Μου αρέσει που σε κάθε συζήτηση κρατάς το επίπεδο ψηλά και κυρίως εφαρμόζεις αυτά που λες στους άλλους να κάνουν...
Βάλε και σε αυτά μια τραγική ανάγκη για ισοπέδωση.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:08
Μου αρέσει που σε κάθε συζήτηση κρατάς το επίπεδο ψηλά και κυρίως εφαρμόζεις αυτά που λες στους άλλους να κάνουν...
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:09
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:10

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:11
Το να στηριξει επισημα μια επανασταση εντος των συνορων της σχεδον θα νομιμοποιουσε τους Τουρκους να κανουν μια θρησκευτικη γενοκτονια εντος των συνορων τους. Παλι μπορει να μην το εκαναν, αλλα δεν θα ηταν οι Ρωσοι η αιτια.Δεν ξέρω είναι γελοίο που περιμέναμε από τον υπόλοιπο λαό να χύσει το αίμα του για να απελευθερωθούμε? Και όσο γι αυτό το οποίο λες με τις εκκλησίες καμία σχέση. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έχοντας μια Ρωσσία πάνω από το κεφάλι της και μια συνθήκη του Κιουτσούκ Καιναρτζή δεν μπορούσε να κινηθεί όσο ελεύθερα υποστηρίζεις και να προβεί σε ανοιχτούς διωγμούς χριστιανών.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:13
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ!!Ισως να μου εχει μεινει απο τον καιρο που ακουγα χοντρα μπινελικια εδω μεσα σε αναλογες κουβεντες.

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:18
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:18
Αyu θα με κάνεις να ξεχάσω και αυτά που ξέρω . Τον εκτελέσανε ή δεν τον εκτελέσανε τελικά τον Πατριάρχη? Μην το ψάχνεις η απάντηση είναι Ναι. Εν ολίγοις την θεωρούσαν ήδη υπεύθυνη την Εκκλησία άσχετο αν δεν είχε κάνει τίποτα και ενθάρρυνε την υποταγή. Και προσπάθησαν να περάσουν σε διωγμούς αλλά έγινε ολόκληρο διπλωματικό επεισόδιο. Παρά την Ιερά Συμμαχία και την διατήρηση του status quo η Ρωσσία έψαχνε αφορμές για επέμβαση και διαμελισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Το να στηριξει επισημα μια επανασταση εντος των συνορων της σχεδον θα νομιμοποιουσε τους Τουρκους να κανουν μια θρησκευτικη γενοκτονια εντος των συνορων τους. Παλι μπορει να μην το εκαναν, αλλα δεν θα ηταν οι Ρωσοι η αιτια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Νοέμβριος 2010 - 17:25
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:20
So, ο καθενας εχει το δικαιωμα σε αυτη την χωρα να νιωθει αθεος και πολιτης της γης, αλλα οχι το να ειρωνευεται ολους τους υπολοιπους σε καθε ευκαιρια... Και φυσικα δεν μπορει να περιμενει οτι θα αλλαξει με το στανιο την ιστορια μας χωρις να υπαρξουν αντιδρασεις..

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:28
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:33
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:34
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:35
μικάμι τέρου δεν σου είπε κανεις να σταματήσεις να πιστεύεις στην θρησκεία σου. εσύ ανέφερες ιστορικά γεγονότα και τα ανέφερες λανθασμένα. αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκεία αλλα με facts

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:38
http://knowyourmeme.com/memes/trollface-coolface-problemΤελικά αυτή η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά; Εννοώ, ποιος έχει σχεδιάσει αυτή τη φάτσα;
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:40
Θα σου δωσω την απαντηση.. Δεν μπορεις να κρινεις γεγονοτα της αρχαιοτητας με βαση μοντερνες ευαισθησιες. Δεν υπηρχαν ουτε αρχαιολογοι, ουτε μουσεια στην αρχαιοτητα. Το οτι οταν επικρατησε ο χριστιανισμος πολλοι αρχαιοι ναοι μετατραπηκαν σε εκκλησιες δεν σημαινε τοτε τιποτα σε κανεναν και θεωρηθηκε απολυτα φυσιολογικο. Πρεπει να κρινουμε πραγματα και καταστασεις αναλογα με τις συνθηκες και τις αντιληψεις που επικρατουσαν σε καθε εποχη. Αλλιως, με αυτο το σκεπτικο, δεν θα επρεπε να μιλαμε καν π.χ. για το μεγαλειο της Ρωμης αλλα για την πιο φασιστικη και καταπιεστικη δυναστεια που υπηρξε ποτε!Bεβαια εγώ ακόμη έχω απορία για το πώς το να στηλιτεύεις τις αποδεδειγμένα αρνητικές πλευρές του θρησκευτικού φανατισμού (γιατί μη μου πείτε ότι η jihad και η Iερα εξέταση, ή η καταστροφή ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μπορούν να χαρακτηριστούν θετικά) σημαίνει αυτομάτως ότι θες να επιβάλλεις την αθεία αλλά δεν νομίζω να πάρω απάντηση.