Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#40681 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 November 2010 - 20:39

Το να πεις κάποιον μπάσταρδο ειναι απλο warning;

Oτι λέει ο ayu με βρισκουν 100% αντίθετο. Αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση σε προσωπική επίθεση. Αν με πει εμένα καποιος με αυτο το χαρακτηρισμο επειδη διαφωνει μαζι μου δηλαδη αμα μετα τον βρισω εγω θα ειμαι ο κακός;

Edited by Strange Loop, 08 November 2010 - 20:46.

#40682 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 08 November 2010 - 20:45

1) Define αριστερά
2) Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι απο όλα τα κόμματα στην Βουλή κανένα δεν βρίσκεται εκτός κέντρου έτσι; Δεν είδα να κάνει τίποτα η "δεξιά" για τους λαθρόμετανάστες.

Εγώ εξοργίζομαι που βλέπω τους mod και τον admin να αφήνουν έναν τέτοιο μπασταρδο μέσα στο φόρουμ. /*I expect punishment*/ αλλά θα το πω.

well because μετα θα βγει να τους την πει οτι δεν αφηνουν να ακουστει και η αλλη αποψη ενω εχουμε δημοκρατια και ελευθερια του λογου..

καταταλα συμφωνω απολυτα μαζι σου gbak και νομιζω και καποιοι mod συμφωνουν αλλα δεν μπορουν (αν δεν τους δωθει η ευκαιρια) να κανουν και πολλα

#40683 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 November 2010 - 20:46

Nαι ρε μπάσταρδε.Απλό warning είναι.

#40684 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 08 November 2010 - 20:58

well because μετα θα βγει να τους την πει οτι δεν αφηνουν να ακουστει και η αλλη αποψη ενω εχουμε δημοκρατια και ελευθερια του λογου..

Το σχολίασα απο πάνω, εγώ είπα ένα άτομο "μπάσταρδο", εκείνος με κάθε του πολιτικοκεντρικό ποστ (που υποτίθεται ότι απαγορεύεται) σχολιάζει πρόσωπα και ομάδες με τον χείριστο τρόπο. Αυτό που του προτίνω είναι να πάει να διαβάσει τις διάφορες συμφωνίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει υπογράψει η Ελλάδα όπως επίσης να πάει να δει την θέση μας στις εκθέσεις της Διεθνούς Αμνηστίας (η θέση οφείλεται στο προβλημα του μεταναστευτικού... αν καταλαβαινεις τι εννοώ). Η περισσότεροι μετανάστες που έρχονται λαθραία και δεν απελάσονται είναι απο χώρες που έχουν πόλεμο και άρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η απελασή τους. (αυτά είναι από τα λίγα που θα έπρεπε να ξέρεις πριν κάνεις κάποιο ποστ παρόμοιο, τυχαίο θεμα μου έχει μείνει η "άποψη"σου.) Στα άλλα θέμα η απάντηση είναι παρόμοια, του λύπει γνωσιολογικό υλικό και παρολαυτά συνεχίζει να επιμένει και να μην ψάχνει τα θέματα στα οποία εκφράζει άποψη.

#40685 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 November 2010 - 20:59

δεν τους σχολιάζει με τον χείριστο τρόπο, απλά τους σχολιάζει, αν θεωρείς αυτόν τον τρόπο χείριστο που να δεις τι λένε άλλοι :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#40686 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 November 2010 - 21:08

δεν τους σχολιάζει με τον χείριστο τρόπο, απλά τους σχολιάζει, αν θεωρείς αυτόν τον τρόπο χείριστο που να δεις τι λένε άλλοι :P

Πλάκα κάνεις...

