Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#4051 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 September 2007 - 19:13

Στο δημοσιο δουλευετε?

Μην λες εξυπνάδες. Ο Dante έλειπε και συζητούσα με τους υπόλοιπους Mods το πόσο warn θα πάρεις, πόσο κάθε post, ποιο post, πόσο θα διαρκέσει κλπ. Και επειδή έχουμε και μία εξεταστική να ασχοληθούμε καθυστερήσαμε να σου δώσουμε warn. Εκεί κόλλησες ?
Δεν βρήκες κάποιον καλύτερο αντίλογο να κάνεις και με ρωτάς αυτό ?

εγω θυμαμαι να ρωτας τι ειναι εμο και να σου λεω κατι αντρακλες σαν και αυτον οποτε σου απαντησα και δεν ξανασχοληθηκα εκτος απο το σχολιο με τους gay, επεισης μου εσβησες τα σχολια και με λογοκρινες...

αυτα γινανε... και το warn στο 50αρακι...

Θυμάσαι λάθος. Άρχισες να αποκαλείς τους ΕΜΟ gay, να τους βρίζεις και να μιλάς ανάρμοστα. Θυμάσαι που ρώτησα τι είναι οι ΕΜΟ και δεν θυμασαι τα αποσπάσματα από τους κανόνες που σου έβαζα ? Με δουλεύεις ? Κοροϊδευόμαστε τώρα ? Εδώ είναι το trhead http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo.html .
ΑΥΤΑ γίνανε, ... και το warn στο 50αρακι...

Οταν τιμωρεις καποιον για τις θεσεις του ειναι σαν να τον φιμωνεις γι αυτο και τα σχολια, θελω να λεω αν μου αρεσει κατι η οχι,

Οι παρακάτω κανονισμοί δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφραση των απόψεων τους. Αντίθετα, έχουν σκοπό να διατηρήσουν το αναγκαίο επίπεδο, ώστε να είναι δυνατή η ανταλλαγή απόψεων μέσα σε σωστά πλαίσια.

Να την λες την γνώμη σου, όμως δες (άλλη μια φορά *sigh* ....) εδώ

Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

και κατα τη γνωμη μου δεν τους κατηγορησα καν απλα ειπα το γεγονος, αφου αυτο ειναι ρε γαμωτο δεν ειπα κατι που δεν ισχυει.

Τι ισχύει ? Ότι οι ΟΛΟΙ ΕΜΟ είναι GAY ? Ωραία, και κατά την εικόνα που έβαλε ο vasilisk παραπάνω, όλοι οι Έλληνες είμαστε φυλές κατώτερης ύπαρξης, κατά τους "ψαγμένους" ιστορικούς οι αρχαίοι Έλληνες ήταν όλοι τους ομωφυλόφυλοι, και κατά τον Χίτλερ ΟΛΟΙ οι Εβραίοι πρέπει να γίνουν σαπούνια κλπ κλπ.

Μην μας λες πως έχεις δίκιο. Πες μας για ποιον λόγο έχεις δίκιο. Έχεις ρωτήσει όλους τους ΕΜΟ της Ελλάδας αν είναι gay ? Που το στηρίζεις το παραπάνω ? ΈΛΕΟΣ, λίγη σοβαρότητα.

αρα σε τι θες να τεκμηριωσω αυτο δε καταλαβαινω.

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ? Είμαι περίεργος να δω πως (αν) θα μου απαντήσεις στα παρπανω ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

E5VV38U.jpg

#4052 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 September 2007 - 19:47

Για όποτε επιστρέψεις, έχω να σου πω το εξής. Λες:

Οταν τιμωρεις καποιον για τις θεσεις του ειναι σαν να τον φιμωνεις γι αυτο και τα σχολια, θελω να λεω αν μου αρεσει κατι η οχι, και κατα τη γνωμη μου δεν τους κατηγορησα καν απλα ειπα το γεγονος, αφου αυτο ειναι ρε γαμωτο δεν ειπα κατι που δεν ισχυει.

αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό:

[...] Τι με ενοχλει ρωτησατε πολλοι? με ενοχλει που υπαρχουν, που ζουν και που αναπνεουν, [...]

δεν είναι απλά μια θέση, είναι δήλωση μίσους και είναι κάτι το απαράδεκτο και δίκαια επικριτέο.

Άλλο "δεν είμαι gay", άλλο "δεν μου αρέσουν οι gay", άλλο "μου τη δίνουν οι gay" και εντελώς άλλο "μισώ τους gay και θα ήθελα να μην υπήρχαν ποτέ"...

Και τώρα κάτι που θα τσούξει: Ο Χριστιανισμός ήταν η πρώτη θρησκεία που πολέμησε και δαιμονοποίησε την ομοφυλοφιλία (βλέπε επιστολές Παύλου προς Κορινθίους κ.τ.λ.), οπότε από άτομο όπως εσύ που έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι του τριπτύχου "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια", I shouldn't expect any better.

Παρ' όλα αυτά, αυτό το

προωθει τη συψη τη διαφθορα τη διαστροφη

δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο. Ποια σήψη, διαφθορά και βούρτσες μπλε; Ομοφυλοφιλία υπήρχε και πριν τον Χριστιανισμό. Για την ακρίβεια, είναι μια υπαρκτή τάση εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Αμάν πια με την φαντασίωσή σας ότι όλα όσα δεν σας αρέσουν είναι υποκινούμενα ώστε να σπιλωθεί η ηθικότητά σας. Σαν πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας.

Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν. Live with it.-

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4053 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 10 September 2007 - 20:04

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ LOOFY*!! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ!

*loofy=ψευδώνυμο από ένα άλλο forum όπου έχει γίνει cult persona πια

#4054 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 10 September 2007 - 20:21

Αύριο αρχίζουν τα σχολεία....

#4055 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 10 September 2007 - 20:41

Και τώρα κάτι που θα τσούξει: Ο Χριστιανισμός ήταν η πρώτη θρησκεία που πολέμησε και δαιμονοποίησε την ομοφυλοφιλία (βλέπε επιστολές Παύλου προς Κορινθίους κ.τ.λ.), οπότε από άτομο όπως εσύ που έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι του τριπτύχου "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια", I shouldn't expect any better.

Με εκφραζουν απολυτα τα παραπανω, μην περημενεις τιποτα περισσοτερο λοιπον...

ουφ... καλη σχολικη χρονια σε οσσους πανε σε σχολεια, το βιβλιο της ιστοριας παει για μετα απο 15 μερες... τωρα τυχαιο η μη... ειδωμεν.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#4056 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 September 2007 - 21:12

Αύριο αρχίζουν τα σχολεία....

Yep...

Παίδες, εγώ αποχωρώ για ένα μακροχρόνιο διάστημα... Θα προσπαθώ να μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ. Αν και όντως τελευταία δεν ήμουν τόσο active (λόγω Pokemon :), όταν με το καλό επιστρέψω, θα ποστάρω και εγώ όσο μπορώ! :P

Να 'στε καλά! :)

oR4yYRl.gif

#4057 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 10 September 2007 - 21:22

Είπα να πάω για ψώνια 2-3 ωρίτσες και γυρίζω και βρίσκω το forum άνω κάτω!!!
Μισή ώρα διαβάζω posts!!!:confused:

Ρε Strawhat γιατί δεν απαντάς σωστά και με επιχειρήματα σε αυτά που σε ρωτάνε τα άλλα μέλη;
Τι δεν καταλαβαίνεις από τους κανόνες;(Αν τους έχεις διαβάσει...:unsure:)
Τα forum είναι μία ζωντανή κοινωνία και πρέπει να σκέφτεσαι τι και πως θα το γράψεις πριν πατήσεις το κουμπί reply. Όπως μπορεί να προσβληθεί κάποιος με τον οποίο μιλάτε πρόσωπο-πρόσωπο έτσι μπορεί να προσβληθεί κι εδώ και ας μην το έχεις δει ποτέ ''ζωντανά''. Μην νομίζεις ότι με την ανωνυμία που σου χαρίζει ένα forum(Και το internet γενικότερα) μπορείς να κάνεις και να λες ότι θες, κάποιοι θα πληγωθούν.
Πρόσεχε τι thread ανοίγεις. Οι mods και οι admins είναι και αυτοί άνθρωποι με υποχρεώσεις και περιορισμένο χρόνο και θα ήταν κρίμα να τον ξοδεύουν μόνο για να συζητάνε με το τι θα κάνουν με κάποιο μέλος που δεν καταλαβαίνει ότι έχει παρεκτραπεί.
Και για να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου και να μην επαναλαμβάνω τα πολλά που ειπώθηκαν, συμφωνώ με τα λεγόμενα όλων που χαρακτηρίζουν τις απόψεις σου ακραίες.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#4058 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 September 2007 - 21:24

εχω κανει τοσο αρκετα ποιοτηκα θεματα και ποστ οσο και σπαμ, σε αντιθεση με σενα που μας λες ποιον μισεις καθε βδομαδα, κατι ακυρο στο black hole και τωρα τελευταια με το ΚΕΗΚ

Πρωτον...κατω τα χερια απο το ΚΕΗΚ...τα λες ολα αυτα, επειδη δεν εγινες δεκτος απο το κομμα, ενω ολοι οι υπολοιποι ειναι καλοδεχουμενοι...δευτερον...σιγα τα ποιοτικα θεματα που εχεις ανοιξει..ολα, ουτε λιγο ουτε πολυ προσβαλλανε μια ομαδα ατομων. Για να μη σχολιασω τα ακυρα ποστ απο δω κι απο κει..ενταξει..ολοι σπαμαρουμε..αν δεν το καναμε, και αν οι mods και οι admins δεν ηταν αρκετα ανεκτικοι ωστε να το διασκεδαζουν κιολας, τοτε το φορουμ θα ηταν ερημο..αλλα εσυ το εχεις παρακανει..και δε σου το εχουν πει μονο οι mods, αλλα και μελη..κατα συνεπεια, δεν σημαινει οτι ειναι φασιστικο το φορουμ, αλλα οτι εσυ εχεις προβλημα..και μαλιστα μεγαλο...
Ολοι οι ανθρωποι εχουμε πραγματα που μας ενοχλουν, αλλα δεν καθομαστε να κραζουμε ολη μερα σε ενα φορουμ σαν τις κατινες...
Και σε παρακαλω..αν εχεις τετοιες αποψεις..μην κανεις παιδια...Onegai da yo...γιατι οταν μεγαλωσουν, θα ερθουν εξω απο το θεατρο οταν ερθει παλι το Jesus Christ Super Star μαζι με τους αποστολους της Λουκα, να μοιραζουν φυλλαδια...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4059 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 10 September 2007 - 21:29

καλα τελος παντων ας κρατησει ο καθενας τις αποψεις του για τον εαυτο του ειληκρεινα σας μιλαω κουραστηκα.

ας ευθημησουμε και λιγο...

Youtube Video

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#4060 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 September 2007 - 21:55

Μόνο που είδα τον Hitler είπα έλεος.

Είδα σε κάτι posts ότι ένα forum είναι παρακλάδι της κοινωνίας μας, λογικό και σύγουρα αυτό ισχύει, αλλά άν σε κάθε post βλέπω τόση μεγάλη κακία και μίσος τότε δεν ξέρω τι να πώ. Δηλάδή άν συναντήσει κάποιος εδώ μέσα έναν που έχει διαφορετικές σεξουαλικές ορέξεις ή ντίνεται διαφορετικά απο τα συνηθισμένα, γιατί αυτή είναι η μόδα στα σχολεία, τι θα κάνει? Θα αρχίσει να τον βρίζει απο το πρωί ώς το βράδυ ή θα τον πλακώσει στο ξύλο. Και φυσικά δεν θα αρχίσω να ξεσπώ με ατελείωτα posts σε ένα άσχετο forum.

Αλλά και απο την άλλη άν κάποιος παρεκτρέπεται πιστέυω οτι δεν πρέπει να τον αφήσουν. Μια-δυο-τρεις αλλά sorry, έτσι είναι οι κανόνες και δεν θέλεις να ξεφέυγει και όλο το forum. Μόνο το black hole πρέπει να κινήθηκε σήμερα και πολλοί πρέπει να αγνόησαν και τα περισσότερα απο τα άλλα threads.

Δηλάδή τι θα πεί ένας ο οποίος έκανε σήμερα register σε ένα forum το οποίο ασχολείται με anime και κοιτάξει μόνο τα σημερινά posts? Το πιο λογικό είναι να φρικάρει και να πει "τίποτα, μια απο τα ίδια" και να μην ξαναμπεί ποτέ.

Έλεος, forum για anime είναι, άν θέλετε βρεθείτε, άν μπορείτε σαν παρέα (που δεν νομίζω να γίνει ποτέ!!!) ή μπείτε σε άλλο forum και βγάλτε τα μάτια σας.

Δεν μιλώ για κανέναν συγκεκριμένα και δεν θίγω κανέναν, απλά μετά απο τις τελευταίες 3 σελίδες είμαι λυπημένος που ένα forum που πέρναγα αρκετές ώρες έπεσε σε επίπεδο. :(

/sad
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4061 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 10 September 2007 - 21:56

