Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44011 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 22:39

οτι να ναι με κοκα κολα.....
Posted Image

#44012 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 22:40

Διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και τα ποστ του τύπου "ποστάρεις λίγη ώρα μετά την πρωτοχρονιά, θα πεθάνεις μόνος", και απαντώ.

Οι γιορτές όχι μόνο είναι overrated, αλλά και για πολλούς δε σημαίνουν και τίποτα (βλ. τον υποφαινόμενο).
Εγώ για παράδειγμα χθες βράδυ κάθησα μέσα μιας και δεν είχα καμιά δελεαστική πρόταση για έξοδο και έχω καιρό να δω τους δικούς μου, οπότε πέρασα ένα ακόμη βράδυ σαν όλα τα άλλα.
Και να έβγαινα δηλαδή θα πήγαινα για κανά καφέ/μπύρα όπως πάντα, άρα μια ακόμη συνηθισμένη έξοδος.
Πλας, ευτυχώς πλέον όλοι με έχουν μάθει και φέτος έλαβα μόνο ένα μύνημα για χρόνια πολλά, και αυτό σήμερα το απόγευμα. \μ/

Forever alone, or forever leave me alone με τις δικαιολογίες σας για γλέντια και βλακείες;

Πάω να χωνέψω το σάπιο τρίγωνο που έφαγα.

Δεν πειράζει ρε Putin, εγώ ακόμα σ' αγαπώ...

Εξ ντι.

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#44013 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 22:45

Διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και τα ποστ του τύπου "ποστάρεις λίγη ώρα μετά την πρωτοχρονιά, θα πεθάνεις μόνος", και απαντώ.

Οι γιορτές όχι μόνο είναι overrated, αλλά και για πολλούς δε σημαίνουν και τίποτα (βλ. τον υποφαινόμενο).
Εγώ για παράδειγμα χθες βράδυ κάθησα μέσα μιας και δεν είχα καμιά δελεαστική πρόταση για έξοδο και έχω καιρό να δω τους δικούς μου, οπότε πέρασα ένα ακόμη βράδυ σαν όλα τα άλλα.
Και να έβγαινα δηλαδή θα πήγαινα για κανά καφέ/μπύρα όπως πάντα, άρα μια ακόμη συνηθισμένη έξοδος.
Πλας, ευτυχώς πλέον όλοι με έχουν μάθει και φέτος έλαβα μόνο ένα μύνημα για χρόνια πολλά, και αυτό σήμερα το απόγευμα. \μ/

Forever alone, or forever leave me alone με τις δικαιολογίες σας για γλέντια και βλακείες;

Πάω να χωνέψω το σάπιο τρίγωνο που έφαγα.

ναι αλλά εσύ είσαι robot δεν έχεις αισθήματα...

αλλά θα συμφωνήσω σε κάτι δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία για να κάνουμε πάρτυ!!!! :riiight:

#44014 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:01

Πετυχα το παρακατω λινκ που ειναι οτι πρεπει για να καταλαβει κανεις τι εστι AKB48

AKB48 FOR DUMMIES: http://loveandcoffee.livejournal.com/289737.html
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44015 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:12

Ναι, δείξ'τε οίκτο στον άνθρωπο που θα ήθελε να περάσει τις πρώτες ώρες του έτους σε μπουζούκια με καλή παρέα όπως εσείς, αλλά δεν έχει φίλους και κάθησε σπίτι για να αυνανιστεί παρέα με τη οικογένεια (μαξιλαριών) του. Σας ζηλεύω τόσο, αλλά δε μπορούσα να το παραδεχτώ.

ναι αλλά εσύ είσαι robot δεν έχεις αισθήματα...

Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.

HnH5aB0.jpg

#44016 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:16

Ayu-mania θενξ για το λινκ!
Putin τα λες ωραια αρχηγε!
Σας παω κ τους 2 χΔ

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44017 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:21

Ayu-mania θενξ για το λινκ!
Putin τα λες ωραια αρχηγε!
Σας παω κ τους 2 χΔ

Εσύ όμως απ'ό,τι θυμάμαι ήσουν από τους πρώτους που πόσταραν, οπότε δε βοηθάς.

Φύγε.

HnH5aB0.jpg

#44018 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:27

Dont judge a book by its cover mate!
Πες οτι θες ομως,δεν προκειται να απολογηθω σε κανεναν.Ουτε εσυ θα πρεπε μαλλον...χΔ
Θα παω να κατεβασω τωρα το live στο theatre no megami το οποιο τα σπαει απ'οτι φαινεται.

Βtw Ayu-mania,το τεαμ Β ειναι jailbait,αλλα δεν γινεται να αντισταθεις!:lovulovu:

edit:Λαθος λεξη διαλεξα,δεν επρεπε να πω "απολογηθω",οχι εσυ δηλαδη.Αnyway,ασε με να λεω τα δικα μου.Υποστηριξε εσυ αυτο που θες να πεις,εγω σε παω χΔ

edit2:Αν εννοεις εμενα για την παρεξηγηση,δεν εγινε καμια σε βεβαιω.Το πιασα το νοημα.Α,κ καληνυχτα! :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 01 Ιανουάριος 2011 - 23:41

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44019 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:36

Το θεωρώ περιττό, αλλά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων να πω πως το προηγούμενο ποστ ήταν -απόπειρα για να γίνει- κωμικό.

Καληνύχτες, and be sure to enjoy this year, as it's the last of the world as we know it.
Ουγκ~

HnH5aB0.jpg

#44020 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2011 - 23:41

sig ava test 1

#44021 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 01:37

Αυτό το μωβάκι στη sig σου πολύ φοριέται φέτος...Και μου θύμισε και πάλι πως πρέπει να πάρω το Neptunia με το που θα βγει...Καταραμένη NISA...:uhh:

#44022 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 01:43

Το αγαπημενο μου χρωμα στα ρουχα.
Εχω τα παντα σε μωβ <3

2bbd14fc.jpg

#44023 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 01:58

Προς το απτυχειμενο μου τρολλινγκ στα παπουτσια μου.Εκατσε η φαση χτες με το φικι φικι και δεν ασχολιεμαι.

Ail Hail No Lifers.

O Leonidas ειναι ο ακολουθος:
Spoiler:

Το ζαχαρο χτηπησε κοκκινο.2 κομματια τουρτας,3 κομματια βασιλοπιτας,μια κρεπα μερεντα μπισκοτο & μια bounty.

PS [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qfZjCPXnKcM[/YOUTUBE]
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#44024 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 02:11

Προς το απτυχειμενο μου τρολλινγκ στα παπουτσια μου.Εκατσε η φαση χτες με το φικι φικι και δεν ασχολιεμαι.

Posted Image

#44025 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 02:23

Ζηλευουμε ζηλευουμε?OH desire.Καλο το 2D δεν λεω αλλ το 3D ειναι που μετραει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis: