Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 31 December 2010 - 16:47
Posted 31 December 2010 - 16:53
Posted 31 December 2010 - 17:06
Κυριε Ayu Mania
Δλδ εγω που πιστευω στο Σατανα στην ορκομοσια να φερω τους ιερεις να κανουμε τελετες
καλως ή κακως το επισημο θρήσκευμα της ελλαδας ειναι ο χριστιανισμος.
επισης οσοι μιλατε για την εκκλησια και τους παπαδες εχετε πατησει ποτε στην εκκλησια?
Posted 31 December 2010 - 17:09
καλως ή κακως το επισημο θρήσκευμα της ελλαδας ειναι ο χριστιανισμος.
επισης οσοι μιλατε για την εκκλησια και τους παπαδες εχετε πατησει ποτε στην εκκλησια?
Ναι.I get the cookie?
Posted 31 December 2010 - 17:13
Here you go!

Posted 31 December 2010 - 17:14
Ναι.I get the cookie?
καλα απεξω εχω περασει κι εγω η εχω παει και με το σχολειο
αν ομως εχεις ζησει την εκκλησια θα εβλεπες οτι υπαρχουν καλοι ανθρωποι παπαδες ακομα και αν δεν πιστευεις, δεν πρεπει ποτε να σχηματιζεις αποψη μονο απο αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση
Posted 31 December 2010 - 17:22
καλα απεξω εχω περασει κι εγω η εχω παει και με το σχολειο
αν ομως εχεις ζησει την εκκλησια θα εβλεπες οτι υπαρχουν καλοι ανθρωποι παπαδες ακομα και αν δεν πιστευεις, δεν πρεπει ποτε να σχηματιζεις αποψη μονο απο αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση
Γνωριζοντας κρινω.Οταν το κεφαλι ειναι σαπιο τοτε βρωμαει ολο το ψαρι.Does anyone remember Γιοσακης ex. Υπαρχουν και καλοι αντρωποι εκει μεσα.Σιγουρα αλλα ειναι απειροελαχιστοι.Ε δεν φτανει.ΚΑι δεν κρινω την Θρησκεια τωρα για να μην ακουστει αυτο αλλα την ηγεσια της.
Posted 31 December 2010 - 17:25
1. όχι ακριβώς 2. η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για εκκοσμίκευση της Πολιτείας, μένει να βρεθεί η πολιτική τόλμη.καλως ή κακως το επισημο θρήσκευμα της ελλαδας ειναι ο χριστιανισμος.
Και αυτά δεν έχουν να κάνουν με το αν υπάρχουν καλοί κληρικοί ή όχι. Μην μπείτε καν σε αυτό το τριπάκι. Η Εκκλησία θα εξακολουθήσει να είναι Εκκλησία, η πίστη θα εξακολουθήσει να είναι πίστη και οι κληρικοί θα εξακολουθήσουν να είναι κληρικοί σε μια κοσμική πολιτεία.
Posted 31 December 2010 - 17:27
Γνωριζοντας κρινω.Οταν το κεφαλι ειναι σαπιο τοτε βρωμαει ολο το ψαρι.Does anyone remember Γιοσακης ex. Υπαρχουν και καλοι αντρωποι εκει μεσα.Σιγουρα αλλα ειναι απειροελαχιστοι.Ε δεν φτανει.ΚΑι δεν κρινω την Θρησκεια τωρα για να μην ακουστει αυτο αλλα την ηγεσια της.
τα ψαρια να τα αφησεις υσηχα τι σου εφτεξαν εχεις κατι και με αυτα?
Posted 31 December 2010 - 17:28
1. όχι ακριβώς 2. η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για εκκοσμίκευση της Πολιτείας, μένει να βρεθεί η πολιτική τόλμη.
Και αυτά δεν έχουν να κάνουν με το αν υπάρχουν καλοί κληρικοί ή όχι. Μην μπείτε καν σε αυτό το τριπάκι. Η Εκκλησία θα εξακολουθήσει να είναι Εκκλησία, η πίστη θα εξακολουθήσει να είναι πίστη και οι κληρικοί θα εξακολουθήσουν να είναι κληρικοί σε μια κοσμική πολιτεία.
μην μιλας εσυ γτ ολοι λενε οτι εσυ φταις για ολα
Posted 31 December 2010 - 17:32
Posted 31 December 2010 - 17:32
Υποτίθεται αντέκρουσες τις δηλώσεις μου έτσι;μην μιλας εσυ γτ ολοι λενε οτι εσυ φταις για ολα
Posted 31 December 2010 - 17:34
Δεν το κατάλαβες ? Ήταν απολύτως προφανές....Υποτίθεται αντέκρουσες τις δηλώσεις μου έτσι;

Posted 31 December 2010 - 17:34
double spot posted
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 31 December 2010 - 17:35
1. όχι ακριβώς 2. η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για εκκοσμίκευση της Πολιτείας, μένει να βρεθεί η πολιτική τόλμη.
τι ακριβως να αντικρουσω λες μενει να βρεθει η πολιτικη τολμη, ε οταν βρεθει θα σε αντικρουσω