Φίλε Strawhat,
καταρχήν δεν συμφωνώ απόλυτα ούτε με τις δικές σου πράξεις και λεγόμενα αλλα ούτε και με mods κλπ ( αλλοίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας).
Προφανώς αυτό το forum διέπεται απο κανόνες (αν μας αρέσουν ή οχι, άλλη ιστορία). Επιπλέον αυτή η κοινότητα έχει το δικό της κώδικα επικοινωνίας και τις δικές τις απόψεις και σχηματίζουν μια ωραία πλειοψηφία.
Απόσο έχω παρατηρήσει ο newbie, εσύ απλά εκπέμπεις σε διαφορετικό μήκος κύματος με αποτέλεσμα τα παρατράγουδα. Δεν σε κατακρίνω αλλά ούτε είσαι αγγελούδι (αν κάτι δεν είναι κατανοητο, διάβασε πάλι τις 2 πρώτες γραμμές).
Με απλά λόγια αύτη η κοινότητα έχει βάλει κάποια όρια και θεωρούν οτι τα ξεπερνάς.
Make the best of what you can here, enjoy what it offers to you και για αυτά που δεν σε καλύπτουν, είμαι σίγουρος ότι θα βρείς κάποιο site/forum/blog/παρέα να ανταποκριθούν στις ανάγκες σου. Γουστάρεις καφρίλες στύλ "τί κάνει μια γυναίκα μπάζο"?? Και εγώ μαζί σου. Αλλα προφανώς δεν είναι αυτός ο τόπος για τέτοια ποστ. Θές να θάψεις gay, lesbians ή ακόμα και heterosexuals?? No problem. Απλά νομίζω οτι αυτή η κοινότητα σου έχει κάνει ξεκάθαρο οτι δεν τα γουστάρει αυτά. Τι το παλέυεις το θέμα?? Δεν είσαι καν μειοψηφία, είσαι μονοψηφία.
Προς τί η σύγχυση, οι τσακωμοί και το κράξιμο?? Internet είναι, σιγά το πράμα. Ο καθένας μας γράφει την ανώνυμη και ανεύθυνη παπάντζα του. Απορώ γιατί κάθεστε και ασχολήστε. Και προφανώς αυτό το forum έχει ανεκτικότητα. Αλλιώς δεν θα είχε warnings κλπ, θα είχε κατευθείαν ban. Restrain και εσύ τον ευατό σου λίγο και πέρνα καλά.

#4062 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 10 September 2007 - 22:22

Δεν ειχα ορεξη για σαματα και μετα απο ενα φαυλο κυκλο δρασης αντιδρασης ξεφυγαν τα πραγματα, το ολο θεμα ξεκινησε γιατι απο καλεσα τους Εμο γκεη και διχως κουλτουρα , και γενικα ηλιθιους κλπ, για αυτο το λογο εφαγα warn εγω προσπαθησα να στηριξω το οτι δεν ειναι αυτος λογος για warn ti στιγμη που θεωρω πως αυτοι δεν ειναι τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο, μετα αρχησαν τα τι σου καναν οι γκεη και μαλλον αποπρωσανατολιστηκε το θεμα. αυτα.

^
||
||
||
||

#4063 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 September 2007 - 22:56

Το λάθος σου ήταν που ξεκίνησες μία διαμάχη που αφορά εσένα και μόνο, στο Black hole και το λάθος μας ήταν που σε αφήσαμε να την συνεχίσεις. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα μπορούσες να το πεις σε κάποιον mod/amdin μέσω πμ. Δεν είναι αναγκασμένοι όλοι στο forum σου να μάθουν τις απόψεις σου περί gay.

Αν έχεις καταλάβει για ποιον λόγο πήρες το warn καλώς. Αν δεν έχεις καταλάβει, προσπάθησε να διαβάσεις (ξανά) όσα σου έχω γράψε.

Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί άλλο η συζήτηση. Στο κάτω κάτω αφορά μόνο τον strawhat.

Plz, το black hole δημιουργήθηκε για να λέμε μια χαλαρή κουβέντα κατά την διάρκεια της ημέρας, όχι για να βγάζουμε τα απωθημένα μας :deadga6:

Το θέμα έληξε, αν ο Strawhat έχει κι άλλα να πει ας το κάνει μέσω πμ σε κάποιον mod/admin. Αν κάποιος θέλει να πει κάτι στον Strawhat ας το κάνει μέσω pm.

E5VV38U.jpg

#4064 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 10 September 2007 - 23:10

Hell, πήγα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και έγιναν κοσμοϊστορικά γεγονότα :terror2:

Ασχολίαστα τα περισσότερα από όσα λες Νίκο, αλλά απλά και μόνο σκέψου ότι αν το φόρουμ δεν απείχε πόρρω από φασιστικές νοοτροπίες το ''post διαμαρτυρίας'' σου θα είχε φάει delete, εσύ ban κλπ, προκειμένου να μην διαταραχθεί η ηρεμία και η εικόνα του forum. Αντιθέτως, αφέθηκες να εκφράζεις ότι πίστευες, παρόλο που το έκανες λάθος. Τα παιδιά έκατσαν να επιχειρηματολογήσουν, για κάτι που θα μπορούσαν απλώς να αγνοήσουν. Ο νοών νοείτο.

ΥΓ: Γιώργο συγγνώμη που σχολιάζω το θέμα, αλλά τι διάολο, δεν μου δόθηκε καθόλου η ευκαιρία, έπρεπε να πω και γω κάτι :wis:
1

#4065 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 September 2007 - 23:14

Hell, πήγα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και έγιναν κοσμοϊστορικά γεγονότα :terror2:

Συμπέρασμα:Μη ξαναπάς Θεσσαλονική:uhh:

Posted Image