Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#43876 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 31 December 2010 - 17:38

Δεν βγάζεις νόημα αλλά τε/σπα.

#43877 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 December 2010 - 17:49

αν καταλαβα καλα δεν διαφωνεις στο οτι το επισημο θρησκευμα της ελλαδας ειναι ο χριστιανισμος οποτε δεν εχω κατι να πω

#43878 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 31 December 2010 - 17:54

Το σύνταγμα μιλά για "επικρατούσα" και όχι επίσημη αλλά εκ των πραγμάτων δεν διαφωνώ ότι της δίνει αυτή την ισχύ. Οι πρώτες του λέξεις είναι "εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος".
Αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Posted Image
Με κόκκινο τα κοσμικά κράτη και με πορτοκαλί τα θεοκρατικά (σε διάφορους βαθμούς).

#43879 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 December 2010 - 18:01

Το σύνταγμα μιλά για "επικρατούσα" και όχι επίσημη αλλά εκ των πραγμάτων δεν διαφωνώ ότι της δίνει αυτή την ισχύ. Οι πρώτες του λέξεις είναι "εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος".

αρα λυθηκε η διαφωνια

τωρα το αν πρεπει να διορθωθει η οχι δεν μπορουμε να το αποφασισουμε εγω η εσυ, ουτε να το προβλεψουμε.

#43880 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 31 December 2010 - 18:03

Ούτε απόφαση, ούτε πρόβλεψη. Μπορούμε απλώς να συζητάμε για κάτι. Αλλά το αφήνω, γιατί πρέπει να λάβω μέρος σε κάποια τοπικά έθιμα.

#43881 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 31 December 2010 - 18:17

one more thing out of 2010 list
I got hoffed twice in a day and hof inside hof achivement :)
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#43882 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 December 2010 - 18:22

Youtube Video

να ρωτησω κατι, υπαρχει thread για welcome to the nhk γιατι δεν το βρισκω οταν παταω search

#43883 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 December 2010 - 18:22

καλα απεξω εχω περασει κι εγω η εχω παει και με το σχολειο

αν ομως εχεις ζησει την εκκλησια θα εβλεπες οτι υπαρχουν καλοι ανθρωποι παπαδες ακομα και αν δεν πιστευεις, δεν πρεπει ποτε να σχηματιζεις αποψη μονο απο αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση

και στο ναζιστικό κόμμα υπήρχανε καλoi άνθρωποι, εγώ θα έλεγα να χτίσουμε ένα άγαλμα για τον adolf. στον χάρτη που πόσταρε ο/η meidei από ότι φαίνεται υπάρχει σωτηρια για εμενα, i was saved από το ιταλικό μου αίμα :P γιατί η ελλάδα και η νορβηγία πήγανε στον διάολο με την θρησκεία.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#43884 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 31 December 2010 - 18:25

@Mr AyuMania δεντρο στολισες?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#43885 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 31 December 2010 - 18:27

και στο ναζιστικό κόμμα υπήρχανε καλoi άνθρωποι, εγώ θα έλεγα να χτίσουμε ένα άγαλμα για τον adolf.

Like who??? 0___o

Όπως και να έχει, είναι κάπως λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος να μιλάμε για αυτά, καλύτερα θα ήταν να έλεγε ο καθένας τι θα φάει στο αποψινό τραπέζι. Εγώ τουλάχιστον ήδη ονειρεύομαι το γιούλμπεσι το οποίο και ετοιμάζουν τώρα στη κουζίνα, μουαχαχαχα :himitsu:
Posted Image

#43886 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 December 2010 - 18:27

και στο ναζιστικό κόμμα υπήρχανε καλoi άνθρωποι, εγώ θα έλεγα να χτίσουμε ένα άγαλμα για τον adolf. στον χάρτη που πόσταρε ο/η meidei από ότι φαίνεται υπάρχει σωτηρια για εμενα, i was saved από το ιταλικό μου αίμα :P γιατί η ελλάδα και η νορβηγία πήγανε στον διάολο με την θρησκεία.

συγκεκριμενο παραδειγμα δεν στεκει:nosey:

#43887 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 December 2010 - 18:29

Εμεις παλι θα εχουμε ολες τις αδερφες του πατερα μου στο τραπεζι. 12 ατομα. Θα γινετε λιγο πανικος. Θα εχουμε και μικρα. Γελιο θα εχει ομως.
Δεν μπορω να περιμενω για το βραδυ ομως.
Gotta love mpouzoukia!

2bbd14fc.jpg

#43888 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 December 2010 - 18:29

ο goebbels και η γυναικα του ας πούμε ήτανε πολύ καλά παιδιά, θυσιάσανε τα 6 παιδιά τους γιατί δεν άντεξαν να τα φανταστούνε σε μια γερμανία χωρίς το τρίτο ράιχ. αυτό ήτανε ένα act ηρωισμού εκ μέρους τους ας πούμε. τα καλύτερα παιδιά ήτανε. want more examples? :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#43889 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 December 2010 - 18:32

ο goebbels και η γυναικα του ας πούμε ήτανε πολύ καλά παιδιά, θυσιάσανε τα 6 παιδιά τους γιατί δεν άντεξαν να τα φανταστούνε σε μια γερμανία χωρίς το τρίτο ράιχ. αυτό ήτανε ένα act ηρωισμού εκ μέρους τους ας πούμε. τα καλύτερα παιδιά ήτανε. want more examples? :D

μαγκια τους δεν ανακατευομαι στα οικογενιακα των αλλων:hahaha:

#43890 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 31 December 2010 - 18:32

Posted Image
Με κόκκινο τα κοσμικά κράτη και με πορτοκαλί τα θεοκρατικά (σε διάφορους βαθμούς).

H Τουρκια κοσμικο κρατος ? Correct me if I'm wrong, my knowledge is limited, αλλα αυτοι δεν τσακωνονται ολη την ωρα σχετικα με τις θρησκευτικες διαμαχες ? :emptyonexg1:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image