Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94147 replies to this topic

#40846 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 November 2010 - 16:34

Ντωμεταξύ, από πότε ξεκίνησε το rapidshare ουσιαστικά να βρίζει τους free users. Πάνε μερικές δεκαετίες να κατεβάσω από εκεί, και σήμερα πήγα να κατεβάσω ένα pdf και βρήκα τα μηνύματά του νέου interface πολύ hostile για τέτοια ιστοσελίδα.

Use JDownloader -> never care about their crappy interface ever again.

(βέβαια εγώ δεν θα έπρεπε να μιλάω γιατί έχω καβατζώσει premium χάρη σε κάποιον benefactor εδώ μέσα ^^)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#40847 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Πέρα απο την πλάκα, όσο OP tard και αν είμαι θεωρω το hajime no ippo ανώτερο, αλλα κουβέντα να έχουμε..xD
Αν μάθαινε ο WillOfTheD ότι ουτε καλύτερο είναι παίζει να αυτοκτονούσε.

#40848 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Kατι πηρε το αυτι μου για Eminem...

Eminem is teh man! kthnxbye

f*** yeah!!!!!!!!!

εεε οχι και αυτοκτονια αμαν.......dbz λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασχετο αλλα πριν απο ενα περιπου λεπτο τελειωσα το fmab........

#40849 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 12 November 2010 - 16:39

Τα manga hunter x hunter + Berserk σε χρονική διάρκεια είναι μεγαλύτερα από το One Piece και εξίσου ποιοτικά...και θα τελειώσουν και τα 3 μετά το 2020. Τώρα το ότι αυτα τα 2 τα γράφουν οι mangaka όποτε τους κ@@@λωσει είναι άλλο θέμα.

Όχι; Check the dates again.
Άσχετο αν για κάποιο παράξενο λόγο άρχισαν κάποιοι να θεωρούν το HxH πατέρα των σύγχρονων (after 2000 I guess) shounen manga (και παππού το DB).

Παρότι είναι ένα καθόλα αξιόλογο manga, αν ο Togashi ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο (ένα volume τον χρόνο), τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τελειώσει μετά το OP . ...
Εκνευριστικό αν μη τι άλλο...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#40850 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2010 - 16:41

εεε οχι και αυτοκτονια αμαν.......dbz λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Αλλά έκλαψες λίγο μπροστά σε τόσες ανατροπές, παραδέξου το.:hahaha:

#40851 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 12 November 2010 - 16:45

one piece is the best
Spoiler:

παντος γουιλ δεν πρεπει να σε ξετρελανε το fmab για να το τελειωσες ενω μιλουσες εδω.. (και αν μη τι αλλο εκεινο το προτελευταιο επισοδειο ηταν το κατι αλλο:nod:)

#40852 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2010 - 16:49

^ Aφιερωμένο καλοπροαίρετα στον matassos

#40853 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 12 November 2010 - 16:51

one piece is the best

Spoiler:

παντος γουιλ δεν πρεπει να σε ξετρελανε το fmab για να το τελειωσες ενω μιλουσες εδω.. (και αν μη τι αλλο εκεινο το προτελευταιο επισοδειο ηταν το κατι αλλο:nod:)

το κανω αρκετες φορες αυτο στο προτελευταιο μιλουσα στο τελευταιο καθολου........δεν ξερω απλα με βοηθαει να απολαμβανω περισσοτερο να κανω κανα μικρο διαλειμμα και να μιλαω ισως αλλoi να μην μπορουν εχει να κανει με το χαρακτηρα........οσο για τις εντυπωσεις μου αφησα post στο σχετικο thread........τιποτα δεν υπηρχε αυτο το anime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#40854 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 November 2010 - 16:51

Μα και ο butters ήταν έμπνευση για έναν χαρακτήρα του OP.
Posted Image

#40855 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 12 November 2010 - 16:57

ρε παιδια ειλικρινα εμενα τουλαχιστον δε με ενδιαφερει αμα ειναι το καλυτερο η οχι το βλεπω/διαβαζω και γουσταρω αυτο αρκει......βεβαια αμα το θιξουν θα πειραχτω αλλα αμα υπαρχει καλυτερο anime μπραβο στον mangaka για το εργο του για μενα παντως που δεν το'χω δει υπαρχει μονο το op......

#40856 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 November 2010 - 16:57

για μενα παντως που δεν το'χω δει υπαρχει μονο το op......

γι αυτο να δεις κι αλλα

#40857 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 November 2010 - 17:13

Use JDownloader -> never care about their crappy interface ever again.

(βέβαια εγώ δεν θα έπρεπε να μιλάω γιατί έχω καβατζώσει premium χάρη σε κάποιον benefactor εδώ μέσα ^^)

Το jd το χρησιμοποιώ κατά κόρον, για μαζικά download, για ένα αρχείο μόνο δεν αξίζει τις απαιτήσεις πόρων που έχει· δεν περίμενα να μου έβγαζαν τόσο την πίστη οι του rapidshare.

το detective conan ειναι καλυτερο απο one piece. αλλα ειναι και διαφορετικο ειδος οποτε δεν μπορει να γινει συγκριση στη θεματολογια. την γλυτωσατε

Και οι περισσότεροι θεατές του DC δεν νοιάζονται τόσο για το τάχα κύριο στόρι που αναπτύσσεται θεόαργα μέσα στα τόσο χρόνια που εκδίδεται/ανιμάρεται, αλλά για τις αυτοτελείς υποθέσεις που πήρε εκατοντάδες επεισόδια για να ξεκινήσουν να προκαλούν δυσάρεστο αίσθημα επανάληψης.

#40858 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 November 2010 - 17:23

*cough* *cough*

Not gonna argue with somebody who has Sinanju as their ava and sig.:8):

Τέσπα μην το κάνουμε πάλι One Piece vs all anime and manga ever created. Ακόμα και ένας γίγαντας όπως το One Piece δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα χιλιάδες anime και manga, που έχουν βγει από τη χώρα του ανατέλοντος ηλίου.

Spoiler:

#40859 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 November 2010 - 17:28

Νομίζω ότι οι fans του one piece είναι αυτοί που το κάνουν συνήθως θέμα αλλά ναι έχεις δίκιο είναι κουραστικό...

Καμιά βαρκούλα έχει κανείς να με δανείσει που θέλω να πάω για καφέ? :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#40860 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 November 2010 - 17:28

για το τάχα κύριο στόρι που αναπτύσσεται θεόαργα μέσα στα τόσο χρόνια που εκδίδεται/ανιμάρεται

καθε 100 ch εχει προοδο στο κυριο story. Ειναι κανονας πια :P

Δεν εχω δει το anime εκτως απο ταινιες, αλλα στο manga εχει αρχισει τα περιεργα hiatus μερα παραμερα :P