Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 November 2010 - 01:15
Θυμάμαι τότε που είχε βάλει λάθος το μπικίνι,το φιάσκο με την παρουσίαση του βιβλίου της...
Πρέπει να έχει κανονικές υπερδυνάμεις η τύπισσα, είναι 1337.

Posted 06 November 2010 - 01:16
Αγαπητη Ανελις, το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα προηγουμενως. Δεν εχει σημασια.
Τωρα κατι γενικοτερα, δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν τι πιστευει ο αλλος, σε θεματα θρησκειας. Οσο για τα : Η θρησκεια σου...just got PWNED ! Οκ και εγω γελασα, αλλα πιστευω οτι ειναι ανουσια και χωρις αντυκτυπο, πουθενα. Δεν εβαζες καλυτερα ενα demotivational ?

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted 06 November 2010 - 01:21

Posted 06 November 2010 - 01:21
Ναι, το βρήκες, ήμαστε όλοι θρήσκοι κατά βάθος!
THE LOVE BOAT
[media]http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo[/media]
Lets board on guys
Posted 06 November 2010 - 01:23

Δεν θέλω να υποδείξω κάτι στη moderating team απλά νομίζω ότι posts όπως της Anelis και του alxdjo δεν ταιριάζουν σε ένα forum που θέλει να λέγεται σοβαρό. Όχι σοβαροφανές, σοβαρό. Eδώ άλλος έφαγε μπαν επειδή είπε τους παναθηναϊκούς βάζελους...
Eπειδή η μία πλευρά είναι κάποιες φορές τέρμα φανατίλα δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και οι άλλες. Being open-minded works both ways.
@Εrebos: Old XD
Posted 06 November 2010 - 01:26
Δεν θέλω να υποδείξω κάτι στη moderating team απλά νομίζω ότι posts όπως της Anelis και του alxdjo δεν ταιριάζουν σε ένα forum που θέλει να λέγεται σοβαρό. Όχι σοβαροφανές, σοβαρό. Eδώ άλλος έφαγε μπαν επειδή είπε τους παναθηναϊκούς βάζελους...
Eπειδή η μία πλευρά είναι κάποιες φορές τέρμα φανατίλα δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και οι άλλες. Being open-minded works both ways.
@Εrebos: Old XD
ΟΚ Just to know if the mods think we are against the rules they can take action
They don't need back seat moderating
Posted 06 November 2010 - 01:26
Τα ποστ μου μια χαρά είναι, ούτε ειρωνικά είναι, ούτε προσπαθώ να προσβάλω κάποιον...imo πάντα.
Μην ανησυχείς, κάποτε θα με μπανάρουν και θα κοιμηθείς κ εσύ ήσυχος!

Posted 06 November 2010 - 01:27
Posted 06 November 2010 - 02:10
THE LOVE BOAT
[media]http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo[/media]
Lets board on guys
When we talk about boats,there can't be other than the nice one:nod:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=YtuAOT_c2EA[/media]
Posted 06 November 2010 - 08:46
Τα ποστ μου μια χαρά είναι, ούτε ειρωνικά είναι, ούτε προσπαθώ να προσβάλω κάποιον
ΣΩΠΑ!!!!!!
Εγω παντως βλεπω οτι μια χαρα χριστιανος ειμαι.. Αφου ξυπνησα με πονοκεφαλο μετα απο τα χθεσινα ξυδια και δεν αρχισα τις χριστοπαναγιες με αυτα που γραφτηκαν το βραδυ οσο ελειπα, τοτε ειμαι one step closer to heaven!
Μπορει οταν γραφω τα επιχειρηματα μου μερικες φορες να τα πασπαλιζω με μια δοση ειρωνιας, αλλα τουλαχιστον η συνταγη πετυχαινει. Κατι που δεν μπορω να πω για καποιους αλλους που μας πνιγουν στην γλυκοξινη σαλτσα ξεχνωντας τελειως το ψητο..
Πρωινο ξυπνημα με λιγη jpop με βιβλικες προεκτασεις!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5L0BaBB973M[/YOUTUBE]
Posted 06 November 2010 - 09:07
ειπώθηκαν πολλά και αποδείχτηκε για ν-ιοστή φορά ότι μία τέτοια συζήτηση δεν είναι δυνατόν να γίνει σοβαρά και με σεβασμό.
Δεν θα δώσω warnings για τα όσα άσχημα ειπώθηκαν ως τώρα, γιατί μετά θα έχουμε ατελείωτες αντιπαραθέσεις για το ποιος πήρε και ποιος δεν πήρε warning και για ποιο λόγο.
Οι κανόνες λένε
Σας παροτρύνω να σταματήσετε αυτή τη συζήτηση, γιατί από αυτό το post και παρακάτω, θα δίνω τα αντίστοιχα warnings και δεν με νοιάζει τι είπε κάποιος νωρίτερα αφού είπα να το παίξω καλός moderator και να τα παραλείψω.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 06 November 2010 - 10:12
[...]
Δεν θα δώσω warnings για τα όσα άσχημα ειπώθηκαν ως τώρα, γιατί μετά θα έχουμε ατελείωτες αντιπαραθέσεις για το ποιος πήρε και ποιος δεν πήρε warning και για ποιο λόγο.
[...]
Το αυτό. Παίδες και παιδούλες, σαφώς και μπορεί να υπάρξει πολιτισμένη συζήτηση περί θρησκειών, όμως η συζήτηση ξέφυγε waaaaaaaay too much (όπως ήταν αναμενόμενο). Ο Fingolfin τα είπε όλα, γι' αυτό ήρεμα από εδώ και πέρα, ναι ;
Posted 06 November 2010 - 10:22

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 November 2010 - 10:29
the horror...

Posted 06 November 2010 - 10:31

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||