Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4066 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 23:18

Συμπέρασμα:Μη ξαναπάς Θεσσαλονική:uhh:

Μα τι λες, κούκλα είναι η Θεσσαλονίκη. Και μέχρι τη Ξάνθη να είχα πάει τα ίδια θα γινόταν, δεν είναι αυτό που φταίει :hahaha::hahaha:
1

#4067 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 23:39

Ironman trailer released με την ανάλογη μουσική επένδυση:wooi2:

#4068 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 23:48

Αντε παλι.... Δεν γινεται να λειψεις λιγες ωρες απο αυτο το φορουμ και γινεται ο χαμος... Δεν καθησα να τα διαβασω, αλλα κατι για gay και χριστιανους πηρε το ματι μου...

Παιδες, αυτο το φορουμ ειναι για ανιμε. Και αν θελουμε να ειναι ενα πετυχημενο φορουμ για ανιμε, πρεπει να γραφουμε και να συζηταμε για ανιμε. Το off-topic ειναι για να χαλαρωνουμε που και που, αλλα οταν το 90% των posts της ημερας βρισκονται στο βλακ-χωλ δεν ειναι καλο σημαδι. Απορω πως οι mods αφησαν την συζητηση να συνεχιστει γιατι απο οτι ειδα στα πεταχτα δεν πρεπει να ηταν και πολυ επικοδομητικη.

Αντι οι μισοι να μισητε τους Gay και οι αλλοι μισοι τον Χριστοδουλο, καντε καλυτερα κανα review...

Μολις γυρισα απο τα Kirov.. Ψιλο-μουφα ηταν.. Η μουσικη ηταν απο CD οχι απο ορχηστρα, η σκηνη πολυ μικρη και καθολου σκηνικα, τα live σκυλαδικα της εκθεσης εφταναν μεχρι και τα δικα μας αυτια στο θεατρο δασους, και οι κλασσικοι ελληνες θεατες με τα πατατακια, τα σπορια και τα κινητα, και να φευγουν 15 λεπτα πριν το τελος για να μην κολλησουν στη κινηση...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4069 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 00:08

Στο δημοσιο δουλευετε?

ΛΟΟΟΟΟΟΛΛ. Γελουσα για κανα 5 λεπτο !! totally powned :P :P :P
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#4070 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 00:10

Στο Θεατρο Λυκαβηττου παντως ηταν παταγωδης επιτυχια..δεν ξερω για κινητα πατατακια κτλ..πρεπει να επαιζαν, αλλα οσοι τα ειδαν και ηρθαν και για αλλες παραστασεις, μου ειπαν τα καλυτερα λογια..το μονο παραπονο ηταν ο καιρος, μιας και στην Αθηνα εχει βαλει μια ψυχρα, και ο λυκαβηττος ειναι ψηλα...κοινως το δαγκωσανε κομματακι..πηγαν και οι γονεις μου στα Kirov στο σαββατο..η μανα μου γυρισε μαγεμενη...αλλα ουτως η αλλως ετσι θα γυρνουσε...ο πατερας μου γκρινιαζε που τους εκλεισα τα εισιτηρια, κι ας τους εβαλα σε θεσεις που αλλοι θα σκοτωναν να εχουν..μου ελεγε μαλιστα οτι θα παρει μαζι του και το μαξιλαρι του, γιατι τα μπαλετα τα βαριεται...παρ'ολα αυτα, του αρεσαν..αυτο για μενα σημαινει οτι τουλαχιστον στο αθηναικο κοινο ειχαν περαση...δεν ξερω τι πηγε στραβα στις παραστασεις της θεσσαλονικης..και ειναι κριμα, γιατι ειναι ξακουστα μπαλετα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4071 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 00:50

