Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94149 replies to this topic

#40246 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:08

Μου αρέσει που σε κάθε συζήτηση κρατάς το επίπεδο ψηλά και κυρίως εφαρμόζεις αυτά που λες στους άλλους να κάνουν...

Βάλε και σε αυτά μια τραγική ανάγκη για ισοπέδωση.

#40247 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:09

and the beef is on.......

#40248 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:10

Ελάτε ρε παιδία, αν δεν τα πει εδώ πού αλλού θα τα πει ο κακομοίρης; Εγώ τον νιώθω... Τ-Τ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40249 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:11

@ Mono

Ναι, παντα υπαρχει μια δοση ειρωνιας στα ποστ μου οταν μιλαμε για ιδεολογικα.. Ισως να μου εχει μεινει απο τον καιρο που ακουγα χοντρα μπινελικια εδω μεσα σε αναλογες κουβεντες. Παντως και οι υπολοιποι το κανετε...

Οσο για την χρονοκαθυστερηση, συνηθως θα το αφηνα στο ντουκου αφου εχουν περασει τοσες σελιδες, αλλα η προασπιση της ορθοδοξιας ειναι η αδυναμια μου.

Παντως, ευκαιρια να δηλωσω και το εξης:

Αν βγει δημαρχος ο Μπουταρης, θα αλλαξω πολη.

Δεν ξέρω είναι γελοίο που περιμέναμε από τον υπόλοιπο λαό να χύσει το αίμα του για να απελευθερωθούμε? Και όσο γι αυτό το οποίο λες με τις εκκλησίες καμία σχέση. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έχοντας μια Ρωσσία πάνω από το κεφάλι της και μια συνθήκη του Κιουτσούκ Καιναρτζή δεν μπορούσε να κινηθεί όσο ελεύθερα υποστηρίζεις και να προβεί σε ανοιχτούς διωγμούς χριστιανών.

Το να στηριξει επισημα μια επανασταση εντος των συνορων της σχεδον θα νομιμοποιουσε τους Τουρκους να κανουν μια θρησκευτικη γενοκτονια εντος των συνορων τους. Παλι μπορει να μην το εκαναν, αλλα δεν θα ηταν οι Ρωσοι η αιτια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40250 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:13

Ισως να μου εχει μεινει απο τον καιρο που ακουγα χοντρα μπινελικια εδω μεσα σε αναλογες κουβεντες.

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40251 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:18

Κορίτσια αφήστε το. Ειδικά όταν λέμε για ορθοδοξία μιλάμε για μια θρησκεία που μας ζητά τα εξής

(Τιμόθεον Α' 2)
"11. Η γυνή ας μανθάνη εν ησυχία μετά πάσης υποταγής·
12. εις γυναίκα όμως δεν συγχωρώ να διδάσκη, μηδέ να αυθεντεύη επί του ανδρός, αλλά να ησυχάζη. "

Δεν μιλάμε καν για Τούρκους, Έλληνες, Θεό και Βούδα και Αλάχ.

#40252 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:18

Bεβαια εγώ ακόμη έχω απορία για το πώς το να στηλιτεύεις τις αποδεδειγμένα αρνητικές πλευρές του θρησκευτικού φανατισμού (γιατί μη μου πείτε ότι η jihad και η Iερα εξέταση, ή η καταστροφή ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μπορούν να χαρακτηριστούν θετικά) σημαίνει αυτομάτως ότι θες να επιβάλλεις την αθεία αλλά δεν νομίζω να πάρω απάντηση. :P

Το να στηριξει επισημα μια επανασταση εντος των συνορων της σχεδον θα νομιμοποιουσε τους Τουρκους να κανουν μια θρησκευτικη γενοκτονια εντος των συνορων τους. Παλι μπορει να μην το εκαναν, αλλα δεν θα ηταν οι Ρωσοι η αιτια.

Αyu θα με κάνεις να ξεχάσω και αυτά που ξέρω . Τον εκτελέσανε ή δεν τον εκτελέσανε τελικά τον Πατριάρχη? Μην το ψάχνεις η απάντηση είναι Ναι. Εν ολίγοις την θεωρούσαν ήδη υπεύθυνη την Εκκλησία άσχετο αν δεν είχε κάνει τίποτα και ενθάρρυνε την υποταγή. Και προσπάθησαν να περάσουν σε διωγμούς αλλά έγινε ολόκληρο διπλωματικό επεισόδιο. Παρά την Ιερά Συμμαχία και την διατήρηση του status quo η Ρωσσία έψαχνε αφορμές για επέμβαση και διαμελισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Νοέμβριος 2010 - 17:25

#40253 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:20

So, ο καθενας εχει το δικαιωμα σε αυτη την χωρα να νιωθει αθεος και πολιτης της γης, αλλα οχι το να ειρωνευεται ολους τους υπολοιπους σε καθε ευκαιρια... Και φυσικα δεν μπορει να περιμενει οτι θα αλλαξει με το στανιο την ιστορια μας χωρις να υπαρξουν αντιδρασεις..

