Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 09:45
Ο ιδιοκτήτης του ζούσε στην Αμερική και ξέρει πως πρέπει να είναι το σωστό burger.
Επίσης είναι (νομίζω) ο μόνος που έχει Angus beef (βοδινό κρέας χωρίς λιπαρά και άλλα περιττά).
Το μόνο κακό είναι πως για εμένα πέφτει κομματάκι μακριά το μαγαζί, αλλά αξίζει κάθε φορά που το επισκέπτομαι.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 09:55
Just sharing it
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 10:30
Λυπάμαι αλλά το Hamburger φαίνεται εντελώς πλαστικό και ψεύτικο και η pizza θα μπορούσε να είναι 1000 φορές καλύτερη. Εξάλλου η αφράτη ζύμη είναι αυτή που μετράει. Επίσης λείπουν τα πιο epic υλικά : πιπεριά, μανιτάρια.
η γνήσια pizza έχει λεπτή ζύμη. η χοντρή ζύμη είναι προδοσία προς την παλιά καλή συνταγή!!!
Ακόμη και η καλύτερη pizza δεν ξεπερνάει το πραγματικά καλό, αφράτο, λαχταριστό, μυρωδάτο, καλοψημένο και γεμάτο κέτσαπ και λιωμένο τυρί, μουστάρδα και μπέικον, Hamburger. Όχι στο δικό μου κόσμο
mate, we understand each other, burger for the win. αν και το προτιμώ χωρίς bacon
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 10:35
Άλλωστε για τα δικά μου γούστα πάντα, η ιταλική πίτσα απλά δεν τρώγεται...Προτιμώ το καλτσόνε (ελπίζω να το λέω σωστά και να μην με βρίσει ο azathoth XD) που είχα φάει στη Φλωρεντία που είχε υπέροχη αφράτη ζύμη ( Oh my God τρέχουν τα σάλια μου )
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 10:45
mate, we understand each other, burger for the win. αν και το προτιμώ χωρίς bacon
*Pulp Fiction spoiler*
Και μιάς και ξέρω ότι είσαι μέσα για all American meal, όταν πάς Νέα Υόρκη πέρασε από Smith & Wollensky για να φάς το γεύμα της ζωής σου.
Στη πίτσα πάντως διαφωνούμε, με αφράτη ζύμη και πεπερόνι είναι απλά αχτύπητη
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 11:04
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 11:30
Μιας και μιλήσατε για μάσες, ξέρεις κανείς κάποιο μαγαζί με καλό κρέας στην Αθήνα; Κάτι σε TGIF αλλά με καλύτερη ποιότητα.
το gbk στο mall εχει το καλυτερο burger που εχω φαει so far, plus χειροποιητες σαλτσες και φυσικες πατατες...
και τωρα πειναω...
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 13:43

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 13:55
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 14:50
Υπέροχο σχέδιο, τραγικά αστείο και με pantsu shots short των 2 λεπτών. Δείτε το!!!
Youtube Video
Πω ρε μαγκα, μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να ξανανεβει ως εκει πάνω, μου ρχεται να τις πληρωσω το ταξι. Μα ποιος λεβιές το χτισε έτσι το χωριουδακι;

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 14:56
Πω ρε μαγκα, μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να ξανανεβει ως εκει πάνω, μου ρχεται να τις πληρωσω το ταξι. Μα ποιος λεβιές το χτισε έτσι το χωριουδακι;
που το ειδες το χωριουδακι?!?αυτο μεγαλυτερο και απο την Νεα Υορκη ειναι
Παντος δικιο εχεις λυπαμαι οποιον πρεπει να το ανεβοκατευενει καθε μερα
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 15:02
> Πόσο gay παίζει να είναι ο Takashi, που προτιμά το baseball από την Fumiko; (κάπου εδώ θα πεταχτεί κάποιος Hanzo και θα αρχίσει να λέει τα δικά του, παρακαλώ αγνοήστε τον XD)
> Πότε διάολο πρόλαβε να κατέβει εκεί κάτω πρώτος; I mean... η άλλη κόντεψε να πιάσει υπερηχητικές ταχύτητες, what the hell.
Γενικά, αυτό το short αψηφά κάθε λογική.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 15:08

*waving intensifies*