Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#43216 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 18:52

<--- Έχω και εγώ Xmass Ava :riiight:
Αποτυχημένο καλλιτεχνικά αλλά βγάζει το νόημά του

Άκυρο

^Μην το γελάς

Τώρα μένει να δούμε ποιός τον γκάστρωσε...

Ποιο είναι το μωρό στην υπογραφή του δεύτερου post;
Please help, με αναγκάσετε να επικοινωνήσω με τον poster :P

EDIT: Also έχει κανείς το τηλέφωνο της Antonella, έστω του νοσοκομίου; Να την πάρω να της πω ότι έγινε παρεξήγηση με την Patty γιατί δεν τις αντέχω χωρισμένες...:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#43217 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 18:58

γιατί δεν κανεις thread για το schoolwave? είμαι σίγουρος πως έχει μεγάλο νόημα XD

ρε λες???!! (σοβαρά :P )
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#43218 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 18:59

ρε λες???!! (σοβαρά :P )

no. schoolwave sucks

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#43219 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:03

no. schoolwave sucks

τι λε ρε? νομίζεις υπάρχουν πολλά φεστιβαλ ( τέτοιο βελινεκούς) στην Ελλάδα? Δίνει πολλές ευκαιρίες σε πολλές και καλές μπάντες!!!

#43220 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:04

τι λε ρε? νομίζεις υπάρχουν πολλά φεστιβαλ ( τέτοιο βελινεκούς) στην Ελλάδα? Δίνει πολλές ευκαιρίες σε πολλές και καλές μπάντες!!!

3 χρονιες που είχα πάει και τις 3 βαρέθηκα την ζωή μου :P

#43221 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:04

Όσο και αν κάποια από τα πρώτα threads του Giorgosdbz είναι ψιλοάκυρα, αυτό για το ελληνικό hip hop άξιζε!

#43222 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:07

Όσο και αν κάποια από τα πρώτα threads του Giorgosdbz είναι ψιλοάκυρα, αυτό για το ελληνικό hip hop άξιζε!

όντως...δεν έχω να γράψω για animes (εμένα τίποτα δεν με αφήνετε) και αρχίζω με μουσική...όντως καλό ήταν...είδες παρουσίαση ε? όχι αστεία...

ρε azathoth μιας και ακούς black λογικό να μην σε άρεσε το schoolwave...! αλλά είναι πολύ καλό!!

#43223 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:10

όντως...δεν έχω να γράψω για animes (εμένα τίποτα δεν με αφήνετε) και αρχίζω με μουσική...όντως καλό ήταν...είδες παρουσίαση ε? όχι αστεία...

ρε azathoth μιας και ακούς black λογικό να μην σε άρεσε το schoolwave...! αλλά είναι πολύ καλό!!

δεν ακούω μονο black :P όταν έλεγα στον πούτιν πως με έχουνε παρεξηγήσει δίκιο είχα XD ακούω πολλά και διαφορα και πολύ πιο χαλαρά από svart metall, άλλωστε είμαι παθιασμένος με την εθνική λυρική σκοινί αθηνών :P απλά το schoolwave ιταμέ απόσκατα όταν είχα πάει τουλάχιστον

#43224 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:11

Youtube Video

#43225 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:12

δεν ακούω μονο black :P όταν έλεγα στον πούτιν πως με έχουνε παρεξηγήσει δίκιο είχα XD ακούω πολλά και διαφορα και πολύ πιο χαλαρά από svart metall, άλλωστε είμαι παθιασμένος με την εθνική λυρική σκοινί αθηνών :P απλά το schoolwave ιταμέ απόσκατα όταν είχα πάει τουλάχιστον

εμένα μου αρέσει...Βέβαια στην επιλογή μερικών συγκροτημάτων έχω κάποιες ενστάσεις...αλλά νταξ σε πολλούς αρέσουν...από ροκ, έντεχνο...κανά ποιοτικό χιπ_χιπ τίποτα? :o

