί;
τι βάζω στην περιγραφή;
a very difficult kanji that Kenny posted to mperdepsei us?
Posted 20 September 2007 - 10:28
Posted 20 September 2007 - 11:38
Η επισήμανση ήρθε μόλις μισή ώρα αργότερα... ας μη βιαζόσουν να φύγεις από το forum.καλά ρε Κέννυ, πλάκα μας κάνεις; Και εγώ ψάχνω από τις 2 το βράδυ ποιο είναι και τι σημαίνει στο Ιαπωνικό λεξικό; Και έχασα τον ύπνο μου και ήρθα απ'ευθείας στη δουλειά για να μας πεις ότι είναι κινέζικο;;;
έλεος...Spoiler:

Posted 20 September 2007 - 11:46
Η επισήμανση ήρθε μόλις μισή ώρα αργότερα... ας μη βιαζόσουν να φύγεις από το forum.
Posted 20 September 2007 - 12:01
Κούκλα μου, αν είσαι έτσι, έρχομαι τώρα αμέσως να με δείρεις!Είμαι η Υπουργός και στο όνομα της προπαγάνδας θα σας συνετίσω!!!!!

Posted 20 September 2007 - 12:23

Posted 20 September 2007 - 12:40
έ

Posted 20 September 2007 - 12:45