Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 02 January 2011 - 11:36

Posted 02 January 2011 - 13:13
δεν ξερω τι λετε για αμερικανικες κωμωδιες και τα σχετικα...αλλα καθως βλεπω το 30 rock της Σταματινα FEY ...κυλιεμαι κατω στα γελια ... μακραν καλυτερο απο the big bang theory
δεν ξέρω... εγώ το βρήκα πολύ βαρετό, και πολύ κουραστικός ο μαύρος με το ηλίθιο χιουμορ του.
darthnicolas και didimakia..
για τον ίδιο λόγο αγαπημένο μου dance crew είναι ο Quest
in other news just discovered :
Constantine Maroulis
Athanasios Maroulis
και ο πιο διάσημος George Stroumpoulopoulos που μέχρι και ο Jon Lajoie
έγραψε τραγούδι γι αυτόν.
Posted 02 January 2011 - 14:05
Posted 02 January 2011 - 14:13
το οτι υπαρχει δεν σου αρκειΔεν ξέρω τι με ενοχλεί παραπάνω. Το ότι η Χρυσή Αυγή της Κύπρου έχει στις τάξεις τις μαθητές δημοτικού, ή ότι δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν το τελικό νι.
Spoiler:
και επειδη γνωριζω αρκετα για την πολιτικη κατασταση στην κυπρο, αλλα ειμαι ανενημεροτος τους τελευταιους μηνες , meidei η αντιπολιτευση εκει ακολουθει την ιδια στενομυαλη (πολυ ευγενικη λεξη..) πολιτικη που ακολουθουσε και το καλοκαιρι?
Posted 02 January 2011 - 14:14
Δεν ξέρω τι με ενοχλεί παραπάνω. Το ότι η Χρυσή Αυγή της Κύπρου έχει στις τάξεις τις μαθητές δημοτικού, ή ότι δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν το τελικό νι.
Spoiler:
Αν υπήρχε reputation system στο forum θα σου έδινα +1 γι'αυτό το post.
Posted 02 January 2011 - 14:25
Όσο κι αν διαφωνώ μαζί τους, ας υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι ότι η δράση τους καταστρέφει το νησί. Τις προάλλες, κάποια άλλη φωλιά εθνικιστών επιτέθηκε σε τούρκικη αθλητική αποστολή, και γέμισαν οι τουρκικές εφημερίδες άρθρα σχετικά. Τι άλλο να μου θυμίσει αυτή η κατάσταση από την αφορμή της εισβολής του 1974; Προστασία του τουρκικού στοιχείου του νησιού. Και πάμε ξανά να προκαλέσουμε τα ίδια.το οτι υπαρχει δεν σου αρκει
ειναι να απορεις που οσο ο κοσμος αναπτυσσεται τοσο περισοτεροι ηλιθιοι ξεπροβαλουν...
και επειδη γνωριζω αρκετα για την πολιτικη κατασταση στην κυπρο, αλλα ειμαι ανενημεροτος τους τελευταιους μηνες , meidei η αντιπολιτευση εκει ακολουθει την ιδια στενομυαλη (πολυ ευγενικη λεξη..) πολιτικη που ακολουθουσε και το καλοκαιρι?
Και ετοιμάζουν από νωρίς διαδόχους, ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, τίποτε σ' αυτόν τον τόπο.
Εδέησε τουλάχιστον ο Χριστόφιας να μιλήσει ανοιχτά μετά τα επεισόδια με τους αθλητές. Ίσως δεν είναι τόσο ακατάλληλος για πρόεδρος, όσο μας έδειχνε τόσο καιρό.
Η αντιπολίτευση, εννοείς η αξιωματική, το ΔΗΣΥ ή την κατ' ονομασίαν και μόνο συγκυβέρνηση του ΔΗΚΟ; Πάντως όλα τα κόμματα από τον Δεκέμβρη του 10 το έριξαν στον πόλεμο εντυπώσεων. Σε 5 μήνες έχουμε εκλογές βλέπεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να συμβεί καμιά ουσιαστική αντιπαράθεση.
Posted 02 January 2011 - 14:26
Αν υπήρχε reputation system στο forum θα σου έδινα +1 γι'αυτό το post.
