Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94149 replies to this topic

#40186 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 November 2010 - 12:42

Επειδη βαριεμαι να απαντω σε ολους, απαντω σε αυτο το ποστ.

1. Βυζαντιο
2. Μεχρι κατι στην Ελλαδα η θρησκεια μας ενωσε, και βασιστηκαμε και εκει ψυχολογικα.

Γνωμη μου.

Προφανώς και γνώμη σου dear. Δεν νομίζω όταν μιλάει κανείς να λεει την γνώμη κάποιου άλλου.:

Τώρα σε πιο παράλληλο σύμπαν έγιναν τα όσα λες είναι άλλο ζήτημα. Μια φορά στο δικό μας δεν έγινε κάτι τέτοιο.:hahaha:

#40187 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 November 2010 - 12:43

1. Βυζαντιο
2. Μεχρι κατι στην Ελλαδα η θρησκεια μας ενωσε, και βασιστηκαμε και εκει ψυχολογικα.

Γνωμη μου.

Είχα γράψει ένα ποστ για να πω με επιχειρήματα πόσο διαφωνώ. Αλλά μετά σκέφτηκα τι θα ακολουθούσε και το έσβησα. Οπότε ας πούμε κάτι άλλο πχ. τι έγινε με το bakabt, ξέρει κανείς? :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#40188 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 November 2010 - 12:43

Συγγνώμη που διακόπτω τη χαριτωμένη συζήτησή σας, αλλά...

Posted Image

キタ━━━━(゚∀゚)━━━━!!

Να περιμένετε βαρβάτο post στο posers' thread μόλις βγάλω δικές μου φωτογραφίες. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#40189 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 November 2010 - 12:45

Στο fb λένε κάτι για τεχνικά προβλήματα και ότι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επαναφέρουν forum και site σύντομα. Απλά υπομονή χρειάζεται. ^^

#40190 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 November 2010 - 12:48

Συγγνώμη που διακόπτω τη χαριτωμένη συζήτησή σας, αλλά...

Posted Image

キタ━━━━(゚∀゚)━━━━!!

Να περιμένετε βαρβάτο post στο posers' thread μόλις βγάλω δικές μου φωτογραφίες. :hahaha:

ΝΟΟΟΟΟΟΟ νοτ Ματζονγκ !
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#40191 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 05 November 2010 - 12:49

1. Βυζαντιο

Γνωμη μου.

1. Θα γελάσω
2.Θα γελάσω ακόμα περισσότερο. Μελέτησε λίγο πραγματικά την ιστορία, ειδικά όσον αφορά την ελληνική επανάσταση και μην πιστεύεις την εκκλησιαστική μυθοπλασία που μας μάθαν στο σχολείο για Αγία Λαύρα, παπάδες που σκίζαν τα ράσα τους για να φτιάξουν σημαίες και άλλες τέτοιες ανοησίες. Όχι πως δεν υπήρξαν και ηρωικοί παπάδες, άνθρωποι είναι κι αυτοί αλλά η ελληνική επανάσταση ήταν αστική επανάσταση την οποία ακολούθησε πολύ αργότερα η εκκλησία όταν είδε πως αρχίζει να έχει επιτυχία γιατί ως τότε φρόντιζε να τα πάει καλά με τους "καταπιεστές" μας και προσπαθούσε να καταπνίξει τις προσπάθειες για ξεσηκωμό. Ο ραγιαδισμός ήταν ανέκαθεν αγαπημένη κατάσταση για την εκκλησία μας και μέχρι και τώρα έτσι συνεχίζει να είναι (βλέπε Άνθιμο).

Πάμε πάλι λοιπόν. Η εκκλησίες φτιάχτηκαν για να ευλογούν πολέμους και να ελέγχουν και να διαχωρίζουν ανθρώπους.

#40192 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 November 2010 - 12:50

Είχα γράψει ένα ποστ για να πω με επιχειρήματα πόσο διαφωνώ. Αλλά μετά σκέφτηκα τι θα ακολουθούσε και το έσβησα. Οπότε ας πούμε κάτι άλλο πχ. τι έγινε με το bakabt, ξέρει κανείς? :nanana:

Nyeh, τι θα μπορουσε να παει στραβα ?

Κατεβαζε απο το tokyo tosho.

EDIT : Σεβαστη η αποψη ολων. Queens of hearts, αφου παω σχολειο θα πιστεψω αυτα που μου λενε στο σχολειο. Δεν εχω κατσει να μελετησω την ιστορια.

