Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4321 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 17 September 2007 - 11:29

καλό κόψιμο :deadga6:

Posted Image
Posted Image

#4322 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 17 September 2007 - 11:31

For eyes with consideration!
:P
Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4323 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 September 2007 - 11:53

παιδες, οσοι κανατε εφορευτικη επιτροπη μοιραστειτε κανα ανεκδοτο απο την ολη εμπειρια..

Πλάκα πλάκα στις προηγούμενες εκλογές (τις δημοτικές/νομαρχιακές) στο τμήμα που ήταν στην επιτροπή ένας φίλος μου, άνοιξε μια κοπέλα έναν φάκελο κατά την καταμέτρηση ο οποίος ήταν κάπως υγρός... Τέλος πάντων δεν έδωσε και πολύ σημασία, μέχρι που το άνοιξε και είχε μέσα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό... Περιττό να πω ότι η κοπέλα έφριξε και το πέταξε κάτω...
phmava.php

#4324 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 17 September 2007 - 11:58

Πλάκα πλάκα στις προηγούμενες εκλογές (τις δημοτικές/νομαρχιακές) στο τμήμα που ήταν στην επιτροπή ένας φίλος μου, άνοιξε μια κοπέλα έναν φάκελο κατά την καταμέτρηση ο οποίος ήταν κάπως υγρός... Τέλος πάντων δεν έδωσε και πολύ σημασία, μέχρι που το άνοιξε και είχε μέσα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό... Περιττό να πω ότι η κοπέλα έφριξε και το πέταξε κάτω...

πώς τα κατάφερε αυτός που το 'βαλε? το 'χε φέρει απ' το σπίτι του ή πρόλαβε πίσω απ' το παραβάν? rofltotmao.
:hahaha:

Posted Image

#4325 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 17 September 2007 - 12:01

Εγω χθες αντιμετωπισα ουκ ολιγες φορες το φαινομενο γλυμενου φακελου..βλεπετε οι γεροι και οι γριες εχουν μεινει εκει, και δεν γνωριζουν τον υπερλουξ και υπερσυγχρονο φακελο με το αυτοκολλητο...χθες πραγματικα ηθελα να κοψω τα ακροδαχτυλα μου...μια γρια μαλιστα την πετυχαινουμε με τη γλωσσα εξω να παει να γλυψει το φακελο, και της λεμε οτι δεν χρειαζεται, και να τραβηξει το χαρτακι...κι εκεινη την ωρα πεταει η γρια την υπερατακα..."τι?ειναι αυτοματος ?(ο φακελος παντα)", και μουρμουραω κι εγω "ναι σε λιγο θα σκαρφαλωσει μονος του στην καλπη.."
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4326 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 September 2007 - 12:29

Διαβάζοντας τα περιστατικά απο πάνω, πιστεύω ότι η εφορευτική επιτροπή πρέπει να ανοιγει τους φακέλους με χειρουργικά γάντια... μπλιαχ.

:puke:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4327 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2007 - 13:24

Εγω χθες αντιμετωπισα ουκ ολιγες φορες το φαινομενο γλυμενου φακελου..βλεπετε οι γεροι και οι γριες εχουν μεινει εκει, και δεν γνωριζουν τον υπερλουξ και υπερσυγχρονο φακελο με το αυτοκολλητο...χθες πραγματικα ηθελα να κοψω τα ακροδαχτυλα μου...μια γρια μαλιστα την πετυχαινουμε με τη γλωσσα εξω να παει να γλυψει το φακελο, και της λεμε οτι δεν χρειαζεται, και να τραβηξει το χαρτακι...κι εκεινη την ωρα πεταει η γρια την υπερατακα..."τι?ειναι αυτοματος ?(ο φακελος παντα)", και μουρμουραω κι εγω "ναι σε λιγο θα σκαρφαλωσει μονος του στην καλπη.."

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Same here! Στις εκλογες του 2004 ημουν εφορευτικη επιτροπη! Αλλα η πιο μεγαλη πλακα ειναι οταν ανοιγαμε τους φακελους και διαβαζαμε τις βλακειες που εγραφε ο καθενας!

Η μονη βλακεια ειναι οι πολλες ωρες....
Posted Image

#4328 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 17 September 2007 - 14:42

1η μερα μαθημα οδηγησης....I hate myself...

[emo mode ON] /wrist, sitting in the corner,etc...

ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ Γ&^$%$Ο ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ?!?!? Αν δεν ηταν ο δασκαλος διπλα θα ειχα μεινει ακομα στη βουλιαγμενη:terror2:

#4329 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 September 2007 - 14:57

1η μερα μαθημα οδηγησης....I hate myself...

[emo mode ON] /wrist, sitting in the corner,etc...

ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ Γ&^$%$Ο ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ?!?!? Αν δεν ηταν ο δασκαλος διπλα θα ειχα μεινει ακομα στη βουλιαγμενη:terror2:

χαλάρωσε μετά απο λίγο θα το κάνεις και χωρίς δάσκαλο. trust me.. been there done that.

#4330 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 17 September 2007 - 15:24

ΜΑΡΙΕΤΑ ΜΠΟΥΛΟ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ O "ΓΡΑΝΑΣ" ΕΜΕΙΝΕ!!

