Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#41041 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 15 November 2010 - 01:41

Από τα κέρδη των παιχνιδιών το ποσοστό που πληρώνονται οι developers, τα χαμάλια που κάνουν τις χαμαλοδουλειές (κώδικα,γραφικά,κλπ), είναι περίπου 2%.

Όταν ένα game δεν κάνει πωλήσεις στην καλύτερη για τον gamer χάνουν την δουλειά τους οι developers, στην χειρότερη σταματάει το frachise.

Γενικά η πτώση των πωλήσεων έχει οδηγήσει στην στροφή στις κονσόλες και γενικά η πειρατεία στο cloud computing, και αυτό δεν είναι καλό, καθόλου καλό.
Posted Image

#41042 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 November 2010 - 01:45

Έχω νοικιάσει μερικές από περιέργεια... μετράει; :hihi2:

Ohhh come on! :try:

edit:
http://www.youtube.com/watch?v=otZkZwQPlSs&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=zUahdv3k4h0&feature=related

2bbd14fc.jpg

#41043 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 15 November 2010 - 01:46

Πάνω σε αυτό το θέμα η άποψη μου είναι ότι το διαδύκτιο προσφέρεται για να αξιολογήσεις κάτι πρν το αγοράσεις. Π.χ. "κατεβάζεις" ενα δίσκο σε ψηφιακή μορφή, τον ακούς. τον κρίνεις και αν σου αρέσει τον αγοράζεις είτε σε ψηφιακή μορφή, είτε σε μορδφή δίσκου. Τώρα στο θεμα περι πνευματικής ιδικτησίας αλλά και αναπαραγωγής ενός εργου ή/και μέρος αυτού οι ισορροπίες είναι λεπτές...και σαφώς θα μπορουσε να ξεκινήσει και μια ολοκληρη συζητηση γύρω απ'αυτό.
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#41044 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 November 2010 - 01:49

Επίσης μετράνε πολύ οι συλλεκτικές/έξτρα προσεγμένες εκδόσεις.

Αλλά γενικά συμφωνώ με τη νοοτροπία του Zade. Και ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για εταιρίες που δεν είναι κολοσσοί αλλά μάλλον ανεξάρτητες (αναφέρομαι κυρίως για ταινίες/κόμικ/μουσική etc).

Posted Image

#41045 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 15 November 2010 - 01:59

Έχω νοικιάσει μερικές από περιέργεια... μετράει; :hihi2:

The curiosity killed the cat, the satisfaction brought it back.

Οσο για τα παραπανω συμφωνω. Αν και , ακομα δεν εχω μπει στη νοοτροπια του " ακουω ενα cd και αν μου αρεσει οαω και το αγοραζει ". Μου ηρθε αυτο το παραδειγμα στο μυαλο, λογω καποιου φιλου μου που μου το ειχε πει....:bahhh:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#41046 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 15 November 2010 - 02:02

Το θεμα ειναι οτι κριτικαρετε την πειρατεια.Το οτι περνεις 1000 δινεις 100 δεν ισχυει.Εισαι και παλι πειρατης.Απλα διαφερουμε στο bounty.εσυ εισαι πειρατης των 20Μ beri και εγω των 100Μ.Αλλα και παλι ειμαστε πειρατες.Αν με τα να γυριζεις ανα ποσοστο εισαι καλυτερος και εχεις την συνιδηση σου καθαρη εισαι γελασμενος.

Ptomahawk Και ομως οι εταιριες ευθυνονται για την εκθετικη αυξηση του κοστους παραγωγης παιχνιδιων.Γιατι πλεον αντι να προσφερουν διασκεδαση προσφερουν ταινιες.Πλεον δεν αγοραζεις παιχνιδια αλλα interactive ταινιες.Γιαυτο και ειναι ενας λογος που αποφευγονται τα pc.Γιατι ποσοι gamers θα σηκωσουν ολα τα γραφικα στο μαξ?Αρα αυξηση κοστους ραγδαια =>αναμενουμε περισοτερες πολυσεις το οποιο δεν γινετε γιατι απλα τα νεα παιχνιδια δεν προσφερουν διασκεδαση.Οσο για το cloud ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#41047 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 November 2010 - 02:11

alxdjo μην το παίρνεις τόσο πατριωτικά...

Όπως και να το κάνουμε όταν ακούς 50 συγκροτήματα και τα αγαπάς και δεν πληρώνεις τίποτα, είναι διαφορετικό από το να πληρώνεις για τα 20. Αλλά και πάλι δεν είναι ότι δεν είναι πειρατεία ή ότι είναι κάτι ανώτερο or whatever, είναι στοιχειώδης λογική.
Γουστάρω vermilion Lies, ξέρω ότι στην καλύτερη το κοινό τους είναι 1500 άτομα παγκοσμίως, ε θα πάρω το cd. Όμως μπορεί να μην πάρω cd των Cure και να προτιμήσω να τους κατεβάσω, γιατί δεν βασίζονται στον οβολό μου για να συνεχίσουν να βγάζουν μουσική.
get it?

Posted Image

#41048 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 November 2010 - 02:18

Εγώ ψηφίζω Anelis για Δήμαρχο, γιατί μου αρέσουν οι απόψεις της και τις βρίσκω πολύ σωστές!!

