Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4336 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 18:13

oχι ρε παιδια, συγγνωμη δηλαδη, αλλα αυτα που λέτε για τον Κωστάκη είναι πολυ αδικα! δεν ειναι δηλαδη πρωθυπουργικό ταλέντο να ξέρεις να παραγγέλνεις το σωστό delivery?? ξέρετε τι πυγμή και τι αρχηγική ικανότητα θέλει να ξεχωρίζεις το καλό κεμπάπ??? ξέρετε πόσοι την έχουν πατήσει μέσα στην άγνοιά τους και διάλεξαν την "πίτα του παππού" απ' το "κουτούκι του Θρασύβουλα"???? και οι φωτιές που έβαλε πρόβλεψη ήταν, μέρος ενός προοδευτικού και ριζοσπαστικού νομοσχεδίου που μόνος του σκοπός ηταν η φροντίδα για το μέλλον! χειμώνας έρχεται, να μείνουν τα σουβλατζίδικα χωρις καρβουνα?????????? μα αν ειναι δυνατόν!! πως θα πάει μπροστά αυτή η χώρα χωρίς ένα ΤΕΤΟΙΟ άνθρωπο στην κυβερνηση???????????

αυτή πρέπει να μπει στο κόμμα μας... ή μήπως είναι;

sorry αλλα εχετε δει το καινουργια site του animeplanet....?????:oo:

it is simply fantastic..:congrats::congrats:

πφ... πουλημένε!! εγώ προτιμώ το δικό μας :P εκεί παραείναι αποστειρωμένοι.

#4337 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 18:26

sorry αλλα οχι και πουλημενος:oo:..το anime/gr ειναι το πρωτο site που επισκευθομαι καθε μερα και περναω και της περισσοτερες ωρες μου...:congrats:
ειναι κακο δηλαδη που κοιταω και ενημερωνομαι και απο αλλου.....?:emptyonexg1:

#4338 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 18:30

sorry αλλα οχι και πουλημενος:oo:..το anime/gr ειναι το πρωτο site που επισκευθομαι καθε μερα και περναω και της περισσοτερες ωρες μου...:congrats:

ναι

#4339 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 18:38

Ναι.Θάνατος στους προδώτες:madtodeath:Πάντως πέρα από τη πλάκα η βελτίωση είναι αισθητή.Είναι πολύ καλύτερο οπτικά από πριν.Βέβαια παραμένω οπαδός του anime.gr(δε ξέρω μου χτυπάει καλύτερα στο μάτι έτσι όπως είναι στημένο.Με βολεύει πιο πολύ.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4340 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 20:14

over my dead body!!! οποια κατηγορει τον κωστακη ως εμπρηστη δεν εχει θεση στο κομμα μας, ασε που ειναι μικρη για να πολιτευτει.

βασικα, ενα χερι μπογιας το περασανε. Οσο αφορα το functionality δεν εχουν αλλαξει και πολλα. Ασε που ειναι cluttered. Κουραζει στο ματι.
Το μονο καλο που εβαλαν ειναι το podcasting, που θα πρεπει να υπενθυμισει τους δικους μας να ολοκληρωσουν την προσπαθεια με το δικο μας ραδιοφωνο.

Και εγω στο animeplanet ξεκινησα την καριερα μου, αλλα τσακωθηκα εκει με :shutup: CENSORED :shutup: και ετσι ξεκοψα απο κει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4341 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 20:56

ωωω ευχαριστώ παρα πολύ! οχι δεν είμαι αλλά αν με θέλετε ευχαρίστως να συμμετέχω κι εγώ!:nod:

over my dead body!!! οποια κατηγορει τον κωστακη ως εμπρηστη δεν εχει θεση στο κομμα μας, ασε που ειναι μικρη για να πολιτευτει.

γιατιιι?? από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια οπως λεει και μια σοφή παροιμία, και επίσης το Κ.Ε.Η.Κ. ως ξεχωριστό και προοδευτικό κόμμα θα πρέπει να ευνοεί το "νεο αίμα"! και τα άλλα που 'ναι τίγκα στους γέρους είδαμε πόσο προκόψανε!

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#4342 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 21:08

ποτε θ μ τη γνωρισεις;
:bike::bike::bike::bike:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#4343 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 21:40

Youtube Video

#4344 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 21:53

@Μr.Ayu-mania : ασχετο αλλα η 4η φωτο της sig σας μοιάζει πολύ με μια φίλη μου....:nosey:

τοτε, εσυ και η φιλη σου ειστε καλοδεχουμενες στο κομμα.
:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4345 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 21:54

Ayu, να υποθέσω πως και γω είμαι ανεπιθύμητος στο κέηκ ε; Γιατί και γω δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Κωστάκη :nosey:
1

#4346 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:01

Ayu, να υποθέσω πως και γω είμαι ανεπιθύμητος στο κέηκ ε; Γιατί και γω δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Κωστάκη :nosey:

εχω μια θέση στο υπουργείο μου για σένα... για να κάνεις παρέα τον Strawthat Nikos κλεισμένοι στα μπουντρούμια μαζί

#4347 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:03

εχω μια θέση στο υπουργείο μου για σένα... για να κάνεις παρέα τον Strawthat Nikos κλεισμένοι στα μπουντρούμια μαζί

Το παρατραβάς το σκοινί..:terror2:
1

#4348 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:04

βασικα εμεις στο Κ.Ε.Η.Κ δεν ριχνουμε λασπη στα αλλα κομματα για να παμε μπροστα. Χρησιμοποιουμε φαι και panties για να τραβηξουμε κοσμο..

κατι πολυ σημαντικο..
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4349 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:38

Παρατηρήσατε ή μονο εγώ το νομίζω... ότι ο Πάγκαλος σιγά σιγά μεταλάσετε σε Klingon?

Posted ImagePosted Image

#4350 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:47

Παρατηρήσατε ή μονο εγώ το νομίζω... ότι ο Πάγκαλος σιγά σιγά μεταλάσετε σε Klingon?

Posted ImagePosted Image

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

και ελεγα κ γω... τι μου θυμίζουν αυτές οι χαρακιές στην καούκα του, τι μου θυμιζουν..........

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909