δεν σε χαλασαν τα 100 ευρω π παιρνεις....
:smokingg:
Σφαλλεις αγαπητε μου..η εφορευτικη επιτροπη και τα μελη της, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...ειναι υποχρεωση απο το νομο να παρευρεθουν...ο δικαστικος αντιπροσωπος και ο γραμματεας πληρωνεται...ο δικαστικος αντιπροσωπος δνε ξερω ποσα παιρνει, ενω ο γραμματεας παιρνει 100 ευρω....εγω κοινως τον ηπια χωρις απολαβες..και μαζι μου και τα υπολοιπα μελη, γιατι η αντιπροσωπος που ειχαμε, οσο καλουλα ηταν, ηταν αλλο τοσο μπαζο...αντι να διωξει μερικους απο την επιτροπη, και να πανε να ξεκουραστουν, και να επιστρεψουν καποια στιγμη μεσα στη μερα, για να αλλαξουν εμας, μας ειχε ολους αμανατι εκει, μονο εγω και ο γραμματεας καναμε δουλεια ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ενω οι αλλοι τρεις καθονταν και βαραγαν ενεσεις...και αντι αυτους τους τρεις να τους στειλει, και να τους πει να γυρισουν 3-4 το απογευμα, και να φυγουμε εμεις που ημασταν απο τις 6 το πρωι, μας κρατησε ολους μεχρι και την καταμετρηση...και αντι τις σκληρες δουλειες στην καταμετρηση να τις βαλει σε αυτους που ολη μερα καθονταν, τις εβαλε σε μενα και στον γραμματεα ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν γιος της, και μας βγηκε το ματι...

...γενικα η τυπισσα δεν πολυεστεκε...δεν της εκοβε και πολυ...τεσπα, γυρισα, ζω, ειμαι καλα, πετυχα ολη μου την ταξη εκει..κατα τα αλλα, ολη μερα σκεφτομουν ποσο ωραια θα ηταν αν ειχαμε βασιλια..πεθαινε ο ενας, εβγαινε ο αλλος με βαση διαδοχης, εμας δε θα μας επρηζαν καθολου...

...( δεν το λεω βασει πολιτικων πεποιθησεων..βασει βαρεμαρας το λεω..)