Problem haters? εξ ντι!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#41049 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 15 November 2010 - 02:25

απο αυτην την οπτικη κατανοω τι λες αλλα και παλι πχ δεν εξιλεωνεσε.Εγω παλι μαρεσει το τζαμπα.Αυτος ειμαι σαν ανθρωπος.Αλλωστε οταν ημουν μικρος ηθελα να γινω

Spoiler:
:P

Γενικα εγω για κατι που το βρισκω τζαμπα γιατι να το αγορασω?Αυτη ειναι η νοοτροπια μου.Επεισης ο φαν των Vermillion Lies που αγορασε το CD και το ανεβασε αυτος δεν θα επρεπε να κατηγοριτε?Επεισης η αγορα και η ζωη ειναι σκηρη.Αν οι φαν σου ειναι 1500(παιρνω κυριολεκτικα το νουμερο μπορει να υπερβαλες για χαρη παραδειγματος) τα εσοδα σου ειναι αν στην καλυτερη βγαζεις 1 cd *20€*1500=>30Κ/year.Και αν ειναι πανω απο ενα μελος => οτι δεν επιβειωνει αρα θα πρεπει να κοιταξεις αλλη καριερα.

Μπορει να σας φαινονται εξοργιστικα ή παραλογα αλλα αυτη ειναι η οπτικη γωνια οπως την βλεπω.

ΥΓ Τους Vermillion Lies τους αγοραζεις σε CD ή νομιμα απο το νετ(itunes,zune κλπ)?
Posted Image

#41050 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 November 2010 - 02:26

θα την ψηφισω και γω γιατι υποσχεθηκε να διωξει τους αθηναιους απο την αθηνα.

stasou%2520mygdala.jpg

#41051 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 15 November 2010 - 02:28

θα την ψηφισω και γω γιατι υποσχεθηκε να διωξει τους αθηναιους απο την αθηνα.

Αυτος ειναι ο Καμινης :P
Posted Image

#41052 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 November 2010 - 02:30

απο αυτην την οπτικη κατανοω τι λες αλλα και παλι πχ δεν εξιλεωνεσε.Εγω παλι μαρεσει το τζαμπα.Αυτος ειμαι σαν ανθρωπος.Αλλωστε οταν ημουν μικρος ηθελα να γινω

Spoiler:
:P

Γενικα εγω για κατι που το βρισκω τζαμπα γιατι να το αγορασω?Αυτη ειναι η νοοτροπια μου.Επεισης ο φαν των Vermillion Lies που αγορασε το CD και το ανεβασε αυτος δεν θα επρεπε να κατηγοριτε?Επεισης η αγορα και η ζωη ειναι σκηρη.Αν οι φαν σου ειναι 1500(παιρνω κυριολεκτικα το νουμερο μπορει να υπερβαλες για χαρη παραδειγματος) τα εσοδα σου ειναι αν στην καλυτερη βγαζεις 1 cd *20€*1500=>30Κ/year.Και αν ειναι πανω απο ενα μελος => οτι δεν επιβειωνει αρα θα πρεπει να κοιταξεις αλλη καριερα.

Μπορει να σας φαινονται εξοργιστικα ή παραλογα αλλα αυτη ειναι η οπτικη γωνια οπως την βλεπω.

ΥΓ Τους Vermillion Lies τους αγοραζεις σε CD ή νομιμα απο το νετ(itunes,zune κλπ)?

Είναι πολύ εύκολο να έχεις αυτήν την νοοτροπία όταν δεν είσαι εσύ αυτός που επηρεάζεται από αυτές τις πράξεις.

Και ναι είμαι περήφανος που είμαι λιγότερο κλέφτης από κάποιους.

#41053 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 November 2010 - 02:31

Ατςςςς, έτσι να μαζευόμαστε!

alexdjo κατευθείαν από τη μπάντα όταν είναι δυνατό γιατί έτσι πηγαίνουν περισσότερα κέρδη σε αυτούς.
Επίσης οι συγκεκριμένες ανεβάζουν και οι ίδιες τα τραγούδια τους έτσι ώστε και να μπορείς να τα κατεβάσεις. Βασίζονται στην λογική και την ευαισθητοποίηση των φανς....
Η λογική σου είναι δομημένη έτσι ώστε να υπηρετεί το συμφέρον σου και μόνο.

Posted Image

#41054 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 15 November 2010 - 02:40

Το ΥΓ μαλλον λαθος το διατυπωσα το προτιμας σε να ειναι δισκος ή σε 0 και 1 στο PC?

Επεισης καλος κακος η πειρατεια μας εχει επιτρεψει ενω ειμαστε με το ζορι αναμεσα στο τελευταιο και στο προτελευταιο επιπεδο της Ιεραρχιας των Αναγκων του Μασλοου να αποκταμε αναγκες των υψηλωτερων επιπεδων

Posted Image
Posted Image

#41055 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 15 November 2010 - 02:42

Δεν βρισκεις κατι τζάμπα φίλε, δεν στο χάρισαν, η το βρήκες στο δρόμο, έκανες μια παρανομία (μεγάλη συζήτηση και ευελπιστούμε σε μια λυση του τι είναι παράνομο η όχι ,νεα ευρωπαικη νομοθεσια on the way).
Εχει μεγάλη διαφορά αυτός ο ορισμός από τον δικό σου.
Γιατι συμφωνα με τον δικο σου ορισμο μπορω ακομα και την πορσε απο κατω που μου εχει γυαλισει να την βρω τζαμπα .
Δε το κάνω όμως για ηθικους λόγους , εσενα μαλλον σε εμποδιζει το οτι αν κανεις αυτο θα πιαστεις.

Δεν λέω εγω δεν εχω κατεβάσει αλλα να δεχόμαστε οτι είμαστε πειρατές και αυτό που κάνουμε δεν ειναι μαγκιά και οτι οι αλλοι που αγοράζουν δεν είναι βλάκες.

και επειδή εχω κολλήσει τελευταια με South Park
Spoiler: