Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4306 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 00:20

σ'αυτο το φορουμ καποιες φορες εχουν βγει διαφοροι και εχουν προσβαλει αξιες οπως η ελληνικη σημαια, εθνικη ταυτοτητα, και θρησκεια, και εχουν επικροτησει πραξεις βιας και βανδαλισμου... Δεν θυμαμαι ομως τοτε να εχει βγει κανας moderator να τους τραβηξει το αυτι..

Το σχολιο οπως ειπα ηταν καθαρη αντιδραση στην αντιμετωπιση του Αλαβανου προς τα φαινομενα βιας.

Παντως αν εθιξα απλους ψηφοφορους της αριστερας που απλα εχουν προοδευτικες αποψεις, τοτε sorry, το παιρνω πισω.

Latest..

προς τα φαινομενα βιας?? των φοιτητων να υποθεσω ε? δλδ τα φαινομενα βιας των φοιτητων ειναι καταδικαστεα ενω των ματ επιτρεπτα? ^^ τι καλα, τα λεγομενα σ αναμνησεις π φερνουν στους γονεις κ τους παππουδες μ...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#4307 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 01:00

ναι, αλλα με τυπους σαν τον Αδωνη στην βουλη, οι συνεδριασεις θα αποκτησουν τετοιο entertainment value, που θα δεις θα αρχισουν να βγαινουν και torrents..

παντως, χρησιμο ειναι και το ΛΑΟΣ γιατι θα επιμενουν σε καποια εθνικα θεματα που η ΝΔ τα εχει γραψει στα παπουτσια της..

+1.Άρε Mr Ayu μόνο εγώ σε καταλαβαίνω μου φαίνεται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4308 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 01:25

Ό,τι έγινε έγινε... οι εκλογές περάσανε, πάμε γι' άλλα τώρα!

Πάρτε κι ένα βιντεάκι για να δείτε τι πάει να πει pure κάψιμο... :lol:

UT-tard

You have to watch it 'till the bitter end, where he loses it completely. :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4309 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 02:08

δεν σε χαλασαν τα 100 ευρω π παιρνεις....
:smokingg::smokingg::smokingg::smokingg::smokingg::smokingg::smokingg::smokingg:

Σφαλλεις αγαπητε μου..η εφορευτικη επιτροπη και τα μελη της, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...ειναι υποχρεωση απο το νομο να παρευρεθουν...ο δικαστικος αντιπροσωπος και ο γραμματεας πληρωνεται...ο δικαστικος αντιπροσωπος δνε ξερω ποσα παιρνει, ενω ο γραμματεας παιρνει 100 ευρω....εγω κοινως τον ηπια χωρις απολαβες..και μαζι μου και τα υπολοιπα μελη, γιατι η αντιπροσωπος που ειχαμε, οσο καλουλα ηταν, ηταν αλλο τοσο μπαζο...αντι να διωξει μερικους απο την επιτροπη, και να πανε να ξεκουραστουν, και να επιστρεψουν καποια στιγμη μεσα στη μερα, για να αλλαξουν εμας, μας ειχε ολους αμανατι εκει, μονο εγω και ο γραμματεας καναμε δουλεια ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ενω οι αλλοι τρεις καθονταν και βαραγαν ενεσεις...και αντι αυτους τους τρεις να τους στειλει, και να τους πει να γυρισουν 3-4 το απογευμα, και να φυγουμε εμεις που ημασταν απο τις 6 το πρωι, μας κρατησε ολους μεχρι και την καταμετρηση...και αντι τις σκληρες δουλειες στην καταμετρηση να τις βαλει σε αυτους που ολη μερα καθονταν, τις εβαλε σε μενα και στον γραμματεα ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν γιος της, και μας βγηκε το ματι...:emptyonexg1:...γενικα η τυπισσα δεν πολυεστεκε...δεν της εκοβε και πολυ...τεσπα, γυρισα, ζω, ειμαι καλα, πετυχα ολη μου την ταξη εκει..κατα τα αλλα, ολη μερα σκεφτομουν ποσο ωραια θα ηταν αν ειχαμε βασιλια..πεθαινε ο ενας, εβγαινε ο αλλος με βαση διαδοχης, εμας δε θα μας επρηζαν καθολου...:nosey:...( δεν το λεω βασει πολιτικων πεποιθησεων..βασει βαρεμαρας το λεω..)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4310 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 02:09

Ό,τι έγινε έγινε... οι εκλογές περάσανε, πάμε γι' άλλα τώρα!

Πάρτε κι ένα βιντεάκι για να δείτε τι πάει να πει pure κάψιμο... :lol:

UT-tard

You have to watch it 'till the bitter end, where he loses it completely. :deadga6:

Χα χα χα! Γαμώ το γέλιο! Το χα ξαναδεί παλαιότερα μαζί με το άλλο που είχε κάνει αλλά για το Football Manager. Και τι δεν θα έδινα να δω μία ανάλογη Ελληνική version!

