Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 01 January 2011 - 22:39
Posted 01 January 2011 - 22:40
Δεν πειράζει ρε Putin, εγώ ακόμα σ' αγαπώ...Διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και τα ποστ του τύπου "ποστάρεις λίγη ώρα μετά την πρωτοχρονιά, θα πεθάνεις μόνος", και απαντώ.
Οι γιορτές όχι μόνο είναι overrated, αλλά και για πολλούς δε σημαίνουν και τίποτα (βλ. τον υποφαινόμενο).
Εγώ για παράδειγμα χθες βράδυ κάθησα μέσα μιας και δεν είχα καμιά δελεαστική πρόταση για έξοδο και έχω καιρό να δω τους δικούς μου, οπότε πέρασα ένα ακόμη βράδυ σαν όλα τα άλλα.
Και να έβγαινα δηλαδή θα πήγαινα για κανά καφέ/μπύρα όπως πάντα, άρα μια ακόμη συνηθισμένη έξοδος.
Πλας, ευτυχώς πλέον όλοι με έχουν μάθει και φέτος έλαβα μόνο ένα μύνημα για χρόνια πολλά, και αυτό σήμερα το απόγευμα. \μ/
Forever alone, or forever leave me alone με τις δικαιολογίες σας για γλέντια και βλακείες;
Πάω να χωνέψω το σάπιο τρίγωνο που έφαγα.
Εξ ντι.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 January 2011 - 22:45
Διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και τα ποστ του τύπου "ποστάρεις λίγη ώρα μετά την πρωτοχρονιά, θα πεθάνεις μόνος", και απαντώ.
Οι γιορτές όχι μόνο είναι overrated, αλλά και για πολλούς δε σημαίνουν και τίποτα (βλ. τον υποφαινόμενο).
Εγώ για παράδειγμα χθες βράδυ κάθησα μέσα μιας και δεν είχα καμιά δελεαστική πρόταση για έξοδο και έχω καιρό να δω τους δικούς μου, οπότε πέρασα ένα ακόμη βράδυ σαν όλα τα άλλα.
Και να έβγαινα δηλαδή θα πήγαινα για κανά καφέ/μπύρα όπως πάντα, άρα μια ακόμη συνηθισμένη έξοδος.
Πλας, ευτυχώς πλέον όλοι με έχουν μάθει και φέτος έλαβα μόνο ένα μύνημα για χρόνια πολλά, και αυτό σήμερα το απόγευμα. \μ/
Forever alone, or forever leave me alone με τις δικαιολογίες σας για γλέντια και βλακείες;
Πάω να χωνέψω το σάπιο τρίγωνο που έφαγα.
ναι αλλά εσύ είσαι robot δεν έχεις αισθήματα...
αλλά θα συμφωνήσω σε κάτι δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία για να κάνουμε πάρτυ!!!!
Posted 01 January 2011 - 23:01
AKB48 FOR DUMMIES: http://loveandcoffee.livejournal.com/289737.html
Posted 01 January 2011 - 23:12
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.ναι αλλά εσύ είσαι robot δεν έχεις αισθήματα...
Posted 01 January 2011 - 23:16
Putin τα λες ωραια αρχηγε!
Σας παω κ τους 2 χΔ
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 01 January 2011 - 23:21
Εσύ όμως απ'ό,τι θυμάμαι ήσουν από τους πρώτους που πόσταραν, οπότε δε βοηθάς.Ayu-mania θενξ για το λινκ!
Putin τα λες ωραια αρχηγε!
Σας παω κ τους 2 χΔ
Φύγε.
Posted 01 January 2011 - 23:27
Πες οτι θες ομως,δεν προκειται να απολογηθω σε κανεναν.Ουτε εσυ θα πρεπε μαλλον...χΔ
Θα παω να κατεβασω τωρα το live στο theatre no megami το οποιο τα σπαει απ'οτι φαινεται.
Βtw Ayu-mania,το τεαμ Β ειναι jailbait,αλλα δεν γινεται να αντισταθεις!
edit:Λαθος λεξη διαλεξα,δεν επρεπε να πω "απολογηθω",οχι εσυ δηλαδη.Αnyway,ασε με να λεω τα δικα μου.Υποστηριξε εσυ αυτο που θες να πεις,εγω σε παω χΔ
edit2:Αν εννοεις εμενα για την παρεξηγηση,δεν εγινε καμια σε βεβαιω.Το πιασα το νοημα.Α,κ καληνυχτα!
Edited by Punisher_P.E.F., 01 January 2011 - 23:41.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 01 January 2011 - 23:36
Καληνύχτες, and be sure to enjoy this year, as it's the last of the world as we know it.
Ουγκ~
Posted 02 January 2011 - 01:37
Posted 02 January 2011 - 01:43
Εχω τα παντα σε μωβ <3
Posted 02 January 2011 - 01:58
Ail Hail No Lifers.
O Leonidas ειναι ο ακολουθος:
Το ζαχαρο χτηπησε κοκκινο.2 κομματια τουρτας,3 κομματια βασιλοπιτας,μια κρεπα μερεντα μπισκοτο & μια bounty.
PS [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qfZjCPXnKcM[/YOUTUBE]
Posted 02 January 2011 - 02:11
Προς το απτυχειμενο μου τρολλινγκ στα παπουτσια μου.Εκατσε η φαση χτες με το φικι φικι και δεν ασχολιεμαι.
Posted 02 January 2011 - 02:23