Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44071 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 18:25

Παω για καφε.. Η τρυπα μπορει να περιμενει..

http://www.nooooooooooooooo.com/

Παντως το εχουν ξεσκισει το θεμα με τις απεργιες.Να ηταν στον ιδιωτικο τομεα αν δεν τους ειχαν απολυσει να μην με λενε Αλεξανδρο.Απλα αισχος
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#44072 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 18:26

Είναι κακό να είσαι κομμουνιστής;

Επίσης το AΚΕΛ είναι μίλια μακριά από το ΚΚΕ.

Επικός είναι ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Μεγάλος επιχειρηματίας.

Κομμουνιστης οπως τον διατυπωσε ο Μαρξ οχι.Κομουνιστης του ΚΚΕ ναι

double post can you merge it ???plzzzz
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44073 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 18:33

Αφου τα πολιτικα απαγορευονται,κ σχεδον παντα καταληγουν σε προσωπικες διαμαχες.Why dont you guys give it a rest?
Γινεται κουραστικο πλεον κ χαλαει η ατμοσφαιρα.

Καλυτερα να διαβαζα για το ποσο overrated ειναι ο Oda κ το One piece,παρα αυτα.(μιας κ ειμαστε σε ανιμε φορουμ)

Seriously..

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44074 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 18:44

εκτος από το αν διαφωνείς με αυτά που λέει ο ayu ήτανε πάντα αρκετά σωστός

ε????????? ωραιο επιχειρημα! εγω ειμαι ανωριμο μετα? :hahaha::hahaha:

και δεν προσέβαλε άσχημα κανέναν ποτε

:hahaha::hahaha:

Σιγα τα επιχειρηματα... Ειδικα στην τρυπα αποσο θυμαμαι τα "επιχειρηματα" των ταχα προοδευτικων του anime.gr, ηταν μια ζωη οι ειρωνιες και οι προσωπικες επιθεσεις.. Αλλα δεν με χαλαει αφου οποτε γινεται τετοιος χαβας αποδεικνυεται ποιοι ειναι οι πραγματικα κολλημενοι και υπερφορτωμενοι με ενα σωρο κομπλεξ...

παιζει να τα εχω ξαναδιαβασει αυτα αλλες 10 φορες απο τοτε που αρχισα να διαβαζω την τρυπα

εσύ αντίθετος αυτή την στιγμή έδωσες μια ωραία παράσταση ανοριμιας

που την εδωσα και δεν το καταλαβα? απλα ειπα τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , αμα ηθελα να προσβαλω ή να παραστησω το ανωρημο (που δεν με χαλαει καθολου) θα μπορουσα να το εκανα πολυ πιο κομψα

ο ayu έχει τις απόψεις του και είτε σου αρέσουνε είτε όχι πρέπει να τις σέβεσαι, τουλάχιστον μέσα στο forum

αν αποφασησει να σεβαστει και τις δικες μας ΚΑΙ να ανοιγει μια σοβαρη συζητηση με δεδομενα και επιχειρηματα και οχι αποψεις του, ΑΝΤΙ να μπαινει και να πεταει μια αποψη (συνηθως ακραια) που στανταρ θα ξεκινησει flame και τη θεωρει σωστη οτι και να γινει
ΤΟΤΕ ναι θα τις σεβαστω

also, δεν λέει τους πάντες κομμούνια, μονο όσους μιλάνε η φέρονται σαν αυτούς

χα0χα0χ0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0 αλλα ενα τρελο επιχειρημα :riiight: αν παρουμε τον ayu (και εσενα αποτι φενετε..) να δειξετε κομμουνια θα βγαλετε ολο το φορουμ...

αστο azathoth δεν καταλαβαινω το νοημα του ποστ σου.. θες να βγω και να πω συγγνωμη μηπως για την συμπεριφορα μου? :hahaha: αστο backseat moderating που θα λεγε και ο kenny..
το μονο που δεχομαι σχολιασμο ηταν η αρχη του flame (που ειπα οτι δεν με ενδιαφερει η αποψη του ayu ) και παλι δεν καθομαι να δικαιολογουμαι..
και anyways αφου η συζητηση τελειωσε με σχολιο του ayu εχει δικιο αρα τι καθομαστε και το συζηταμε!