#4311 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 02:12

Αν δεν είναι στημένο και είναι πραγματική συμπεριφορά χρειάζεται ψυχιατρείο.Πόσα PC άραγε να έχει σπάσει;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4312 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 02:44

Mr. Ayu όχι ότι μου πέφτει λόγος αλλά ζεις στην ελληνική πραγματικότητα... έχεις και μια ηληκία... μην μας προκαλείς με μαζοποιήμενες ιδέες.. μου θήμισες τη μαριέτα που έκανε λόγο με υφάκι ''μπήκαν οπισθωδρομικά κόμματα της αριστεράς στη βουλή''
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#4313 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 08:25

ρε παιδιά δεν μπήκε το εφάκι στη βουλή....τι θα κάνω 'γω τώρα????? :nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4314 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 08:31

νομίζω ότι σε αυτές τις εκλογές μπορούμε να μιλήσουμε για ήταν και των δύο
μεγάλων κομμάτων αφού είχαμε απώλειες προς τα μικρότερα κόμματα.

Αυτός είναι λόγος να θρηνούμε για το πολιτικό τέλμα στην χώρα μας. Όταν μπαγλαμάδες σαν αυτόν ανέρχονται, η δημοκρατία μας πάει για βρούβες.

χ 2
το τραγικό ειναι ότι κόμματα σαν το ΛΑ.ΟΣ ενισχύθηκαν

Έχουν τέσσερα χρόνια για να κάψουν την υπόλοιπη Ελλάδα. Για να δούμε, θα τα καταφέρουν; Θα είναι αντάξιοι των προσδοκιών μας;;;

νομίζω ότι μπορούν να τα καταφέρουν και σε λιγότερο χρόνο.

#4315 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 09:37

νομίζω ότι σε αυτές τις εκλογές μπορούμε να μιλήσουμε για ήττα και των δύο
μεγάλων κομμάτων αφού είχαμε απώλειες προς τα μικρότερα κόμματα.

*2, αυτό ήταν το καλό για τις εκλογές. Και η Ν.Δ. τις έβγαλε στο πολύ κιριλέ και ανέμακτα και πρέπει να στρώσει λίγο κwlο. 1 νομοσχέδιο περιμένουμε πως και πώς και αντε να το περάσει :)

Όσο για τον τύπο στο βίντεο πρέπει να είναι ΚΑΡΑ-fake, ή εκτός άν δεν είναι τότε πρέπει να του βρούμε ένα διαρκείας για το τρελάδικο επιγόντως. Θα μ'άρεσαν μερικά headshots στον τύπο :P

Who the hell is Adwnis?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4316 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 09:41

Γιατί, δεν κατάλαβα?? Τί έχει το ΛΑΟΣ??

@Μatsu

200-250 πέρνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος. Και γω αναπληρωματικός ήμουν και με κρλατησε ως της 9. Βεβαίως όταν έκλεισαν οι κάλπες άρχισε η καταμέτρηση, το είδε λίγο αφεντικό και φώναξε 2-3 φορές, οπότε λέω σε ένα παληκάρι εκεί μέσα οτι αν φωνάξει άλλη μια φορά, θα γίνει πανικός εκεί μέσα....
Αυτός της είπε μετά οτι καλύτερα να με άφηνε να πάω να ξεκουραστώ:hahaha:

#4317 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:12

παιδες, οσοι κανατε εφορευτικη επιτροπη μοιραστειτε κανα ανεκδοτο απο την ολη εμπειρια..

Σας ετυχε κανα κουφο ψηφοδελτιο με τερατακια ζωγραφισμενα πανω?

Όσο για τον τύπο στο βίντεο πρέπει να είναι ΚΑΡΑ-fake, ή εκτός άν δεν είναι τότε πρέπει να του βρούμε ένα διαρκείας για το τρελάδικο επιγόντως. Θα μ'άρεσαν μερικά headshots στον τύπο :P

το παιδακι αυτο ειναι παλια φιρμα στο Youtube. Ο urban μυθος λεει οτι οι γονεις του ειχαν φρικαρει με τη συμπεριφορα του και τον βιντεοσκοπησαν κρυφα για να το δειξουν στο γιατρο του.

Who the hell is Adwnis?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dHA7tuZan_s[/youtube]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4318 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:20

το παιδακι αυτο ειναι παλια φιρμα στο Youtube. Ο urban μυθος λεει οτι οι γονεις του ειχαν φρικαρει με τη συμπεριφορα του και τον βιντεοσκοπησαν κρυφα για να το δειξουν στο γιατρο του.

:oo: omg omg omg ... Καημένοι γονείς :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4319 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:22

Σας ετυχε κανα κουφο ψηφοδελτιο με τερατακια ζωγραφισμενα πανω?

σε εκλογικό τμήμα της επταλόφου βρέθηκε σε ενα φάκελο ψηφοδέλτιο με φωτογραφία του Κεμά και να γράφει "ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ, ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ"

τώρα εγώ θα φταίω να κάνω μια νέα ΚΚΚ και να κυνηγήσω όλους τους μουσουλμάνους που ψηφίσαν σε αυτό το εκλογικό τμήμα??

για το παιδάκι φήμες λένε ότι απλά έχει κάποιο σύνδρομο αυτισμού

#4320 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:24

όλο το πρωί έχω διαβάσει μισή σελίδα.

καλό κόψιμο :deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα