Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 10 September 2007 - 18:43
Ποιος είναι ο Χίτλερ τώρα; Ε;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 September 2007 - 18:43
Αυτό είναι ειρωνία?
οχι
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 10 September 2007 - 18:44
Τι έγινε ? Ξέχασες τον λόγο για τον οποίο φωνάζεις ?σε τι θες να σου τεκμηριωσω?
Έκανες 3 προσβλητικά σχόλια στο emo thread. Στο καθένα σου έλεγα να σταματήσεις και σου έβαζα απόσπασμα από τους κανόνες. 3 φορές με έργαψες κανονικότατα. Κλειδώθηκε το θέμα και επειδή δεν σου βάλαμε warn τότε, το πήρες αναδρομικά.
Το βλεπεις σήμερα και αρχίζεις έναν καταρράκτη λέξεων-απόψεων πως η γενικότερη φιλοσοφία του forum είναι φασιστική, πως έχεις πρόβλημα με τους ΕΜΟ, πως έχεις πρόβλημα με τους gay. Και όταν σου ζητάμε αιτιολόγηση για τα παραπάνω -------> ............... (σιωπή και βρισίδια).
+1000000000000000Επίσης ενημερωτικά, την εποχή του 3ου Ράιχ, οι ομοφυλόφιλοι στέλνονταν μαζί με τους εβραίους και τους τσιγγάνους στους θαλάμους αερίων.
Ποιος είναι ο Χίτλερ τώρα; Ε;
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Posted 10 September 2007 - 18:45
Red Pyramid με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση thanx
Απαιτω να μου παρουσιασεις 10 σοβαρα ποστ σου σε συζητηση με ανιμε!!!
Χωρις πλακα ομως.
Το ότι υποστηρίζει-θεορητικά,όχι ότι αν έβγαινε θα έκανε τίποτα- την αναγνώριση ένωσης ομόφυλων ζευγαριών για να πάρει ψήφους δεν τον κάνει λιγότερο δημαγωγό και συντιριτικό από αυτό που είναι,ούτε τον βγάζει από την ακροδεξιά.Αλλά από ότι βλέπω ξεφεύγει η συζήτηση,απαντήσεις δεν πήραμε ούτε εγώ ούτε ο Kenny....:deadga6:what an afternoon
Κυρίως ψάξε σε yuri/yaoi.Και μην ξεχάσω να σου πώ:περρισσότερο διαβάζω manga παρά βλέπω άνιμε.Τόσο απλά....
Posted 10 September 2007 - 18:46
Red Pyramid με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση thanx
μπππππππππππππφχχχχχχχχντιΑΣδκξηηκξΗΚΞγξδδνβφμνσβφα΄ΚΞΣΕΥΗ
οκ, γουατ δε φακ. με έβγαλες επισήμως απ' τα ρούχα μου. καλύτερα βγες οφ λαην και σταμάτα τις βλακώδεις ημι-απαντήσεις. εδώ και 3 σελίδες μας το φέρνεις γύρω γύρω, εξαπολύεις καλά καλά μύδρους και πομπώδεις επαναστατικές δηλώσεις και μετά το ρίχνεις στα αστειάκια, στο "βαριέμαι" και σε πόστ όπως το παραπάνω που, σε περίπτωση που δεν το καταλαβαίνεις, μόνο την νοημοσύνη σου υποτιμούν.

Posted 10 September 2007 - 18:48
οχι
Οκ,σόρρυ,παρεξήγηση.
Posted 10 September 2007 - 18:48
Απαιτω να μου παρουσιασεις 10 σοβαρα ποστ σου σε συζητηση με ανιμε!!!
Χωρις πλακα ομως.
απο την πρώτη ημέρα είμαι η βασίλισσα του σπαμ,, εσύ τι δικαιολογία έχεις;
Posted 10 September 2007 - 18:49
Posted 10 September 2007 - 18:50
εχω κανει τοσο αρκετα ποιοτηκα θεματα και ποστ οσο και σπαμ,
ξεχνάμε το ποιοτικό θέμα "τι κάνει μια γυναίκα μπάζο?"??? πώς να το ξεχάσουμε...το αισθητικό σοκ ήτο μνημειώδες

Posted 10 September 2007 - 18:50
απο την πρώτη ημέρα είμαι η βασίλισσα του σπαμ,, εσύ τι δικαιολογία έχεις;
Είναι ο βασιλιάς

