Καμιά βαρκούλα έχει κανείς να με δανείσει που θέλω να πάω για καφέ?
Αν βρεις ελα να πεταξεις και μενα μεχρι το σουπερμαρκετ. Και μην ανυσηχεις εχω τα ναυλα δεν ειμαι κανας μενιππος.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 17:32
Καμιά βαρκούλα έχει κανείς να με δανείσει που θέλω να πάω για καφέ?

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 17:33
Ντάξει, το Rapidshit δεν είναι και τόσο τραγικό.Το jd το χρησιμοποιώ κατά κόρον, για μαζικά download, για ένα αρχείο μόνο δεν αξίζει τις απαιτήσεις πόρων που έχει· δεν περίμενα να μου έβγαζαν τόσο την πίστη οι του rapidshare.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 17:54
Mediafire >>>> Megaupload

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 18:02

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 18:32
LOL, πώς κι έτσι; Το Megacrapload σε αφήνει να κατεβάζεις μόνο 1 αρχείο ανά πάσα χρονική στιγμή, και κάθε νέο download έχει μια αναμονή 45 δευτερολέπτων. Αντιθέτως το Mediafire σε αφήνει να κατεβάζεις όσα αρχεία θες μαζί, και δεν έχει αναμονές. What's not to love?
Φυσικά με ένα premium account όλα αυτά αλλάζουν. Πχ κι εγώ έβριζα το Rapidshare παλιά, αλλά τώρα που έχω premium το λατρεύω. ΧD
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 18:34
LOL, πώς κι έτσι; Το Megacrapload σε αφήνει να κατεβάζεις μόνο 1 αρχείο ανά πάσα χρονική στιγμή, και κάθε νέο download έχει μια αναμονή 45 δευτερολέπτων. Αντιθέτως το Mediafire σε αφήνει να κατεβάζεις όσα αρχεία θες μαζί, και δεν έχει αναμονές. What's not to love?
Φυσικά με ένα premium account όλα αυτά αλλάζουν. Πχ κι εγώ έβριζα το Rapidshare παλιά, αλλά τώρα που έχω premium το λατρεύω. ΧD

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 18:59
Ντάξει, το Rapidshit δεν είναι και τόσο τραγικό.
Μιας και έχω φάει τα σχετικά sites με το κουτάλι (too many manga downloads, lol), μπορώ να πω για τα διάφορα free services:
Mediafire >>>> Megaupload > Rapidshare > Hotfile = Filesonic > Uploading.com > Easy-Share > μια κουράδα >>>> Depositfiles
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 19:18
LOL, πώς κι έτσι; Το Megacrapload σε αφήνει να κατεβάζεις μόνο 1 αρχείο ανά πάσα χρονική στιγμή, και κάθε νέο download έχει μια αναμονή 45 δευτερολέπτων.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 20:08
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 21:11
wow

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 21:13
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 21:23

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 21:25