Τελοσπάντων δεν έχει νόημα να συζητάμε για το τί κάνει και τι δεν κάνει ο ayu κυρίως όταν δεν είναι εδώ. Ας πάμε πάλι στο warm and fuzzy feeling που είχε η τρύπα πριν το ατυχές συμβάν :3333333

xbJ3b2w.jpeg

#40687 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 08 November 2010 - 21:12

well ο πατερας μου μου ζητησε να δει ενα επισοδειο southpark για να παρει μια γευση (δυστηχως στα ελληνικα εχω απο την 3 μεχρι την 10 σεζον) ποιο προτεινετε?

#40688 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 November 2010 - 21:13

+1000

ετσι και ειχα κανει κατι τετοιο εγω, θα ειχα φαει το ban πριν προλαβω να πατησω το submit...

:tensai:

θα μπορουσα να αρχισω τα μπινελικια σε pm, αλλα προτιμω να κανω την εξης ρητορικη ερωτηση στον υβριστη μου.. τι απο αυτα που ειπα στις τελευταιες 10 σελιδες δικαιολογει αυτον τον χαρακτηρισμο? Ποιον εβρισα? Ζητησα την σφαγη μειονοτητων και δεν το πηρα χαμπαρι? Η μηπως ο χαρακτηρισμοι "μαυρος" και "λαθροπωλητης" θεωρουνται ακραιοι? Δεν ειναι καν χαρακτηρισμοι, ειναι οροι περιγραφικοι.

Και σε τελικη αναλυση, ειτε του αρεσει ειτε οχι, η πλειοψηφεια των κατοικων αυτης της χωρας δεν γουσταρει την sponsored by Turkey εισβολη του καθε πεινασμενου και κατατρεγμενου μεταναστη/ισλαμιστη απο τον τριτο κοσμο.. Οχι επειδη φταιει απαραιτητα ο καθαυτος μεταναστης, αλλα επειδη η ανεξελεγκτη εισροη τοσων φτωχων ανθρωπων με μηδενικη μορφωση, αμφιβολο ιστορικο, και εχθρικη σταση στα ηθη και εθιμα μας, δεν κανει και πολυ καλο στην ηδη διαλυμενη κοινωνια και την οικονομια μας. Και το να ζηταει κανεις την απελαση τους (εκτος απο αποδεδειγμενες περιπτωσεις ασυλου) ειναι απλα το να ζηταει επιτελους να εφαρμοστουν οι νομοι αυτης της χωρας! Η δικαιολογια οτι η μιση Αφρικη και η τριλογια Ιρακ-Αφγανισταν-Πακισταν θεωρουνται και καλα εμπολεμες ζωνες αρα θα δωσουμε στις 300,000 που μπαινουν τον χρονο ασυλο, ειναι αστεια για να μην πω προσβλητικη.

Σε ενα πραγμα συμφωνω με την αριστερα.. Οποιος δικος μας υπεγραψε την συμφωνια Δουβλινο 2 ειναι για πολλα φασκελα.

On other news, I am in a good mood (διπλο στην Καβαλα και ο συμπολιτης συνεχιζει να μοιραζει βαθμους στον θεσσαλικο καμπο!)
Posted Image

#40689 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 November 2010 - 21:14

well ο πατερας μου μου ζητησε να δει ενα επισοδειο southpark για να παρει μια γευση (δυστηχως στα ελληνικα εχω απο την 3 μεχρι την 10 σεζον) ποιο προτεινετε?

αυτό που βιάζουνε τον indiana jones, η το fish sticks. δεν θυμάμαι σεζόν

Edited by Azathoth, 08 November 2010 - 21:20.

#40690 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 08 November 2010 - 21:17

I'll leave this here

Posted Image

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#40691 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 08 November 2010 - 21:17

αυτό που βιάζουνε τον indiana jones, η το fish sticks. δεν θυμάμαι σεζόν

Τώρα δεν μίλας για το ποστ απο πάνω.

Δεν θα το σχολιάσω, απλα θα σου πω:
1) ακούγεσαι σαν φερέφωνο ή διαβάζεσαι σαν στυμένος πρόλογος για έκθεση
2) με αποδυκνείεις.