Ευχαριστω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40254 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:22

Εμενα παλι ηρθε το Kindle
To κακο ειναι οτι πληρωσα 60 € Τελωνειο :erk:

OMFG

Με ποια δικαιολογία (δεν είμαι γνώστης των τελωνειακών);

Μάλλον έπεσες σε "γδάρτη" :thumbdown:

Με γεια πάντως :thumbup:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40255 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:28

μικάμι τέρου δεν σου είπε κανεις να σταματήσεις να πιστεύεις στην θρησκεία σου. εσύ ανέφερες ιστορικά γεγονότα και τα ανέφερες λανθασμένα. αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκεία αλλα με facts

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#40256 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:33

M'αρέσει που στην ειρωνεία είμαστε πρώτοι, αλλά δεν είδα κανέναν (πλην της iristellas) να αντικρούει τα επιχειρήματα του Ayu, πέρα από τα σχόλια για τον τρόπο με τα οποία τα εκφράζει...
Spoiler:

[noob]Άσχετο το Kindle φαίνεται γαμάτο, αλλά γιατί να πάρει κανείς Kindle και όχι μία πολυσυσκευή που να παίζει και βίντεο και τραγούδια και να μπορείς να διαβάζεις βιβλία;[/noob]

Kαλό κάψιμο alxdjo και Jiraiya8)

#40257 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:34

Spoiler:

Τελικά αυτή η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά; Εννοώ, ποιος έχει σχεδιάσει αυτή τη φάτσα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40258 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:35

μικάμι τέρου δεν σου είπε κανεις να σταματήσεις να πιστεύεις στην θρησκεία σου. εσύ ανέφερες ιστορικά γεγονότα και τα ανέφερες λανθασμένα. αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκεία αλλα με facts

Nah, δεν ειπα ευχαριστω για την υπερασπιση της θρησκειας, οσο για την ειρωνια.

Επισης δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν τη θρησκεια μου , οποτε δεν προκειται να αναπτυχθω σε τετοιου ειδους θεματα. Αρα, dont jump into conclusions, Azathoth , my dear friends.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40259 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:38

Τελικά αυτή η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά; Εννοώ, ποιος έχει σχεδιάσει αυτή τη φάτσα;

http://knowyourmeme.com/memes/trollface-coolface-problem

#40260 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:40

Bεβαια εγώ ακόμη έχω απορία για το πώς το να στηλιτεύεις τις αποδεδειγμένα αρνητικές πλευρές του θρησκευτικού φανατισμού (γιατί μη μου πείτε ότι η jihad και η Iερα εξέταση, ή η καταστροφή ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μπορούν να χαρακτηριστούν θετικά) σημαίνει αυτομάτως ότι θες να επιβάλλεις την αθεία αλλά δεν νομίζω να πάρω απάντηση. :P

Θα σου δωσω την απαντηση.. Δεν μπορεις να κρινεις γεγονοτα της αρχαιοτητας με βαση μοντερνες ευαισθησιες. Δεν υπηρχαν ουτε αρχαιολογοι, ουτε μουσεια στην αρχαιοτητα. Το οτι οταν επικρατησε ο χριστιανισμος πολλοι αρχαιοι ναοι μετατραπηκαν σε εκκλησιες δεν σημαινε τοτε τιποτα σε κανεναν και θεωρηθηκε απολυτα φυσιολογικο. Πρεπει να κρινουμε πραγματα και καταστασεις αναλογα με τις συνθηκες και τις αντιληψεις που επικρατουσαν σε καθε εποχη. Αλλιως, με αυτο το σκεπτικο, δεν θα επρεπε να μιλαμε καν π.χ. για το μεγαλειο της Ρωμης αλλα για την πιο φασιστικη και καταπιεστικη δυναστεια που υπηρξε ποτε!

Το οτι λοιπον χρησιμοποιουνται σημερα με τοσο ζηλο τετοια ακυρα επιχειρηματα κατα της μοντερνας χριστιανοσυνης, δειχνει μια προκαταληψη που εχει σαν σκοπο οχι την κριτικη στο συγκεκριμενο ιστορικο γεγονος αλλα στην υποβαθμιση της γενικοτερης ιδεα της χριστιανικης θρησκειας.

Και φυσικα εκτελεσανε μπολικους πατριαρχες οι τουρκοι. Σιγα μην τους αφηνανε. Θα μπορουσαν ομως να ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.. Βασικα ειναι πραγματικο θαυμα οτι η επανασταση μας βγηκε... Παλι καλα..

Οσο για το αν καποια ιστορικα γεγονοτα που διδασκονται στα ελληνικα σχολικα εγχειριδια ειναι για καποιους "λανθασμενα" θα προτεινα να ανατρεξουν σε ιστορικους και συγραφεις εκεινης της εποχης καθως και σε καταγεγραμενες μαρτυριες, και οχι σε σημερινες ιδεολογικα επηρεασμενες πηγες. Ναι πολλα ευτραπελα εγιναν σε εκεινα τα επαναστατικα χρονια, και πολλες πραξεις προδοσιας, αλλα αυτο δεν αναιρει την γενικη πραγματικοτητα.
Δημοσιευμένη  εικόνα