Μην λες εξυπνάδες. Ο Dante έλειπε και συζητούσα με τους υπόλοιπους Mods το πόσο warn θα πάρεις, πόσο κάθε post, ποιο post, πόσο θα διαρκέσει κλπ. Και επειδή έχουμε και μία εξεταστική να ασχοληθούμε καθυστερήσαμε να σου δώσουμε warn. Εκεί κόλλησες ?Στο δημοσιο δουλευετε?
Δεν βρήκες κάποιον καλύτερο αντίλογο να κάνεις και με ρωτάς αυτό ?
Θυμάσαι λάθος. Άρχισες να αποκαλείς τους ΕΜΟ gay, να τους βρίζεις και να μιλάς ανάρμοστα. Θυμάσαι που ρώτησα τι είναι οι ΕΜΟ και δεν θυμασαι τα αποσπάσματα από τους κανόνες που σου έβαζα ? Με δουλεύεις ? Κοροϊδευόμαστε τώρα ? Εδώ είναι το trhead http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo.html .εγω θυμαμαι να ρωτας τι ειναι εμο και να σου λεω κατι αντρακλες σαν και αυτον οποτε σου απαντησα και δεν ξανασχοληθηκα εκτος απο το σχολιο με τους gay, επεισης μου εσβησες τα σχολια και με λογοκρινες...
αυτα γινανε... και το warn στο 50αρακι...
ΑΥΤΑ γίνανε, ... και το warn στο 50αρακι...
Οταν τιμωρεις καποιον για τις θεσεις του ειναι σαν να τον φιμωνεις γι αυτο και τα σχολια, θελω να λεω αν μου αρεσει κατι η οχι,
Να την λες την γνώμη σου, όμως δες (άλλη μια φορά *sigh* ....) εδώΟι παρακάτω κανονισμοί δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφραση των απόψεων τους. Αντίθετα, έχουν σκοπό να διατηρήσουν το αναγκαίο επίπεδο, ώστε να είναι δυνατή η ανταλλαγή απόψεων μέσα σε σωστά πλαίσια.
Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.
Τι ισχύει ? Ότι οι ΟΛΟΙ ΕΜΟ είναι GAY ? Ωραία, και κατά την εικόνα που έβαλε ο vasilisk παραπάνω, όλοι οι Έλληνες είμαστε φυλές κατώτερης ύπαρξης, κατά τους "ψαγμένους" ιστορικούς οι αρχαίοι Έλληνες ήταν όλοι τους ομωφυλόφυλοι, και κατά τον Χίτλερ ΟΛΟΙ οι Εβραίοι πρέπει να γίνουν σαπούνια κλπ κλπ.και κατα τη γνωμη μου δεν τους κατηγορησα καν απλα ειπα το γεγονος, αφου αυτο ειναι ρε γαμωτο δεν ειπα κατι που δεν ισχυει.
Μην μας λες πως έχεις δίκιο. Πες μας για ποιον λόγο έχεις δίκιο. Έχεις ρωτήσει όλους τους ΕΜΟ της Ελλάδας αν είναι gay ? Που το στηρίζεις το παραπάνω ? ΈΛΕΟΣ, λίγη σοβαρότητα.
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ? Είμαι περίεργος να δω πως (αν) θα μου απαντήσεις στα παρπανω ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.αρα σε τι θες να τεκμηριωσω αυτο δε καταλαβαινω.