edit: inb4 pop corn comment

#44075 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 18:53

δεν ξέρω ποσα κομμούνια θα βγάλει από το forum ο ayu, εγώ πάντως όχι πολλά, απλά εσύ είσαι μέσα στην μικρή ταπεινή λίστα μου :D backseat moderating? δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις στο post μου αυτό. θεωρώ εντελώς ανώριμο τον τρόπο με τον οποιο απάντησες τον ayu, ο οποιος μπορεί να διαφωνεί με τις απόψεις σου αλλα δεν σε προσβάλει, κανεις ένα post που μπορεί να προκαλέσει αρκετό flaming και σου λέω την άποψη μου, εκτος και αν απαγορεύεται :Ο δεν νομίζω το post μου να ήτανε εκτος κανόνων οποτε είμαι ένταξη. ο ayu, μπορεί πολλοί εδώ να τον κράζετε αλλα τον έχεις δει να τρώει ban η warn ποτε? πάντα λέει κοσμια τις απόψεις του, όσο ακραίες και να είναι.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#44076 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 18:58

@azathoth ειχε φαει παλια ban για λιγες μερες αν θυμαμαι καλα.Αλλα εχεις δικιο σαυτα που λες..
And please change the subject.:if:

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44077 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 19:01

indeed let us change the subject :P

#44078 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 19:05

Kinect + pervertness=this
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#44079 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 19:08

Παρατηρησα πως δεν υπαρχει θρεντ για Fringe.Να κανω ενα η θα μιλαω μονος?λολ

Alexander Pope

#44080 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 19:08

Εγώ απλά να θυμήσω το εξής ποστ

@ Κεννυ

καλα και μενα δεν με ενδιαφερουν 1000 οι αποψεις των μη-χριστιανων για τα χριστουγεννα..

Α ρε flame που ψηνονται καποιοι να ξεκινησουν χριστουγεννιατικα...

Αυτά περί διαλόγου...Τώρα στην ουσία της συζήτησης δεν μπαίνω γιατί προφανώς έχω καλύτερα πράγματα να κάνω (έχω και ένα fmab να τελειώσω! Επιτέλους έφτασα στο 52!)

ΥΓ Γενικά όμως θα έλεγα να αλλάξετε κουβέντα γιατί δεν οδηγεί πουθενά ποτέ...Look who's talking but anyway :P

xbJ3b2w.jpeg

#44081 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 19:13

Ακυρος ο καφες λογω δυσμενων καιρικων συνθηκων.. Το στραβο ηταν οτι ειχα φτασει μεχρι την Μητροπολη οταν εγινε αυτο.. Ποτε θα μαθουν οι Ελληνες να ειναι αγγλοι στα ραντεβου τους δεν ξερω...

@Azanoth

Εχω φαει ban πριν μερικα χρονακια οταν μου ειχαν ξεφυγει κατι μπινελικια σε μια συζητηση για το μακεδονικο.. BTW, εκεινη την εποχη τα πολιτικα flamewars στο φορουμ ηταν πολυ πιο εντονα και πολυ πιο επιθετικα.

Δεν με ενοχλει τοσο η ειρωνια, πιο πολυ με ενοχλει οταν λενε οτι δεν εχω επιχειρηματα.. Π.χ. οταν λεω οτι πρεπει να εφαρμοστει ο νομος και να απελαθουν οι λαθρομεταναστες, συνηθως βαζω και εναν εναν και τους λογους που πιστευω οτι θα προκαλεσουν προβληματα στην ελληνικη κοινωνια και εξωτερικη πολιτικη. Η απαντηση που συνηθως λαμβανω ειναι εκτος απο την μπολικη ειρωνια, ξερες αερολογιες του τυπου "αλληλεγγυη στους μεταναστες". Πως να γινει κουβεντα ετσι?

Anyway, thanks for the support,

και για να αλλαξω το θεμα, κατι πραγματικα τραγικο συνεβει.. Δεν ξεκινησε καλα το 2011... Παντρευεται η Ayu εναν αυστριακο που γνωρισε πριν 4 μηνες και τωρα αυτο..

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/st-remy-rochefort.html

Η Rochefort 10 ειναι η καλυτερη μπυρα του κοσμου, δευτερη μονο απο την Westvleteren 12 η οποια βεβαια ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44082 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 19:29

Παρατηρησα πως δεν υπαρχει θρεντ για Fringe.Να κανω ενα η θα μιλαω μονος?λολ

go ahead!!!!!!!!μην ακυρωθει μονο φοβαμαι:hot:και το thread γινει κραξιμο στη fox....not that i won't hate myself!!:hahaha:

#44083 IcyCmile

IcyCmile

IcyCmile

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 20:11

:hero:

#44084 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 20:18

:hero:

:riiight:

#44085 IcyCmile

IcyCmile

IcyCmile

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 20:21

t n knm ein n exs tn hrwhda sto aima s.....:D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IcyCmile: 02 Ιανουάριος 2011 - 20:28
εκανα ενα λαθος