Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#41566 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 09:45

^ Daily Burgers στη Γλυφάδα. Είναι στον ίδιο δρόμο με τα "μπιφτεκάδικα" .
Ο ιδιοκτήτης του ζούσε στην Αμερική και ξέρει πως πρέπει να είναι το σωστό burger.
Επίσης είναι (νομίζω) ο μόνος που έχει Angus beef (βοδινό κρέας χωρίς λιπαρά και άλλα περιττά).
Το μόνο κακό είναι πως για εμένα πέφτει κομματάκι μακριά το μαγαζί, αλλά αξίζει κάθε φορά που το επισκέπτομαι.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#41567 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 09:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

:hahaha::hahaha::hahaha:

sauce

oooooooooooooold :hahaha:

Spoiler:

edit : simply burgers 4 me *drools*

xbJ3b2w.jpeg

#41568 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 09:55

Pizza over burger for me

Just sharing it
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#41569 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 10:30

Λυπάμαι αλλά το Hamburger φαίνεται εντελώς πλαστικό και ψεύτικο και η pizza θα μπορούσε να είναι 1000 φορές καλύτερη. Εξάλλου η αφράτη ζύμη είναι αυτή που μετράει. Επίσης λείπουν τα πιο epic υλικά : πιπεριά, μανιτάρια.

η γνήσια pizza έχει λεπτή ζύμη. η χοντρή ζύμη είναι προδοσία προς την παλιά καλή συνταγή!!!

Ακόμη και η καλύτερη pizza δεν ξεπερνάει το πραγματικά καλό, αφράτο, λαχταριστό, μυρωδάτο, καλοψημένο και γεμάτο κέτσαπ και λιωμένο τυρί, μουστάρδα και μπέικον, Hamburger. Όχι στο δικό μου κόσμο :P

mate, we understand each other, burger for the win. αν και το προτιμώ χωρίς bacon

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#41570 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 10:35

Οι συνταγές υπάρχουν για να εξελίσσονται :P

Άλλωστε για τα δικά μου γούστα πάντα, η ιταλική πίτσα απλά δεν τρώγεται...Προτιμώ το καλτσόνε (ελπίζω να το λέω σωστά και να μην με βρίσει ο azathoth XD) που είχα φάει στη Φλωρεντία που είχε υπέροχη αφράτη ζύμη ( Oh my God τρέχουν τα σάλια μου ) :angelr:

xbJ3b2w.jpeg

#41571 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 10:45

mate, we understand each other, burger for the win. αν και το προτιμώ χωρίς bacon

:D Yes man, oh yes. And you know what a good burger can make you do

*Pulp Fiction spoiler*

Spoiler:

Και μιάς και ξέρω ότι είσαι μέσα για all American meal, όταν πάς Νέα Υόρκη πέρασε από Smith & Wollensky για να φάς το γεύμα της ζωής σου. :angell:

Στη πίτσα πάντως διαφωνούμε, με αφράτη ζύμη και πεπερόνι είναι απλά αχτύπητη :angelr:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41572 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 11:04

όταν είχα πάει νέα υόρκη δυστυχώς δεν είχα το freedom of movement που θα ήθελα (εξαιτίας του ότι ήμουν 11 χρονων) ΑΛΛΑ, και το τονίζω το ΑΛΛΑ, thank god έχω τέτοιο πατέρα και με πήγε στα πιο γνήσια φαγάδικα, ακόμα θυμάμαι μια τεραστια tbone stake που είχε πάρει. δεν έχω δει μεγαλύτερο κομμάτι κρέατος στη ζωή μου. και θυμάμαι και μια τέλεια κρεμμυδόσουπα με λυόμενο τυρί από πάνω. and of course the burgers :Q_____

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#41573 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 11:27

και θυμάμαι και μια τέλεια κρεμμυδόσουπα με λυόμενο τυρί

Γιακ >_<!
rsrGbGx.gif

#41574 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 11:30

Μιας και μιλήσατε για μάσες, ξέρεις κανείς κάποιο μαγαζί με καλό κρέας στην Αθήνα; Κάτι σε TGIF αλλά με καλύτερη ποιότητα.

το gbk στο mall εχει το καλυτερο burger που εχω φαει so far, plus χειροποιητες σαλτσες και φυσικες πατατες...

και τωρα πειναω...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#41575 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 13:43

Υπέροχο σχέδιο, τραγικά αστείο και με pantsu shots short των 2 λεπτών. Δείτε το!!!
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41576 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 13:55

Με κέρδισαν τα shots, γιατί αυτός είμαι.

#41577 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 14:50

Υπέροχο σχέδιο, τραγικά αστείο και με pantsu shots short των 2 λεπτών. Δείτε το!!!

Youtube Video

Πω ρε μαγκα, μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να ξανανεβει ως εκει πάνω, μου ρχεται να τις πληρωσω το ταξι. Μα ποιος λεβιές το χτισε έτσι το χωριουδακι;

stasou%2520mygdala.jpg

#41578 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 14:56

Πω ρε μαγκα, μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να ξανανεβει ως εκει πάνω, μου ρχεται να τις πληρωσω το ταξι. Μα ποιος λεβιές το χτισε έτσι το χωριουδακι;

που το ειδες το χωριουδακι?!?αυτο μεγαλυτερο και απο την Νεα Υορκη ειναι:hahaha:,καλα στα Υμαλα'ι'α το εκτισαν??Παντος τελειο το βιντεακι,θα ηθελα να το δοκιμασω μια φορα αυτο:stubborn:
Παντος δικιο εχεις λυπαμαι οποιον πρεπει να το ανεβοκατευενει καθε μερα:himitsu:Πλακα πλακα τωρα που το βλεπω ξανα το τελειο μερος για να κατευεις με ποδηλατο,skateboard,ρολλερς:beaten:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41579 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 15:02

Κάθε φορά που ξαναβλέπω αυτό το short δεν μπορώ παρά να απορώ:

> Πόσο gay παίζει να είναι ο Takashi, που προτιμά το baseball από την Fumiko; (κάπου εδώ θα πεταχτεί κάποιος Hanzo και θα αρχίσει να λέει τα δικά του, παρακαλώ αγνοήστε τον XD)

> Πότε διάολο πρόλαβε να κατέβει εκεί κάτω πρώτος; I mean... η άλλη κόντεψε να πιάσει υπερηχητικές ταχύτητες, what the hell.

Γενικά, αυτό το short αψηφά κάθε λογική. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#41580 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 15:08

^Same here. XD Τα᾽ σπασε πάντως.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*