Στο Θεατρο Λυκαβηττου παντως ηταν παταγωδης επιτυχια..δεν ξερω για κινητα πατατακια κτλ..πρεπει να επαιζαν, αλλα οσοι τα ειδαν και ηρθαν και για αλλες παραστασεις, μου ειπαν τα καλυτερα λογια..το μονο παραπονο ηταν ο καιρος, μιας και στην Αθηνα εχει βαλει μια ψυχρα, και ο λυκαβηττος ειναι ψηλα...κοινως το δαγκωσανε κομματακι..πηγαν και οι γονεις μου στα Kirov στο σαββατο..η μανα μου γυρισε μαγεμενη...αλλα ουτως η αλλως ετσι θα γυρνουσε...ο πατερας μου γκρινιαζε που τους εκλεισα τα εισιτηρια, κι ας τους εβαλα σε θεσεις που αλλοι θα σκοτωναν να εχουν..μου ελεγε μαλιστα οτι θα παρει μαζι του και το μαξιλαρι του, γιατι τα μπαλετα τα βαριεται...παρ'ολα αυτα, του αρεσαν..αυτο για μενα σημαινει οτι τουλαχιστον στο αθηναικο κοινο ειχαν περαση...δεν ξερω τι πηγε στραβα στις παραστασεις της θεσσαλονικης..και ειναι κριμα, γιατι ειναι ξακουστα μπαλετα...

Τα εχω δει 2 φορες στο και στο Λονδινο. Η διαφορα ηταν οτι εκει τα ειδα σε κανονικες συνθηκες, σε ιδανικο θεατρο, και με ζωντανη ορχηστρα. Επισης, εκει ηταν παρων ολα τα γνωστα τους ονοματα, ενω εδω ηταν απλα 4-5 σολιστ και μια δοδεκαδα απο τα corps. Επισης εκει ειδα κανονικα εργα (Le Corsaire, Swan Lake) που εχουν την μουσικη τους, την χορογραφια τους και τα σκηνικα τους. Εδω ηταν απλα καποια highlights που οπως και να το κανουμε δεν εχουν συνοχη. Το χειροτερο ομως σημερα ηταν που οποτε η μουσικη ηταν απαλη, ακουγαμε πολυ καθαρα τα γκαρισματα της σκυλας που τραγουδουσε στην ανοικτη σκηνη στην εκθεση...

Παντως, σαν καλλιτεχνες ηταν αριστοι, οπως ηταν αναμενομενο αλωστε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4072 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 01:03

μετά τη χθεσινή λαίλαπα και αφού διάβασα πολλά και κουφά, έκλεισα τη μαύρη τρύπα και την εξαφάνισα...

καινούρια αρχή εδώ λοιπόν και σεμνά...

#4073 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 01:06

Άντε καλή αρχή να έχουμε:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4074 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 01:07

Αν και δεν πολυσυμφωνώ με τη διαγραφή του παλιού... ας ξεκινήσουμε το νέο μας spam thread με ένα funky κομμάτι του Don Ross.

Afraid to Dance

Πόρωση. :burningbe3:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4075 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 01:07

Ας μην έχουμε πάλι τα ίδια :bahhh:

E5VV38U.jpg

#4076 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 01:11

τι εγινε ρε παιδια? πλακοθικαν? πως τον χασαμε τον τζερτζελέ αχαχ :P:P:P

παντος παλι καλα που ανοιξες καινουριο!! black hole ΦΤΓ!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#4077 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 01:27

Youtube Video

The internet.&-

LfNX0dh.png

#4078 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 02:12

Χρειαζόμαστε αναφορά για το τι έγινε!! [gossip mode on]

#4079 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 02:43

Youtube Video

The internet.&-

Πολύ καλο :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Είχε και chain msg :hahaha::hahaha::hahaha:

Χρειαζόμαστε αναφορά για το τι έγινε!! [gossip mode on]

Χμ...τόσες απανωτες σελιδες απο τον καιρό του ΚΕΗΚ είχα να δω...:oo:
Απλα ο strawhat είπε για ακομη μια φορα την αποψη του για τους εμο...αυτο ήταν αρκετο πιστευω...:bahhh: Αλλά ας μην συνεχιστει αυτη η κουβέντα καλύτερα^^ :D

Διαβασα κατι για Iron Man στο προηγουμενο...βγήκε τρεϊλερ ή κατι τετοιο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#4080 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 02:49

Αντε παιδια καλες αρχες να χουμε... Να αποκτησει λιγο ανταγωνισμο και η Λιζα γιατι ηταν μοναχικη η κορυφη στα black hole post... :bleh:
Lets march for another 4k posts!
Δημοσιευμένη  εικόνα