I love Glanstenen:blingeye2:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#3991
Posted 10 September 2007 - 17:44
I love Glanstenen:blingeye2:
#3992
Posted 10 September 2007 - 17:45
Με κατηγορεις γιατι χαραχτηριζω καποιον κατι το οποιο ειναι...
Γιατι χραχτηρηζω ας που με την Μαντονα που**** γιατι ειναι με αυτα που λεει θιγει τα πιστευω μου.
γιατι μιλαω ασχημα για τους πολιτικους? γιατι δεν μου αρεσει ο γκομενος του Λαλιωτη να εχει 15 πολικατικιες και εμεις να παλευουμε για το μεροκαματο.
Γιατι δεν μου αρεσει να πηγαινει καποιος να βρει το θεο σε ενα μοναστηρι και να τη βρισκει απο πισω απο τους μοναχους.
Εσενα ομως δεν σε απασχολουν αυτα, φοβασαι μηπως τσαλακωθει η εικονα του φορουμ επειδη λεω αληθειες, και επειδη ολοι ντρεπομαστε για αυτο που εχουμε φτιαξει σημερα.
Τι να πρωτοαναφερω επικαλεστηκες ως βρισια οτι η θρησκεια κατακρινει το φαινομενο αυτο?
Τι να εξηγω οτι ενοω πως μεσα απο τις συγχρονες τασεις δεν προωθουνται τα ιδανικα και συ μου λες πως οι gay δεν εχουν παιδεια?
Δεν ξερω παντως δηλωνω απογοητευμενος ... αν σας αρεσουν ολα αυτα δεχτητε τα εγω οσο και να φωναζω εγω τα ακουω... εγω τους βρωμικους εβρησα και οχι τους καθαρους, αλλα αν αυτο δεν σας αρεσει αντιδραστε οπως εσεις θελετε οπως και εγω αντιδραω οπως θελω και ξεσηκωνωνται ολοι.
Κλασικη απαντηση των gay και εγω σε ρωταω το εξης,δεν θα μισούσες τόσο έκδηλα τους γκέη και δεν θα τόνιζες διαρκώς τον δικό σου ανδρισμό αν δεν ήσουν ο ίδιος τόσο ανασφαλής για την σεξουαλικότητά σου.
οποιος μισει τους gay ειναι gay
σε οποιον αρεσουν οι gay ειναι gay
αρα ολοι μας ειμαστε gay?
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
#3993
Posted 10 September 2007 - 17:47
Αν αποτύχει ΚΑΙ αυτό, you're officially helpless.Κάθε άνδρας που γίνεται gay είναι ένας ανταγωνιστής λιγότερος για την κοπέλα των ονείρων σου.

(Επίσης: το είπα και ησύχασα.)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#3994
Posted 10 September 2007 - 17:49
και μάντεψε, αυτός που το πε ήταν γκεη...and a hell of a sarcastic genius:yawn2:there is no sin except stupidity
και κάνω έντιτ προς αποφυγήν διπλού ποστ:
οποιος μισει τους γαυ ειναι gay
όποιος μισεί τους gay είναι απλά οπισθοδρομικός και στενόμυαλος. δεν του έκαναν τίποτα οι άνθρωποι.
σε οποιον αρεσουν οι gay ειναι gay
αυτό εσύ το πιστεύεις, δεν το είπε κανένας άλλος.
αρα ολοι μας ειμαστε gay?
smile, samantha. you finally discovered the truth!
και τέλος...
Κλασικη απαντηση των gay
το έμαθα και 'γω λοιπόν...είμαι gay! και δεν το ήξερα τόσον καιρό...δηλαδή μου αρέσουν οι άντρες? λολ. κάτσε να το μάθουν αυτό κάποιοι να χάσουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους....

#3995
Posted 10 September 2007 - 17:49
#3996
Posted 10 September 2007 - 17:50
Εσενα ομως δεν σε απασχολουν αυτα, φοβασαι μηπως τσαλακωθει η εικονα του φορουμ επειδη λεω αληθειες, και επειδη ολοι ντρεπομαστε για αυτο που εχουμε φτιαξει σημερα.
Και με συγχωρεις ολες αυτες τις αληθειες θα τις υποδειξεις στον κοσμο μεσα απο ενα anime related forum? Δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεσαι ετσι, με αθτον τον τροπο δεν καταφερνεις τιποτα...
#3997
Posted 10 September 2007 - 17:50
με ενοχλεί που δεν διαβάζεις τους κανόνες,Τι με ενοχλει ρωτησατε πολλοι? με ενοχλει που υπαρχουν, που ζουν και που αναπνεουν, με ενοχλει που θα μεγαλωσουν αυριο τα παιδια μας βλεπωντας αυτα τα σκατα που τοσο πολυ υπερσπαζεται, με ενοχλει πως το γκετο των παλιαδερφαρων, προωθει τη συψη τη διαφθορα τη διαστροφη και δεν ειναι τυχαιο πως περισσοτεροι απο τους μισους πολιτικους και παπαδες ειναι αδερφες.
με ενοχλεί που τους τους αγνοείς επιδεικτικά,
με ενοχλεί που με έγραψες στα @@ σου στο thread για τους emo και αναγκάστηκα να το κλειδώσω,
με ενοχλεί που αγνοείς όσες παρατηρήσεις σου κάνουμε περί ανάρμοστης συμπεριφοράς,
με ενοχλεί που είσαι μόλις το 2ο άτομο που έχει πρόβλημα με όλο το forum (και πολλά μέλη του forum έχουν πρόβλημα μαζί σου),
με ενοχλεί που δεν προσπαθείς να καταλάβεις ΤΙΠΟΤΑ και νομίζεις πως οι βρισιές είναι ο μόνος λόγος να εκφράσεις την άποψή σου
Και με ενοχλεί πως παραπονιέσαι και από πάνω.
Θες και αιτιολόγηση για το Warn ?
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo.html#post82768 15%
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo.html#post82777 15%
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo-2.html#post82781 10%
+10% που είχες ήδη
=50%
Έχεις πρόβλημα με τους ΕΜΟ ? Αν δεν μπορείς να το εκφράσεις ήρεμα και τεκμηριωμένα, τότε ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !
Έχουμε και κάποιους κανόνες με τους οποίους συμφώνησες από την στιγμή που γράφτηκες στο forum. Αν εσύ δεν τους παίρνεις υπ' όψιν (παρ' όλες τις παρατηρήσεις που σου έχουμε κάνει), τότε δυστυχώς θα προσωρήσουμε σε άλλα μέτρα.
Και λέω δυστυχώς επειδή δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε σε ξέρω προσωπικά. Όμως το τι θα γίνει εξαρτάται από την συμπεριφορά σου και μόνο.
#3998
Posted 10 September 2007 - 17:55
Γιατι βαριομουνα. Ελπιζω μονο να καλυψα τον Gaara.Πάντως απάντηση σε αυτά που είπαμε δνε έχεις δώσει ακόμη.....μήπως αυτό λέει κάτι?
Καντε οτι νομιζετε.Έχουμε και κάποιους κανόνες με τους οποίους συμφώνησες από την στιγμή που γράφτηκες στο forum. Αν εσύ δεν τους παίρνεις υπ' όψιν (παρ' όλες τις παρατηρήσεις που σου έχουμε κάνει), τότε δυστυχώς θα προσωρήσουμε σε άλλα μέτρα.
Και λέω δυστυχώς επειδή δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε σε ξέρω προσωπικά. Όμως το τι θα γίνει εξαρτάται από την συμπεριφορά σου και μόνο.
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
#3999
Posted 10 September 2007 - 17:56
Γιατι βαριομουνα.
Γιατί μήπως δεν έχεις επιχειρήματα ?
Από εσένα εξαρτάταιΚαντε οτι νομιζετε.
#4000
Posted 10 September 2007 - 17:57
Γιατι βαριομουνα.
Τρομερή δήλωση,προσκυνώ απλά
#4001
Posted 10 September 2007 - 17:58
ΥΓ.Red Pyramid σε μισώ.Μου έκλεψες τη δόξα

#4002
Posted 10 September 2007 - 18:00
#4003
Posted 10 September 2007 - 18:00

#4004
Posted 10 September 2007 - 18:00
Κατά τ' άλλα, Strawhat_Nikos, περιμένω να απαντήσεις σ' αυτά που σου έγραψε ο red pyramid κι εγώ. Any time.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#4005
Posted 10 September 2007 - 18:04
Γμτ, κι εγώ το ήθελα το post 4000 get.
Ρε Kenny τελικά όντως ταιριάζουμε πολύ.Ακόμα και σε αυτό το ίδιο κόλλημα έχουμε.Τουλάχιστον έχω το 4000 reply:hihi2:
ΥΓ.Red Pyramid πώς πήγε η δουλειά πρώτη μέρα καλά;