#43226 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:18

Ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για ολα τα μαθητικα σιγκροτηματα, ο χωρος και οι διοργανωσεις ειναι αρκετα καλες. τωρα το αν αρεσει σε καποιον ειναι γουστο του καθενος.
τα dvd παντος που τα βλεπω απο τοτε που ξεκινησε εδειχναν οτι ειχαν αρκετο χαβαλε για το κοινο
και στη θεσσαλονικη που εγινε περσυ και πηγα περασα γ*ματα (και θα παω την κυριακη που ξαναερχετε επιτελους μετα απο ενα χρονο ^.^)

#43227 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:20

Ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για ολα τα μαθητικα σιγκροτηματα, ο χωρος και οι διοργανωσεις ειναι αρκετα καλες. τωρα το αν αρεσει σε καποιον ειναι γουστο του καθενος.
τα dvd παντος που τα βλεπω απο τοτε που ξεκινησε εδειχναν οτι ειχαν αρκετο χαβαλε για το κοινο
και στη θεσσαλονικη που εγινε περσυ και πηγα περασα γ*ματα (και θα παω την κυριακη που ξαναερχετε επιτελους μετα απο ενα χρονο ^.^)

Ναι ρε..Εμένα φέτος μου άρεσαν οι ''Ου Μπλέξεις''

#43228 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:26

τα φετινα δεν τα δα, πρεπει να παω να τα δω πριν το live (μια ματια παντος που ερηξα στα καινουργια ηταν αρκετα δυναμικα, τα παλια τα ξερω απεξω) το φετινο θα εχει ενα ροκ-πανκ στυλ σε αντιθεση με το περσυνο που ηταν πιο μεταλ (παντα για της θεσνικης μιλω)
για χιπ χοπ το schoolwave εβγαλε τους Υπονοια
[media]http://www.youtube.com/watch?v=9gnqJaEAx8s[/media]
(αν και θεωρουνται low bap αποτι καταλαβα) οι οποιοι μετα εχουν βελτιωθει.. (ειχα βαλει ενα τραγουδι στο χιπ χοπ θρεντ)

ασχετο, μετα απο ενα εξαντήτικο 10ωρο συναυλιων στο Thes hip hop festival και μια μερα ξεκουραση, ακομη ποναω παντου -__-

#43229 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:29

τα φετινα δεν τα δα, πρεπει να παω να τα δω πριν το live (μια ματια παντος που ερηξα στα καινουργια ηταν αρκετα δυναμικα, τα παλια τα ξερω απεξω) το φετινο θα εχει ενα ροκ-πανκ στυλ σε αντιθεση με το περσυνο που ηταν πιο μεταλ (παντα για της θεσνικης μιλω)
για χιπ χοπ το schoolwave εβγαλε τους Υπονοια
[media]http://www.youtube.com/watch?v=9gnqJaEAx8s[/media]
(αν και θεωρουνται low bap αποτι καταλαβα) οι οποιοι μετα εχουν βελτιωθει.. (ειχα βαλει ενα τραγουδι στο χιπ χοπ θρεντ)

ασχετο, μετα απο ενα εξαντήτικο 10ωρο συναυλιων στο Thes hip hop festival και μια μερα ξεκουραση, ακομη ποναω παντου -__-

δηλώνουν ''low bap'' βασικά...όντως το φετινό είχε μόλις μια χιπ'χοπ μπάντα τους ''Ου Μπλέξεις'' πολύ καλοί...κυρίως είχαν πανκ...και κάτι ψιλά από μέταλ...guest είχε Locomondo, Βασιλικός, Looming Titties κλπ.

#43230 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 19:57

δηλώνουν ''low bap'' βασικά...όντως το φετινό είχε μόλις μια χιπ'χοπ μπάντα τους ''Ου Μπλέξεις'' πολύ καλοί...κυρίως είχαν πανκ...και κάτι ψιλά από μέταλ...guest είχε Locomondo, Βασιλικός, Looming Titties κλπ.

βασιλικος οταν λες,εννοεις τον ψαλτη τον βασιλικο??
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8wJSL-P3zR4[/media]