αντιπολυτευση δυνατη πρωτη φωρα (ελπιζω το ΛΑΟΣ να μην γλυφει μονο την κυβερνηση)

το πασοκ ειδε οτι με τον μικι μαους δεν παει μπροστα...αρκετα καλα ειχαν οι εκλογες αλλα γαμοτο μου την εσπασε που βγηκε ο "ΓΡΑΝΑΣ" μετα απο εκεινες της δηλοσεις περι αναρχικον εμπρηστων και επισης που τα 2/3 τον πληγεντων απο την φωτια ψυφισαν nd....τι να πεις....
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#4331 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 September 2007 - 15:50

oχι ρε παιδια, συγγνωμη δηλαδη, αλλα αυτα που λέτε για τον Κωστάκη είναι πολυ αδικα! δεν ειναι δηλαδη πρωθυπουργικό ταλέντο να ξέρεις να παραγγέλνεις το σωστό delivery?? ξέρετε τι πυγμή και τι αρχηγική ικανότητα θέλει να ξεχωρίζεις το καλό κεμπάπ??? ξέρετε πόσοι την έχουν πατήσει μέσα στην άγνοιά τους και διάλεξαν την "πίτα του παππού" απ' το "κουτούκι του Θρασύβουλα"???? και οι φωτιές που έβαλε πρόβλεψη ήταν, μέρος ενός προοδευτικού και ριζοσπαστικού νομοσχεδίου που μόνος του σκοπός ηταν η φροντίδα για το μέλλον! χειμώνας έρχεται, να μείνουν τα σουβλατζίδικα χωρις καρβουνα?????????? μα αν ειναι δυνατόν!! πως θα πάει μπροστά αυτή η χώρα χωρίς ένα ΤΕΤΟΙΟ άνθρωπο στην κυβερνηση???????????

Posted Image

Spoiler: &#33909

#4332 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 September 2007 - 15:55

Βέβαιη θεωρείται η απομάκρυνση της Μαριέττας Γιαννάκου από το υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Καραμανλής, όπως λένε με έμφαση οι συνεργάτες του, έχει πάντα σε μεγάλη εκτίμηση την κ. Γιαννάκου. Δεν της χρεώνει πολιτικές αστοχίες αλλά μόνο επικοινωνιακά λάθη. Δεν μπορεί ωστόσο να παραμείνει στη θέση που κατέχει, λένε οι συνομιλητές του Πρωθυπουργού, διότι στον διάλογο για την Παιδεία πρέπει να γίνει καινούργια αρχή, με νέα πρόσωπα.

Α, ωστε γι' αυτό τη διώχνεις...

Είμαι ο μόνος που νιώθει ότι υποκρίνονται μες στα μούτρα μας;

Πάντως, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ στον Βύρωνα, που φεύγει από το Δημοσίας Τάξης.

Κατά τ' άλλα, η ίδια αποτυχημένη συνταγή. Λιάπης στο Μεταφορών, Μεϊμαράκης στο Αμύνης, Αβραμόπουλος στο Υγείας... καλά πάμε. :despair:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4333 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 17 September 2007 - 16:06

Α, ωστε γι' αυτό τη διώχνεις...

Είμαι ο μόνος που νιώθει ότι υποκρίνονται μες στα μούτρα μας;

Πάντως, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ στον Βύρωνα, που φεύγει από το Δημοσίας Τάξης.

Κατά τ' άλλα, η ίδια αποτυχημένη συνταγή. Λιάπης στο Μεταφορών, Μεϊμαράκης στο Αμύνης, Αβραμόπουλος στο Υγείας... καλά πάμε. :despair:

βασικα.... κατι αστειο:P η γιαννακου ειπαν στις ειδησεις καπου σημερα οτι δεν μπηκε στη βουλη... δεν εκλεχτηκε.... κ ακουστηκε για υπουργος παιδειας κατα πασα πιθανοτητα ο αβραμοπουλος....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
τι αλλο θα ακουσω θεε μου!

/βασικα για να εισαι καλος πρωθυπουργος εκτος τ οτι πρεπει να δημιουργεις καρβουνα για τα σουφλατζιδικα το χειμωνα πρεπει να ξερεις να κλεβεις κ το φαγητο απο τα παιδακια ~ειτε ειναι κρεμουλα, ειτε γλειφιτζουρακι~ /εξαιτιας της ακριβειας... η λιτοτητα πρεπει να ναι βασικο χαρακτηριστικο καθε πρωθυπουργου.../
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#4334 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 17 September 2007 - 17:46

Ahem,ελπιζω να αναφερεστε σε αυτους τους πούλους.
Αlso,δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε καποιοι με την Μαριεττα.
Οσα εκανε δεν τα εκανε γιατι αυτοσχεδιαζε,εφαρμοζε την πολιτικη της κυβερνησης.
Και εφοσον η κυβερνηση εμεινε ιδια η πολιτικη (καλη ή κακη) επισης μενει ιδια.

Το αυτο ισχευει και για τον Πολυδωρα.

#4335 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 17 September 2007 - 17:51

sorry αλλα εχετε δει το καινουργια site του animeplanet....?????:oo:

it is simply fantastic..:congrats::congrats: