Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#40321 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 November 2010 - 01:15

Ρε φίλε, αυτή η Hirano κάθε λίγο και λιγάκι κάτι κάνει και γίνεται "πρωτοσέλιδο". Πώς τα καταφέρνει;
Θυμάμαι τότε που είχε βάλει λάθος το μπικίνι,το φιάσκο με την παρουσίαση του βιβλίου της...
Πρέπει να έχει κανονικές υπερδυνάμεις η τύπισσα, είναι 1337.

Posted Image

#40322 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 06 November 2010 - 01:16

Και αναρωτιομουνα γιατι το λενε Black Hole...( γιατι σε τραβαει ντε! ) Πηγα να δω αν εστειλε κανενας κανα πμ γι'αυτο που ειχα ζητησει και τσουκ ηρθα.

Αγαπητη Ανελις, το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα προηγουμενως. Δεν εχει σημασια.

Τωρα κατι γενικοτερα, δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν τι πιστευει ο αλλος, σε θεματα θρησκειας. Οσο για τα : Η θρησκεια σου...just got PWNED ! Οκ και εγω γελασα, αλλα πιστευω οτι ειναι ανουσια και χωρις αντυκτυπο, πουθενα. Δεν εβαζες καλυτερα ενα demotivational ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#40323 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 November 2010 - 01:21

έβαλε ο κακομοίρης πριν και πέσαν πάνω του να τονε φάνε.. δις ιζ ντέιντζερους σιτ!

Posted Image

#40324 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 06 November 2010 - 01:21

Ναι, το βρήκες, ήμαστε όλοι θρήσκοι κατά βάθος!

Δημοσιευμένη  εικόνα

THE LOVE BOAT

[media]http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo[/media]

Lets board on guys

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#40325 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 06 November 2010 - 01:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν θέλω να υποδείξω κάτι στη moderating team απλά νομίζω ότι posts όπως της Anelis και του alxdjo δεν ταιριάζουν σε ένα forum που θέλει να λέγεται σοβαρό. Όχι σοβαροφανές, σοβαρό. Eδώ άλλος έφαγε μπαν επειδή είπε τους παναθηναϊκούς βάζελους...
Eπειδή η μία πλευρά είναι κάποιες φορές τέρμα φανατίλα δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και οι άλλες. Being open-minded works both ways.

@Εrebos: Old XD

#40326 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 06 November 2010 - 01:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν θέλω να υποδείξω κάτι στη moderating team απλά νομίζω ότι posts όπως της Anelis και του alxdjo δεν ταιριάζουν σε ένα forum που θέλει να λέγεται σοβαρό. Όχι σοβαροφανές, σοβαρό. Eδώ άλλος έφαγε μπαν επειδή είπε τους παναθηναϊκούς βάζελους...
Eπειδή η μία πλευρά είναι κάποιες φορές τέρμα φανατίλα δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και οι άλλες. Being open-minded works both ways.

@Εrebos: Old XD

ΟΚ Just to know if the mods think we are against the rules they can take action

They don't need back seat moderating
Posted Image

#40327 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 November 2010 - 01:26

Aboumonkey σε βλέπω εδώ και καιρό που έχεις θεματάκι μαζί μου. Υπάρχουν και τα reports you know...
Τα ποστ μου μια χαρά είναι, ούτε ειρωνικά είναι, ούτε προσπαθώ να προσβάλω κάποιον...imo πάντα.

Μην ανησυχείς, κάποτε θα με μπανάρουν και θα κοιμηθείς κ εσύ ήσυχος!

Posted Image

#40328 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 06 November 2010 - 01:27

Ελα Ανελις σου εχω δωρακι

Βγηκε το επ 6

http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=171044
Posted Image

#40329 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 November 2010 - 02:10

THE LOVE BOAT

[media]http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo[/media]

Lets board on guys

When we talk about boats,there can't be other than the nice one:nod:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=YtuAOT_c2EA[/media]

#40330 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 November 2010 - 08:46

Τα ποστ μου μια χαρά είναι, ούτε ειρωνικά είναι, ούτε προσπαθώ να προσβάλω κάποιον

ΣΩΠΑ!!!!!! :fromabove:

Εγω παντως βλεπω οτι μια χαρα χριστιανος ειμαι.. Αφου ξυπνησα με πονοκεφαλο μετα απο τα χθεσινα ξυδια και δεν αρχισα τις χριστοπαναγιες με αυτα που γραφτηκαν το βραδυ οσο ελειπα, τοτε ειμαι one step closer to heaven!

Μπορει οταν γραφω τα επιχειρηματα μου μερικες φορες να τα πασπαλιζω με μια δοση ειρωνιας, αλλα τουλαχιστον η συνταγη πετυχαινει. Κατι που δεν μπορω να πω για καποιους αλλους που μας πνιγουν στην γλυκοξινη σαλτσα ξεχνωντας τελειως το ψητο..

Πρωινο ξυπνημα με λιγη jpop με βιβλικες προεκτασεις!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5L0BaBB973M[/YOUTUBE]
Posted Image

#40331 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 November 2010 - 09:07

Παίδες και παιδούλες,
ειπώθηκαν πολλά και αποδείχτηκε για ν-ιοστή φορά ότι μία τέτοια συζήτηση δεν είναι δυνατόν να γίνει σοβαρά και με σεβασμό.
Δεν θα δώσω warnings για τα όσα άσχημα ειπώθηκαν ως τώρα, γιατί μετά θα έχουμε ατελείωτες αντιπαραθέσεις για το ποιος πήρε και ποιος δεν πήρε warning και για ποιο λόγο.
Οι κανόνες λένε
:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

Σας παροτρύνω να σταματήσετε αυτή τη συζήτηση, γιατί από αυτό το post και παρακάτω, θα δίνω τα αντίστοιχα warnings και δεν με νοιάζει τι είπε κάποιος νωρίτερα αφού είπα να το παίξω καλός moderator και να τα παραλείψω.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#40332 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 November 2010 - 10:12

[...]
Δεν θα δώσω warnings για τα όσα άσχημα ειπώθηκαν ως τώρα, γιατί μετά θα έχουμε ατελείωτες αντιπαραθέσεις για το ποιος πήρε και ποιος δεν πήρε warning και για ποιο λόγο.
[...]

Το αυτό. Παίδες και παιδούλες, σαφώς και μπορεί να υπάρξει πολιτισμένη συζήτηση περί θρησκειών, όμως η συζήτηση ξέφυγε waaaaaaaay too much (όπως ήταν αναμενόμενο). Ο Fingolfin τα είπε όλα, γι' αυτό ήρεμα από εδώ και πέρα, ναι ;

E5VV38U.jpg

#40333 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 November 2010 - 10:22

Το συζητούσαμε και τις προάλλες με τον phm... μ' όλα αυτά τα χαζά που κάνει η Aya Hirano για να βρίσκεται συνέχεια στις gossip ειδήσεις, σε λίγο θα κάνει κι αυτά που έκανε η Έφη Θώδη στο STAR. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#40334 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 November 2010 - 10:29

Σόρι αλλά το να βλέπεις την Aya Hirano να κάνει bubble bath δεν συγκρίνεται με εκείνη τη φορά που είδα τη Θώδη να το κάνει αυτό στα μεσημεριανά του σταρ....
the horror... :uhh:

Posted Image

#40335 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 November 2010 - 10:31

Ναι, τουλάχιστον η Aya Hirano βλέπεται... είναι το μόνο που μας σώζει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||