Βασικά πιστεύω ότι αν υπήρχε η δυνατότητα να δίνουμε reputations αυτή τη στιγμή meidei θα βαριόταν να διαβάζει τις θετικές ανταποκρίσειςγια το ποστ
Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, το Onion παίζει να είναι από τα καλύτερα κανάλια που έχω πετύχει
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VTbYUd1jUc4[/youtube]
Priceless:hahaha:
Edited by red pyramid, 02 January 2011 - 15:21.
Αναδιατύπωση...
Posted 02 January 2011 - 14:48
Posted 02 January 2011 - 15:20
θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/126175-%CE%9F-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%93%CE%BA%CE%AD%CE%BA%CE%B1
Posted 02 January 2011 - 15:25
απιστευτο !!
θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/126175-%CE%9F-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%93%CE%BA%CE%AD%CE%BA%CE%B1
Για καποιο λογο, δεν εκπλησσομαι....

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted 02 January 2011 - 15:51
Βέβαια με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες τα πράγματα δε φαντάζουν και πολύ ρόδινα.
Είχαμε μετά τα επεισόδια και διακοπή της λειτουργίας στις 25 Δεκεμβρίου από τουρκικά στρατεύματα στο Ριζοκάρπασο.
Posted 02 January 2011 - 16:01
Πιστεύω ότι ούτε τα ανώτερα στρώματα του ΔΗΣΥ θέλουν την διχοτόμηση, αλλά αυτοί ήταν που τόσα χρόνια έτρεφαν στον κόλπο τους τα φίδια (για τους ψήφους, βεβαίως) που σήμερα βρήκαν καταφύγιο στο ΔΗΚΟ, το ΕΥΡΩΚΟ, την ΕΔΕΚ, το ΕΛΑΜ, το Κίνημα Εθνικής Αντίστασης και κάλυψη από την Αρχιεπισκοπή.Πάντως όσον αφορά την Κύπρο έχω την εντύπωση ότι ο μόνος που δεν θέλει την διχοτόμηση είναι ο Χριστόφιας.
Βέβαια με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες τα πράγματα δε φαντάζουν και πολύ ρόδινα.
Είχαμε μετά τα επεισόδια και διακοπή της λειτουργίας στις 25 Δεκεμβρίου από τουρκικά στρατεύματα στο Ριζοκάρπασο.
Αν κλιμακωθεί αυτό το "μια σου, μια μου" μεταξύ των εθνικιστών του νότου και των κατακτητών του βορρά, πάει το όραμα του Χριστόφια για λύση πριν τελειώσει η θητεία του.
Και για να είμαι στο κλίμα του σάιτ:
Posted 02 January 2011 - 16:20
.....
Posted 02 January 2011 - 16:29
Δεν ακολουθω τα πολιτικα της Κυπρου και μιλαω με καθε επιφυλαξη, αλλα απο τα λιγα που εχω διαβασει κατα καιρους αυτος ο πανεμορφος αντρας (ο Χριστοφιας) κανει πολλες υποχωρησεις στα αιτηματα των Τουρκων, η οχι? Γιατι αμα ειναι να στησουν κωλο οι Ελληνοκυπριοι για να επιτευχθει η επαννενωση του νησιου τοτε τι να το κανεις?Πιστεύω ότι ούτε τα ανώτερα στρώματα του ΔΗΣΥ θέλουν την διχοτόμηση, αλλά αυτοί ήταν που τόσα χρόνια έτρεφαν στον κόλπο τους τα φίδια (για τους ψήφους, βεβαίως) που σήμερα βρήκαν καταφύγιο στο ΔΗΚΟ, το ΕΥΡΩΚΟ, την ΕΔΕΚ, το ΕΛΑΜ, το Κίνημα Εθνικής Αντίστασης και κάλυψη από την Αρχιεπισκοπή.
Αν κλιμακωθεί αυτό το "μια σου, μια μου" μεταξύ των εθνικιστών του νότου και των κατακτητών του βορρά, πάει το όραμα του Χριστόφια για λύση πριν τελειώσει η θητεία του.
Οι Τουρκοι γενικα ειναι ο κλασσικος bully. Οποιαδηποτε υποχωρηση την βλεπει ως ενδειξη αδυναμιας και αποκταει ακομα πιο επιθετικη σταση. Οι υποχωρησεις πρεπει να ειναι αμοιβαιες. Και επισης μην ξεχνατε οτι οι Τουρκοι ειναι μανουλες στις προβοκατσιες..