Don't blame me. Blame the education system and the government, because, why not ?:hahaha:
Posted Image

Posted Image

#40193 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 November 2010 - 13:02

μικάμι τέρου δεν είναι θέμα απόψεων αυτό. είναι θέμα ιστορίας. η ιστορία μας λέει πως αυτό που είπες δεν ισχύει. είναι σαν να λες: "e παιδιά, ο ιούλιος καίσαρας ήτανε αμερικανος. άποψη μου." αν θες μπορώ να σου δώσω δεκαπέντε εκατομμύρια examples για να σου αποδείξω πως δεν ισχύει αυτό περί θρησκείας. αντίθετος ένα από τα main reasons για τους πολέμους, και μια δικαιολογία για πόλους άλλους είναι η θρησκεία.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#40194 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 November 2010 - 13:08

QueenofHearts έγραψες ακριβώς αυτά που είχα γράψει :hahaha:

Κοίτα Mikamiteru dear είναι ένας συγκεκριμένος χρήστης που έχει ένα περίεργο ρανταρ όσον αφορά τα posts μου...Δεν θα επεκταθώ άλλο αλλά όσοι ξέρουν, ξέρουν :hihi2:
Η παιδεία και η μόρφωση πάντως είναι πολύ πιο ευρείες απο το πρόγραμμα του σχολείου. Aν θες να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη την οποία να μπορείς να τη στηρίξεις, όποια και αν είναι αυτή πρέπει να το ψάξεις παραπάνω...

Iri chan merci δεν σκέφτηκα καν να κοιτάξω στο facebook :P

xbJ3b2w.jpeg

#40195 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 05 November 2010 - 13:09

ffs

Someone please tell me what ANNEX is this for! o_o (ελπίζουμε να' ναι και για Β)

Δεν το γράφει πουθενά! :|

Άκυρον, το 655 είναι μόνο router.
no wonder.. -.-'

le FFFUUUUUUUU

#40196 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 05 November 2010 - 13:12

EDIT : Σεβαστη η αποψη ολων. Queens of hearts, αφου παω σχολειο θα πιστεψω αυτα που μου λενε στο σχολειο. Δεν εχω κατσει να μελετησω την ιστορια.

Don't blame me. Blame the education system and the government, because, why not ?:hahaha:

Ε, δεν ήξερα πως πας ακόμα σχολείο. Δικαιολογείσαι τότε ακόμα. Η πλειοψηφία όσων μας διδάσκουν στο σχολείο είναι... πώς να το πως διακριτικά... αρλούμπες, μυθοπλασία και προπαγάνδα. Θα μπορούσαν να διδάσκουν και το Lord of the Rings για ιστορία και να είναι πιο πιστευτό (και απείρως καλύτερα καλογραμμένο), ε.. μόνο που τον Gandalf the Grey θα τον λέγαν Γκαντώνη Γκριζόπουλο.

Έχουν να δουν τα μάτια σου...

ΕΔΙΤ!

Partners in logic! χοχοχο!

#40197 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 November 2010 - 13:17

Κοίτα Mikamiteru dear είναι ένας συγκεκριμένος χρήστης που έχει ένα περίεργο ρανταρ όσον αφορά τα posts μου...Δεν θα επεκταθώ άλλο αλλά όσοι ξέρουν, ξέρουν :hihi2:
Η παιδεία και η μόρφωση πάντως είναι πολύ πιο ευρείες απο το πρόγραμμα του σχολείου. Aν θες να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη την οποία να μπορείς να τη στηρίξεις, όποια και αν είναι αυτή πρέπει να το ψάξεις παραπάνω...

Iri chan merci δεν σκέφτηκα καν να κοιτάξω στο facebook :P

Well, κατι εμαθα και σημερα. Ευχαριστω Black Hole. :wis:
Posted Image

Posted Image

#40198 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 05 November 2010 - 13:20

Well, κατι εμαθα και σημερα. Ευχαριστω Black Hole. :wis:

Τς τς τς! Πρώτα ευχαριστεί ο κόσμος τη Βασίλισσα και μετά την τρύπα. Τίποτα δεν σας έμαθε η ιστορία του ασεβή Guy Fawkes για την ασέβεια στα βασιλικά μέλη; :zombie:

mono dear where are you on facebook?? πρέπει να βρεθούμε!

#40199 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 November 2010 - 13:27

όπως κοιτάς το facebook...
δεξιά, δεξιά και μετά αριστερά...
θα βρεθείς φάτσα με τη mono...

Spoiler:

#40200 QueenofHearts

QueenofHearts