Ήμουν λέει δήμαρχος ενός χωριού και επισκεύαζα ένα κτήριο σαν εκκλησία (??wtf??
Μετά αφού κατάφερα να το ψιλοφτιάξω κάπως ώστε να συνεχίζει να στέκεται, ανέβηκα να ξαναβάλω τον σταυρό στην κορυφή όπου βρισκόταν πριν. Ήταν περίεργος σταυρός, λίγο γελοίος, αλλά ήταν σαν κάτι χαρακτηριστικό του χωριού που είχε αξία για τους κατοίκους.
Ανέβηκα εκεί και προσπαθούσα για ώρα να τον βάλω στη θέση του, αλλά δεν στερεωνόταν..
Και τότε λέω δε γ@@ται και τον πετάω κατω. Και τότε όλος ο κόσμος κάτω μουρμουρίζει "αααα ο δήμαρχος πέταξε τον σταυρό ααα". Και μετά άρχισαν πάλι όλα να καταρέουν σιγά σιγά, όλες οι κολώνες και ότι είχα φτιάξει πριν.
Αλλά οι άλλοι δεν έφευγαν και ήταν πολλοί φίλοι μου αναμεσά τους και τους παρακαλούσα να φύγουν γιατί θα τους πλάκωνε το κτίριο, αλλά αυτοί αρνούνταν να φύγουν από θρησκευτική πεποίθηση. Και μετά τους έκανα κύρηγμα κατά της θρησκείας και πόσο ξεροκέφαλοι είναι, αλλά τίποτα, εκειιιιιι αυτοί εκειιιιιιιιιι ακούνητοι. Και άρχισαν να πέφτουν κάποιοι τοίχοι και κολώνες και πλάκωναν κόσμο και προσπαθούσα να βγάλω έναν φίλο μου που τον είχε πλακώσει ένας τοίχος, αλλά αυτός δεν ήθελε να βγει απο κάτω (?!?
Και μετά ήρθε η πυροσβεστική, αλλά δεν θυμάμαι παρακάτω..
Edited by Gilmaru, 16 December 2010 - 07:06.