So far...
ευχαριστημενος ειμαι.
- η νεα δημοκρατια πηρε το μαθημα της
- το ΠΑΣΟΚ πηρε τον...
- ο καρατζαφερης μπηκε στη βουλη (και πιθανοτατα η Εφη Σαρρη)
το μονο κακο ειναι οτι δυναμωσε η αριστερα, αλλα ευτυχως προνοησε το υπουργειο δημοσιας ταξεως και αγορασε μπολικες πλαστικες σφαιρες!
:hahaha:
Για εμένα πάλι δεν έπρεπε να βγεί κανένας μα κανένας και ας είχαμε και επαναληπτικές εκλογές,
τουλάχιστον έτσι θα τους έτσουζε και λιγάκι. Γιατί άμα νιώθανε τις ''καρέκλες'' τους
να τρίζουνε τι στο καλό μια ανησυχία θα τους έπιανε. Αν και θα μου πείτε αυτά
είναι δικοί μου ευσεβείς πόθοι

Και mr.Ayu για το english sense of humor μάλλον θα πρέπει να το βγάλεις
από πάνω σου σιγά σιγά

χωρίς παρεξήγηση πάντα ελπίζω

- Για μένα τουλάχιστον όταν υποστηρίζεις την δημοκρατία, συμμετέχεις και πας και
ρίχνεις την ψήφο σου τότε όπως θες να σεβαστούν οι άλλοι εσένα αλλά και την ψήφο σου
έτσι πρέπει να σεβαστής και εσύ αυτούς άσχετα από το τι έχουν επιλέξει να ψηφίσουν.
Eξάλλου ο όρος,η εννιά της δημοκρατίας είναι γνωστή πιστεύω.
Τέλος πάντων είμαι κατά της βίας και των πλαστικών σφαιρών όπου και αν ρίχνονται αυτές...
Μία ερώτηση ρε παιδιά... Μήπως ξέρετε ποιος είναι αυτός που κάνει submit τους ελληνικούς τίτλους anime sto anidb;
Μπαίνω εδώ και διαβάζω:Well, duh... 
Κάποιος να του πει ότι στα ξένα ονόματα δεν υπάρχει γενική πτώση (πόσο μάλλον "κατέβασμα" του τονισμού), μένει πάντα το ίδιο. 
Eγώ τώρα θα ρωτήσω και αν την πετάξω ας την φάω την ντομάτα

Λοιπόν Ναι άθλιος ο τύπος θα συμφωνήσω αλλά άντε για να γράψει κάποιος την μετάφραση
του τίτλου ενός anime σε κάποια γλώσσα δεν πρέπει το συγκεκριμένο anime
να έχει κυκλοφορήσει στην χώρα αυτή και αν όχι να έχει βγει στην TV να έχει
τουλάχιστον γίνει funsub ή να έχει βγεί έστω σε dvd και ο τίτλος να έχει μεταφραστεί
από την εταιρία διανομής ??? Ξέρω πολύ πάω να το ψάξω αλλά είπαμε
μου δημιουργήθηκε η απορία