Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:06
Δεν μπορείς να με λες Χιτλερ, να ζητάς τα ρέστα, να αναφέρεις τους Mods ως φασίστες και μετά να λες πως βαριέσαι να επιχειρηματολογήσεις.
Και είσαι τόσο περήφανος για αυτά που λες που έδωσες links και σε άλλα forums μπας και βρεις υποστήριξη ? Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω.
Δεν με ενδιαφέρει αν έχεις πρόβλημα με τους Gay, νομίζω όμως πως χρωστάς μία συγγνώμη
_σε όσους θίχτηκαν από τα λεγόμενά σου (μιας και η είσοδος στο forum δεν είναι κλειστή ούτε σε εμο ούτε σε gay),
_στους mods που 2 χρόνια τώρα νομίζω πως έχουν αποδείξει πως δεν έχουν πρόβλημα με κανέναν χρήστη και προσπαθούν όσο μπορούν να κάνουν τα καλύτερα στο forum.
Το κατά πόσον θα ευαισθητοποιηθείς να ζητήσεις συγγνώμη είναι δικό σου ζήτημα, όμως εγώ (και η υπόλοιπη Anime//GR team φαντάζομαι) είμαι προσβεβλημένος από αυτά που είπες περί Χίτλερ.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:07
παμε παλι σε εσενα και στον Gaara μια χαρα απαντησα στον Κεννυ και τον red pyramid δεν απαντησα, μην το παιρνεις προσωπικα με το χιτλερ αναφερομαι στην γενικοτερη φιλοσοφια του φορουμ οχι μονο σε σενα.Δεν μπορείς να με λες Χιτλερ, να ζητάς τα ρέστα, να αναφέρεις τους Mods ως φασίστες και μετά να λες πως βαριέσαι να επιχειρηματολογήσεις.
τωρα εδωσα απαντησεις για ολα δεν ξανα πεναλαμβανομαι, ειπα, το γιατι δεν γουσταρω αυτους τους τυπους ειπα και γιατι τους βριζω, ειπα και γιατι δεν θεωρω επιληψημο να βρηζεις αυτους τους τυπους ε ολο τα ιδια και τα ιδια θα λεω...
Για το gamepro λες, θελω να σχολιασω τα γεγονοτα αυτα εκει περα, να δω μηπως ειμαι τελικα εγω ο προβληματικος, υποστηριξη δεν θελω απο κανεναν, κανε ενα copy paste, απλα λεω οτι ξεκινησε καβγας και περημενω αποψεις,... ελεος ρε συ μη λες πραγματα που δεν ισχυουν.Και είσαι τόσο περήφανος για αυτά που λες που έδωσες links και σε άλλα forums μπας και βρεις υποστήριξη ? Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω.
Γιατι ειστε προσβεβλημενοι τωρα? επιτεθηκα σε κανεναν? εσεις με πατησατε στα warn επειδη εναντωθηκα σε μια θεματολογια, oπως μου ειχαν εναντιωθει ατομα και για τη λεσχη bilderberg.
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:07
Μη λες τέτοια γιατί θα μας θεωρήσει ο Strawhat_Nikos "βρώμικους".Ρε Kenny τελικά όντως ταιριάζουμε πολύ.Ακόμα και σε αυτό το ίδιο κόλλημα έχουμε.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:10
Ρε Kenny τελικά όντως ταιριάζουμε πολύ.Ακόμα και σε αυτό το ίδιο κόλλημα έχουμε.Τουλάχιστον έχω το 4000 reply:hihi2:
ΥΓ.Red Pyramid πώς πήγε η δουλειά πρώτη μέρα καλά;
ναι το είχα καταλαβει το πόσο ψυχανόμαλα είστε εσύ και ο Kenny, άσε που πολλές φορές όποτε διαβάζω αυτά που γράφει ο Kenny τον περνάω για τον Jiraya.
red pyramid??? έπιασες δουλειά ρε βλήμα; και δεν είπες τίποτα;
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:11
Κλασικη απαντηση των gay και εγω σε ρωταω το εξης,
οποιος μισει τους gay ειναι gay
σε οποιον αρεσουν οι gay ειναι gay
αρα ολοι μας ειμαστε gay?
Υπαρχει κ το
δεν ασχολουμε με τους gay
το εχεις σκεφτει?
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:11
ειπα και γιατι δεν θεωρω επιληψημο να βρηζεις αυτους τους τυπους ε ολο τα ιδια και τα ιδια θα λεω...
