Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44101 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 January 2011 - 20:54

<<It's natural for a person to deny he's a failure as a human being. That's why he searches for somebody who is more miserable than himself. That's why so much animosity exists on the internet. Those who aren't able to find a more miserable person turn to the internet and call other people losers, even though they've never met.......
Just to make themselves feel superior.
There's a sense of security that comes from speaking badly of someone else. But that isn't the true salvation.

-Welcome to the NHK-

Those words made me think a lot.

η πρωτη σειρα χρησιμοποιητε σε πολα ανιμε (πχ elfen lied) μιας και ειναι λιγο πολυ γενικη αληθεια οπωτε μη τη θεωρεις κατι προτοτυπο
αλλα τεσπα το nhk τα σπαει :riiight:

#44102 IcyCmile

IcyCmile

IcyCmile

• Members
  • 9 posts

Posted 02 January 2011 - 20:55

όχι, ούτε τι γραφεις εσύ. είναι πιο δύσκολο να καταλάβω τα posts σου από το να καταλάβω μερικά posts του alxdjo

xaxaxa....aaa ok

#44103 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 January 2011 - 20:56

Επίσης, bklvs.

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#44104 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 02 January 2011 - 20:57

Απαιτω απο τους mod μια status bar κατω απο το progress που να δειχνει ποσο progress εχω κανει να φτασω τα επιπεδα του Dj Dragon (<----:nod2:) ωστε να proggressαρω και να φτασω το progress του εν λογο κυριου.

on the topic
Never liked 30 rock.I dropped it in the 1st fifteen minutes of the pilot episode.
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#44105 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 January 2011 - 20:58

Υπαρχει καποιο απλο προγραμμα για να ενσωματωσω υποτιτλους σε ενα .avi αρχειο?
(ειναι ηδη συγχρονισμεποι).
Απλα input video, input subs, ενσωματωση και τέλος.
Εχω φάει τα λυσακά μου εδω και ωρα.
help me plz.

#44106 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 02 January 2011 - 20:58

Posted Image

#44107 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 January 2011 - 20:59

Απαιτω απο τους mod μια status bar κατω απο το progress που να δειχνει ποσο progress εχω κανει να φτασω τα επιπεδα του Dj Dragon (<----:nod2:) ωστε να proggressαρω και να φτασω το progress του εν λογο κυριου.

on the topic
Never liked 30 rock.I dropped it in the 1st fifteen minutes of the pilot episode.

νομίζω υπάρχει το warn status bar για αυτό, βεβαια δεν μπορείς να το δεις εσύ, αλλα υπάρχει :P όταν γίνεις complete, δηλαδή φτάσεις τα επίπεδα του djdragon θα φας ban :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#44108 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 02 January 2011 - 20:59

στην αρχη σου φαινεται λιγο παραξενο ...αλλα μετα πετανε την μια ατακα μετα την αλλη που καθε λιγο και λιγακι το κανω πισω για να πιασω ολο το νοημα

μερικες ατακες

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#44109 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 January 2011 - 21:04

Το γεγονός ότι πρέπει να προσπαθήσεις για να τον φτάσεις σημαίνει ότι δεν θα τον φτάσεις ποτέ :canthelp:
phmava.php

#44110 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 02 January 2011 - 21:05

Τι να σου πω.Μπορει ισως στο μελλον να του δωσω μια 2η ευκαιρια.Προς το παρον δεν σκοπευω.Την εχω χρονια υποψην την σειρα λογο IMDB αλλα δεν μου εκανε εντυπωση τοτε.Παντως αλλη μια σειρα με γελιο ηταν το My name is Earl
Posted Image

#44111 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 January 2011 - 21:27

Holy Shit O.o
Posted Image

Ποοοοοο κόσμος που θέλει να ανακτήσει τις σβησμένες τσόντες του , φωτογραφίες, κλπ κλπ κλπ....+ να μπει στον κόπο να αγοράσει πάλι χαρτί τουαλέτας και λιπαντικό!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#44112 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 January 2011 - 21:29

Ρε Community

αφήστε τις άλλες σειρές!! Εκεί είναι το true Humor!!

Επίσης MISFITS :P

double post giati mporw ... ( βασικά δε το πρόσεξα)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#44113 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 January 2011 - 21:31

Προφανώς τα δύο τρίτα του πλανήτη κατεβάζουν από ελληνικό site...Τα έχει πει ο Λιακόπουλος εδώ και χρόνια ότι όλοι είναι Έλληνες, δεν τον ακούει κανείς...

xbJ3b2w.jpeg

#44114 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 02 January 2011 - 21:32

Υπαρχει καποιο απλο προγραμμα για να ενσωματωσω υποτιτλους σε ενα .avi αρχειο?
(ειναι ηδη συγχρονισμεποι).
Απλα input video, input subs, ενσωματωση και τέλος.
Εχω φάει τα λυσακά μου εδω και ωρα.
help me plz.

Check this.

Ειναι απλο στην χρηση του (εχει και οδηγιες στο πρωτο ποστ), κανει την ενσωματωση αρκετα γρηγορα.

Παντως αλλη μια σειρα με γελιο ηταν το My name is Earl

+100000
Και να προσθεσω και το κορυφαιο It's Always Sunny in Philadelphia και αυτο που εχω στα avatar/sig. Scrubs lulez!!!!11111oneoneone
Και απο βρετανικες το Spaced και το Black Books.

Posted Image

#44115 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 02 January 2011 - 21:51

μερικες ατακες

Αν ειναι ετσι οι ατακες τους τοτε καλα εκανα και το αφησα.Ειναι αρκετα "ηλιθιες" μπορω να πω.

ΥΓ Για κατι που ειπες πριν.ΤΟ tbbt δεν ειναι μονο Κλινγκον και κομιξ.It's much more.
Posted Image