Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3991 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:44

Ένα έχω να πώ

I love Glanstenen:blingeye2::lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3992 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:45

Απανταω μεσα απο το κειμενο αυτο με τον εξης τροπο, ποσο βαρος εχει η λεξη μπροστα στο φαινομενο?

Με κατηγορεις γιατι χαραχτηριζω καποιον κατι το οποιο ειναι...

Γιατι χραχτηρηζω ας που με την Μαντονα που**** γιατι ειναι με αυτα που λεει θιγει τα πιστευω μου.

γιατι μιλαω ασχημα για τους πολιτικους? γιατι δεν μου αρεσει ο γκομενος του Λαλιωτη να εχει 15 πολικατικιες και εμεις να παλευουμε για το μεροκαματο.

Γιατι δεν μου αρεσει να πηγαινει καποιος να βρει το θεο σε ενα μοναστηρι και να τη βρισκει απο πισω απο τους μοναχους.

Εσενα ομως δεν σε απασχολουν αυτα, φοβασαι μηπως τσαλακωθει η εικονα του φορουμ επειδη λεω αληθειες, και επειδη ολοι ντρεπομαστε για αυτο που εχουμε φτιαξει σημερα.

Τι να πρωτοαναφερω επικαλεστηκες ως βρισια οτι η θρησκεια κατακρινει το φαινομενο αυτο?

Τι να εξηγω οτι ενοω πως μεσα απο τις συγχρονες τασεις δεν προωθουνται τα ιδανικα και συ μου λες πως οι gay δεν εχουν παιδεια?

Δεν ξερω παντως δηλωνω απογοητευμενος ... αν σας αρεσουν ολα αυτα δεχτητε τα εγω οσο και να φωναζω εγω τα ακουω... εγω τους βρωμικους εβρησα και οχι τους καθαρους, αλλα αν αυτο δεν σας αρεσει αντιδραστε οπως εσεις θελετε οπως και εγω αντιδραω οπως θελω και ξεσηκωνωνται ολοι.

δεν θα μισούσες τόσο έκδηλα τους γκέη και δεν θα τόνιζες διαρκώς τον δικό σου ανδρισμό αν δεν ήσουν ο ίδιος τόσο ανασφαλής για την σεξουαλικότητά σου.

Κλασικη απαντηση των gay και εγω σε ρωταω το εξης,

οποιος μισει τους gay ειναι gay
σε οποιον αρεσουν οι gay ειναι gay

αρα ολοι μας ειμαστε gay?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#3993 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:47

Επίσης... αν απέτυχαν ΟΛΑ όσα σου είπαμε μέχρι τώρα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δες το εγωιστικά:

Κάθε άνδρας που γίνεται gay είναι ένας ανταγωνιστής λιγότερος για την κοπέλα των ονείρων σου.

Αν αποτύχει ΚΑΙ αυτό, you're officially helpless. :deadga6:Posted Image

(Επίσης: το είπα και ησύχασα.)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3994 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:49

και για να προσθέσω στα περί θρησκείας, ηθών, ηθικολογίας et cetera,

there is no sin except stupidity

και μάντεψε, αυτός που το πε ήταν γκεη...and a hell of a sarcastic genius:yawn2:

και κάνω έντιτ προς αποφυγήν διπλού ποστ:

οποιος μισει τους γαυ ειναι gay

όποιος μισεί τους gay είναι απλά οπισθοδρομικός και στενόμυαλος. δεν του έκαναν τίποτα οι άνθρωποι.

σε οποιον αρεσουν οι gay ειναι gay

αυτό εσύ το πιστεύεις, δεν το είπε κανένας άλλος.

αρα ολοι μας ειμαστε gay?

smile, samantha. you finally discovered the truth!

και τέλος...

Κλασικη απαντηση των gay

το έμαθα και 'γω λοιπόν...είμαι gay! και δεν το ήξερα τόσον καιρό...δηλαδή μου αρέσουν οι άντρες? λολ. κάτσε να το μάθουν αυτό κάποιοι να χάσουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3995 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:49

Πάντως απάντηση σε αυτά που είπαμε δνε έχεις δώσει ακόμη.....μήπως αυτό λέει κάτι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3996 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:50

Εσενα ομως δεν σε απασχολουν αυτα, φοβασαι μηπως τσαλακωθει η εικονα του φορουμ επειδη λεω αληθειες, και επειδη ολοι ντρεπομαστε για αυτο που εχουμε φτιαξει σημερα.

Και με συγχωρεις ολες αυτες τις αληθειες θα τις υποδειξεις στον κοσμο μεσα απο ενα anime related forum? Δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεσαι ετσι, με αθτον τον τροπο δεν καταφερνεις τιποτα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3997 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:50

Τι με ενοχλει ρωτησατε πολλοι? με ενοχλει που υπαρχουν, που ζουν και που αναπνεουν, με ενοχλει που θα μεγαλωσουν αυριο τα παιδια μας βλεπωντας αυτα τα σκατα που τοσο πολυ υπερσπαζεται, με ενοχλει πως το γκετο των παλιαδερφαρων, προωθει τη συψη τη διαφθορα τη διαστροφη και δεν ειναι τυχαιο πως περισσοτεροι απο τους μισους πολιτικους και παπαδες ειναι αδερφες.