και 'γω όλο τα ίδια και τα ίδια θα λέω?:
3) η κοινωνία, και κατ' επέκταση το φόρουμ που αποτελεί κομμάτι της έχει κανόνες και μάθε να ζεις με αυτούς. αν δεν μπορείς, τράβα σε καμιά ζούγκλα.

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:16
Μέσα σε 3 σελίδες spam όπου γίνεται Ο χαμός, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;ναι το είχα καταλαβει το πόσο ψυχανόμαλα είστε εσύ και ο Kenny, άσε που πολλές φορές όποτε διαβάζω αυτά που γράφει ο Kenny τον περνάω για τον Jiraya.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:17
ναι το είχα καταλαβει το πόσο ψυχανόμαλα είστε εσύ και ο Kenny, άσε που πολλές φορές όποτε διαβάζω αυτά που γράφει ο Kenny τον περνάω για τον Jiraya.
Αγαπητή Erisabetsu τα λόγια σου μας τιμάνε

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:18
Μέσα σε 3 σελίδες spam όπου γίνεται Ο χαμός, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;
ναι ρε συ.. τι να σχολιάσω το ότι κάθεστε και ασχολείστε με
με τον Strawthat? απλά διαβάζω και γελάω.
επισης θέω να τονίσω ότι τα σχόλεια της Glastenen είναι απίστευτα !!!!!!!!!!!!!!
την λατρεύω την προεδράρα μου
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:18
Προς το μέλος που πολλοί είναι ενάντιά του: Αγαπητέ μου σε πολλά από όσα είπες συμφωνώ και επαυξάνω, σε άλλα πάλι με βρίσκεις αντίθετη. Και αν μας δινόταν η δυνατότητα κάποια στιγμή σε μια μεγάλη παρέα να συζητούσαμε περί αυτών πιστεύω θα ήταν ένα πολύ ωραίο και γεμάτο απόγευμα και όλοι θα γυρίζαμε σπίτια μας αναλογιζόμενοι πόσα πήραμε (ή χασαμε) από αυτή τη κουβέντα.
Κι εδώ είναι το σημείο που θέλω λιγάκι να προσέξεις: κουβέντα σε παρέα, εκτός forum δηλαδή. Είναι πολύ διαφορετικό να εκφράζεις την άποψή σου μέσα σε μια κοινότητα με κανόνες πολύ συγκεκριμένους και λογικά πιο στενούς (- για την ομαλή λειτουργία του) απ'ότι με την παρέα σου στην καφετέρια, δουλειά, σχολή κλπ Εφόσον όμως εσύ επέλεξες να έρθεις στην κοινότητα αυτή, σίγουρα τσέκαρες και την επιλογή "I agree with the terms etc" με το που έκανες register. Οπότε καλώς ή κακώς...είσαι υπόλογος των λεγομένων σου γιατί πρέπει να υπακούς σε αυτούς τους κανόνες, από τη στιγμή που το δέχτηκες εξ'αρχής.
Προς τα μέλη που εναντιώνεστε προς στο συγκεκριμένο άτομο: Μπορεί να έχετε κι εσείς την άποψη σας και να την εκφράζετε όπως κάνετε τώρα, αλλά είναι εξίσου υβριστικό, ειρωνικό και γενικά υποβαθμίζετε έμμεσα ένα άτομο, κατί που αντιβαίνει επίσης κάποιους κανόνες και είνα και αυτοί ηθικοί (όπως κάνει και το φερόμενο ως δράστης μέλος). Θέλω να σας πω ένα πράγμα ακόμη καθώς πολύ μου το έχουν αναφέρει στο msn. Υπάρχουν αρκετά μέλη εδώ μέσα που τους έχουν στείλει private messages, επείδη εξέφρασαν την άποψη τους σε κάτι. Τα μηνύματά αυτά συνήθως περιλαμβάνουν πολύ χιδαία σχόλια και βρισιές. Κάτι που επίσης είναι αντιδεοντολογικό και σε φέρνει στο ίδιο επίπεδο ( και χειρότερο) από το μέλος που μπορεί να αντιτίθεσαι. Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ισχύει το warn IMO.
Σε γενικές γραμμές, ας προσέξουμε το τί λέμε και που. Έχουμε όλες τις ηλικίες εδώ μέσα και με τους μισούς δε γνωριζόμαστε καν. Το πως θα τα λέγαμε σε μία παρέα και πως εδώ μέσα διαφέρει ήδη από τα θεμέλια σύστασης της εκάστοτε παρέας ή κοινότητας (forum).