#40692 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 November 2010 - 21:19

μίλαγα για επεισόδιο southpark ως απάντηση στον "ματασσος". ας κάνω quote αυτό που είπε για σιγουριά

#40693 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 08 November 2010 - 21:21

μίλαγα για επεισόδιο southpark ως απάντηση στον "ματασσος". ας κάνω quote αυτό που είπε για σιγουριά

Το κατάλαβα, το πως μιλάει δεν σχολίασες και είναι και σε ήπιο break down.

#40694 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 November 2010 - 21:28

Τελικά, αν και αυτές οι εκλογές πέρασαν με λιγότερο θόρυβο στη ζωή μας από ότι οι προηγούμενες στο φόρουμ τείνει να γίνετε το αντίθετο.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ PM ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!

Μου θυμίζετε την παροιμία, "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα".

Η τρύπα κλειδώνεται προς το παρόν γιατί αλλιώς θα αρχίζω να μοιράζω τα warn σαν στραγάλια.

Fingo has left the building.
Goodnight.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#40695 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 November 2010 - 22:47

Επειδή το +20% warning δεν αντικατοπτρίζει επαρκώς τη συνολική εντύπωση που έχουμε αποκομίσει από τον Gbak, ας μου επιτρέψει ο odin να τον συμπληρώσω/διορθώσω ελαφρώς.

Gbak, από την ημέρα που γράφτηκες στο forum, στα περισσότερα posts σου λύνεις το ζωνάρι σου για καυγά, και γενικά ψάχνεις για μπελάδες. Δεν αρκείσαι στο να εκφράζεις τη διαφωνία σου, σχεδόν πάντα διαλέγεις και ερειστική γλώσσα. Δεν θα μπω καν στον κόπο να δώσω links προς συγκεκριμένα posts. Ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται μπορεί απλά να ρίξει μια ματια σε όλα τα posts που έχεις γράψει, και στα περισσότερα θα διαπιστώσει αυτά που λέω.

Είσαι ένα ισχυρογνώμον άτομο που πιστεύει ότι έχει τη σωστή άποψη για τα πάντα, και επιπλέον πιστεύει ότι η ευγένεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επισημάνω ότι κάνεις μεγάλο λάθος, άλλωστε δείχνεις ότι παραβιάζεις συνειδητά τους κανόνες. Αυτό όμως που δεν δείχνεις να ξέρεις και θέλω να σου το πω εδώ και καιρό είναι ότι, πέρα από την τιμωρία που παραμονεύει πάνω από το κεφάλι σου, με τον τρόπο που εκφράζεσαι χάνεις και οποιοδήποτε επιχείρημα προσπαθείς να αποδείξεις.

Ο Ayu μπορεί κατά καιρούς να γράφει εξοργιστικές απόψεις, αλλά σπάνια ξεπερνάει τα εκφραστικά όρια (τελευταία φορά που το είχε κάνει είχε φάει κι αυτός ban, κι από τότε προσέχει). Εσύ ακόμα κι αν έχεις όλο το δίκιο του κόσμου (που στην προκειμένη περίπτωση ούτε αυτό έχεις, μιας και επ' ουδενί δεν πρόκειται να διώξουμε άτομα από το forum για λόγους πεποιθήσεων), αυτομάτως πέφτεις χαμηλότερα από τον συνομιλιτή σου κάθε φορά που διαλέγεις το χειρότερο τρόπο για να εκφραστείς.

Το αποψινό "μπάσταρδος" σου χαρίζει ένα εβδομαδιαίο ban. Αυτή είναι και η τελευταία προειδοποιητική τιμωρία που θα λάβεις από εμάς. Μάθε να κρατάς την οργή σου για τον εαυτό σου. Στην επόμενη παρασπονδία σου έχεις φύγει για πάντα.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση και των υπολοίπων... μιας και είδα μερικούς να ζηλεύουν το θάρρος του Gbak.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||