με ενοχλεί που δεν διαβάζεις τους κανόνες,
με ενοχλεί που τους τους αγνοείς επιδεικτικά,
με ενοχλεί που με έγραψες στα @@ σου στο thread για τους emo και αναγκάστηκα να το κλειδώσω,
με ενοχλεί που αγνοείς όσες παρατηρήσεις σου κάνουμε περί ανάρμοστης συμπεριφοράς,
με ενοχλεί που είσαι μόλις το 2ο άτομο που έχει πρόβλημα με όλο το forum (και πολλά μέλη του forum έχουν πρόβλημα μαζί σου),
με ενοχλεί που δεν προσπαθείς να καταλάβεις ΤΙΠΟΤΑ και νομίζεις πως οι βρισιές είναι ο μόνος λόγος να εκφράσεις την άποψή σου
Και με ενοχλεί πως παραπονιέσαι και από πάνω.

Θες και αιτιολόγηση για το Warn ?
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo.html#post82768 15%
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo.html#post82777 15%
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2752-emo-2.html#post82781 10%
+10% που είχες ήδη
=50%

Έχεις πρόβλημα με τους ΕΜΟ ? Αν δεν μπορείς να το εκφράσεις ήρεμα και τεκμηριωμένα, τότε ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !

Έχουμε και κάποιους κανόνες με τους οποίους συμφώνησες από την στιγμή που γράφτηκες στο forum. Αν εσύ δεν τους παίρνεις υπ' όψιν (παρ' όλες τις παρατηρήσεις που σου έχουμε κάνει), τότε δυστυχώς θα προσωρήσουμε σε άλλα μέτρα.
Και λέω δυστυχώς επειδή δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε σε ξέρω προσωπικά. Όμως το τι θα γίνει εξαρτάται από την συμπεριφορά σου και μόνο.

E5VV38U.jpg

#3998 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:55

Πάντως απάντηση σε αυτά που είπαμε δνε έχεις δώσει ακόμη.....μήπως αυτό λέει κάτι?

Γιατι βαριομουνα. Ελπιζω μονο να καλυψα τον Gaara.

Έχουμε και κάποιους κανόνες με τους οποίους συμφώνησες από την στιγμή που γράφτηκες στο forum. Αν εσύ δεν τους παίρνεις υπ' όψιν (παρ' όλες τις παρατηρήσεις που σου έχουμε κάνει), τότε δυστυχώς θα προσωρήσουμε σε άλλα μέτρα.
Και λέω δυστυχώς επειδή δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε σε ξέρω προσωπικά. Όμως το τι θα γίνει εξαρτάται από την συμπεριφορά σου και μόνο.

Καντε οτι νομιζετε.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#3999 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:56

Γιατι βαριομουνα.

Γιατί μήπως δεν έχεις επιχειρήματα ?

Καντε οτι νομιζετε.

Από εσένα εξαρτάται

E5VV38U.jpg

#4000 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:57

Γιατι βαριομουνα.

Τρομερή δήλωση,προσκυνώ απλά:nod:Δείγμα του πόσο γραμμένους στα ας-μην-πώ-καλύτερα-σου μας είχες που κάτσαμε όσοι είχαν το κουράγιο και σου απάντησαν,πιστεύοντας ότι τουλάχιστον μπορεί να γίνει καμιά σοβαρή κουβέντα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4001 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:58

4000 ποστ ζήτω.Sorry που διακόπτω τη συζήτησή σας.

ΥΓ.Red Pyramid σε μισώ.Μου έκλεψες τη δόξα:erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4002 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:00

Jiraiya δεν το 'θελα,next time it's your turn:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4003 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

ε αφού εσύ βαριέσαι πάω και 'γω να κοιμηθώ που τζάμπα έχασα μια ώρα ύπνου μη χάσω κι άλλη...κουρασμένη και γκέη μάγισσα που με κόπο βγάζω τα 3d8 platinum μου τη μέρα............:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4004 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Γμτ, κι εγώ το ήθελα το post 4000 get. :nanteee:

Κατά τ' άλλα, Strawhat_Nikos, περιμένω να απαντήσεις σ' αυτά που σου έγραψε ο red pyramid κι εγώ. Any time.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4005 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 18:04

Γμτ, κι εγώ το ήθελα το post 4000 get. :nanteee:

Ρε Kenny τελικά όντως ταιριάζουμε πολύ.Ακόμα και σε αυτό το ίδιο κόλλημα έχουμε.Τουλάχιστον έχω το 4000 reply:hihi2:

ΥΓ.Red Pyramid πώς πήγε η δουλειά πρώτη μέρα καλά;

Δημοσιευμένη  εικόνα