Τέλος, είναι Δευτέρα παιδία, όλοι είμαστε κάπως. Ας ηρεμήσουμε. Έχουμε και πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:19
Μouritsa μιλας παρα πολυ ομορφα...
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:19
παμε παλι σε εσενα και στον Gaara μια χαρα απαντησα στον Κεννυ και τον red pyramid δεν απαντησα, μην το παιρνεις προσωπικα με το χιτλερ αναφερομαι στην γενικοτερη φιλοσοφια του φορουμ οχι μονο σε σενα.
Ωραία, τότε τράβα σε κανένα άλλο forum, κάνε copy paste τα κείμενα που έκανες και εδώ, γράψε στα @@ σου όσους mods σου κάνουν παρατηρήσεις, αγνόησε τους κανόνες που υπάρχουν και έλα πες μου μετά ότι το forum έχει φασιστική φιλοσοφία.
Δηλαδή εμείς φταίμε επειδή σου δώσαμε warn (έλεος τι άλλο θα ακούσωΓιατι ειστε προσβεβλημενοι τωρα? επιτεθηκα σε κανεναν? εσεις με πατησατε στα warn επειδη εναντωθηκα σε μια θεματολογια
EDIT
Έχεις πολύ λάθος άποψη για το forum αν νομίζεις πως δικάζουμε ό,τι δεν κρίνουμε σωστό. Το forum στήθηκε με την φιλοσοφία "under the members command" και για αυτό κατά την γνώμη μου συνεχίζει να μεγαλώνει. Σε πολλές σημαντικές αποφάσεις για το forum έγιναν polls, ενώ το forum feedback είναι ανοιχτό για όλλους.περημενουμε πλεον τον Dante να δικασει...
Για αυτό κόψε τα "κάντε ότι θέλετε", "κάντε με ΒΑΝ δεν με νοιάζει", "περιμένω να δικαστώ". Το αν θα παραμείνεις στο forum εξαρτάται από εσένα και μόνο.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:20
Καλά πήγε,ευχαριστώ που το θυμίθηκες Jiraya,αν και αποδείχθηκε περρισσότερο εκπέδευτική μέρα,παρά δουλειά.Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα,αλλά νιώθω πιο σίγουρος.Άντε να δούμε...
Starwhat,περιμένουμε απαντήσεις.Δεν νομίζω να σου λείπει ο χρόνος.
Έντιτ:Αν είναι και πιάνει χώρο απ' το black hole μεταφέρτε το σε τόπικ που θα είναι ειδικά για το θέμα.Αν και δεν νομίζω να αξίζει το κόπο,πάλι προσβολές και κλείδωμα θα πέσει.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:23
Eritsabetsu,δεν φταίω εγώ αν δεν απαντάς στο msn:hahaha:
Καλά πήγε,ευχαριστώ που το θυμίθηκες Jiraya,αν και αποδείχθηκε περρισσότερο εκπέδευτική μέρα,παρά δουλειά.Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα,αλλά νιώθω πιο σίγουρος.Άντε να δούμε...
Starwhat,περιμένουμε απαντήσεις.Δεν νομίζω να σου λείπει ο χρόνος.
Έντιτ:Αν είναι και πιάνει χώρο απ' το black hole μεταφέρτε το σε τόπικ που θα είναι ειδικά για το θέμα.Αν και δεν νομίζω να αξίζει το κόπο,πάλι προσβολές και κλείδωμα θα πέσει.
eritsabetsu να σε πει η κόρη σου... erisabetsu ή eri Με λένε...
και να θα απαντουσα στο μσν αν ήσουν μέσα...
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:25
Μα δεν εχεις καταλαβει οτι για αυτον τον λογο εγινε το χαος? δεν τον θεωρησα λογο για warn, οταν τα εβαλα αδικα με τον red pyramid, δεν πολυ μιλησα γιατι ηξερα πως εφταιγα, τωρα ομως θεωρησα πως αδικουμε.0ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ WARN, και όχι επειδή έτσι μας την κάρφωσε.
εγω εχω πληροφοριες πως εισαι στο ψηφοδελτιο του καρατζαφερη...ότι το forum έχει φασιστική φιλοσοφία.
(αστειακι)
Δεν τα ειπα ακριβως ετσι τελος παντων, ξεχασα να σε ευχαριστησω για το ghost n the shell.Για αυτό κόψε τα "κάντε ότι θέλετε", "κάντε με ΒΑΝ δεν με νοιάζει", "περιμένω να δικαστώ". Το αν θα παραμείνεις στο forum εξαρτάται από εσένα και μόνο.
^
||
||
||
||