Posted 10 September 2007 - 18:51
ξεχνάμε το ποιοτικό θέμα "τι κάνει μια γυναίκα μπάζο?"??? πώς να το ξεχάσουμε...το αισθητικό σοκ ήτο μνημειώδες
και το πόσο gay Μπορεί να είσαι;;;;
Jiraiya .... όταν υπάρχει Βασίλισσα Ελισάβετ δεν υπάρχει χώρος για βασιλεία.
Posted 10 September 2007 - 18:54

Posted 10 September 2007 - 18:57
Έκανες 3 προσβλητικά σχόλια στο emo thread. Στο καθένα σου έλεγα να σταματήσεις και σου έβαζα απόσπασμα από τους κανόνες. 3 φορές με έργαψες κανονικότατα. Κλειδώθηκε το θέμα και επειδή δεν σου βάλαμε warn τότε, το πήρες αναδρομικά.
Το βλεπεις σήμερα και αρχίζεις έναν καταρράκτη λέξεων-απόψεων πως η γενικότερη φιλοσοφία του forum είναι φασιστική, πως έχεις πρόβλημα με τους ΕΜΟ, πως έχεις πρόβλημα με τους gay. Και όταν σου ζητάμε αιτιολόγηση για τα παραπάνω -------> ............... (σιωπή και βρισίδια).
επειδή δεν σου βάλαμε warn τότε, το πήρες αναδρομικά.
Στο δημοσιο δουλευετε?
Έκανες 3 προσβλητικά σχόλια στο emo thread. Στο καθένα σου έλεγα να σταματήσεις και σου έβαζα απόσπασμα από τους κανόνες. 3 φορές με έργαψες κανονικότατα.
εγω θυμαμαι να ρωτας τι ειναι εμο και να σου λεω κατι αντρακλες σαν και αυτον οποτε σου απαντησα και δεν ξανασχοληθηκα εκτος απο το σχολιο με τους gay, επεισης μου εσβησες τα σχολια και με λογοκρινες...
αυτα γινανε... και το warn στο 50αρακι...
λέξεων-απόψεων πως η γενικότερη φιλοσοφία του forum είναι φασιστική
Οταν τιμωρεις καποιον για τις θεσεις του ειναι σαν να τον φιμωνεις γι αυτο και τα σχολια, θελω να λεω αν μου αρεσει κατι η οχι, και κατα τη γνωμη μου δεν τους κατηγορησα καν απλα ειπα το γεγονος, αφου αυτο ειναι ρε γαμωτο δεν ειπα κατι που δεν ισχυει.
πως έχεις πρόβλημα με τους ΕΜΟ, πως έχεις πρόβλημα με τους gay. Και όταν σου ζητάμε αιτιολόγηση για τα
αυτος τωρα ειναι εμπεγμος, οταν ειπα με ποιον εχω προβλημα ειπα και γιατι εχω προβλημα, περι διαβρωσης κοινωνοιας ανωμαλιας κλπ.
αρα σε τι θες να τεκμηριωσω αυτο δε καταλαβαινω.
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 10 September 2007 - 19:00
Οκ,σόρρυ,παρεξήγηση.
ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
Το θεατρο του παραλογου καταντησε...
Ναι ειρωνεια ηταν, αλλα χωρις παρεξηγηση κανετε ενα θεμα τοσο μεγαλο που μονο για γελια κ ειρωνειες ειναι...
Ο μεν Νικολακης που μπορει αν εχει οτι αποψεις γουσταρει το παρατραβαει το θεμα... η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω τους παω τους emo σαν ιδεολογια αλλα οκ δεν χρειαζετε ολη αυτη η μαχητικοτητα κ τα προβλητικα σχολια...
Στο κατω κατω δεν καταλαβαινω ολη αυτη την μαχητικοτητα κατα των Gay, ρε παλικαρι τον δικο σου κ**ο γ****ε? τι σε κοφτει τι κανει ο αλλος στο κρεβαττι του?
Απο την αλλη ενα θεμα το οποιο δεν εχει μελλον το παλεβετε κ το κανετε γελοιο φτασατε απο τους Emo στον Καρατζαφερη κ τις αποψεις του... Ε οκ δηλαδη αν ηταν αυτος υπερβολικος η υπερμαχητικος μολις γινετε μια απο τα ιδια κ οι υπολοιποι...
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 10 September 2007 - 19:07
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)