καλό κόψιμο
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:29
καλό κόψιμο
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:31
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:53
Πλάκα πλάκα στις προηγούμενες εκλογές (τις δημοτικές/νομαρχιακές) στο τμήμα που ήταν στην επιτροπή ένας φίλος μου, άνοιξε μια κοπέλα έναν φάκελο κατά την καταμέτρηση ο οποίος ήταν κάπως υγρός... Τέλος πάντων δεν έδωσε και πολύ σημασία, μέχρι που το άνοιξε και είχε μέσα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό... Περιττό να πω ότι η κοπέλα έφριξε και το πέταξε κάτω...παιδες, οσοι κανατε εφορευτικη επιτροπη μοιραστειτε κανα ανεκδοτο απο την ολη εμπειρια..
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:58
Πλάκα πλάκα στις προηγούμενες εκλογές (τις δημοτικές/νομαρχιακές) στο τμήμα που ήταν στην επιτροπή ένας φίλος μου, άνοιξε μια κοπέλα έναν φάκελο κατά την καταμέτρηση ο οποίος ήταν κάπως υγρός... Τέλος πάντων δεν έδωσε και πολύ σημασία, μέχρι που το άνοιξε και είχε μέσα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό... Περιττό να πω ότι η κοπέλα έφριξε και το πέταξε κάτω...

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 12:01

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 12:29

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 13:24
Εγω χθες αντιμετωπισα ουκ ολιγες φορες το φαινομενο γλυμενου φακελου..βλεπετε οι γεροι και οι γριες εχουν μεινει εκει, και δεν γνωριζουν τον υπερλουξ και υπερσυγχρονο φακελο με το αυτοκολλητο...χθες πραγματικα ηθελα να κοψω τα ακροδαχτυλα μου...μια γρια μαλιστα την πετυχαινουμε με τη γλωσσα εξω να παει να γλυψει το φακελο, και της λεμε οτι δεν χρειαζεται, και να τραβηξει το χαρτακι...κι εκεινη την ωρα πεταει η γρια την υπερατακα..."τι?ειναι αυτοματος ?(ο φακελος παντα)", και μουρμουραω κι εγω "ναι σε λιγο θα σκαρφαλωσει μονος του στην καλπη.."
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 14:42
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 14:57
1η μερα μαθημα οδηγησης....I hate myself...
[emo mode ON] /wrist, sitting in the corner,etc...
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ Γ&^$%$Ο ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ?!?!? Αν δεν ηταν ο δασκαλος διπλα θα ειχα μεινει ακομα στη βουλιαγμενη
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 15:24

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 15:50
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 15:55
Α, ωστε γι' αυτό τη διώχνεις...Βέβαιη θεωρείται η απομάκρυνση της Μαριέττας Γιαννάκου από το υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Καραμανλής, όπως λένε με έμφαση οι συνεργάτες του, έχει πάντα σε μεγάλη εκτίμηση την κ. Γιαννάκου. Δεν της χρεώνει πολιτικές αστοχίες αλλά μόνο επικοινωνιακά λάθη. Δεν μπορεί ωστόσο να παραμείνει στη θέση που κατέχει, λένε οι συνομιλητές του Πρωθυπουργού, διότι στον διάλογο για την Παιδεία πρέπει να γίνει καινούργια αρχή, με νέα πρόσωπα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 16:06
Α, ωστε γι' αυτό τη διώχνεις...
Είμαι ο μόνος που νιώθει ότι υποκρίνονται μες στα μούτρα μας;
Πάντως, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ στον Βύρωνα, που φεύγει από το Δημοσίας Τάξης.
Κατά τ' άλλα, η ίδια αποτυχημένη συνταγή. Λιάπης στο Μεταφορών, Μεϊμαράκης στο Αμύνης, Αβραμόπουλος στο Υγείας... καλά πάμε.

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 17:46
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 17:51