mwahaha
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 01:32
mwahaha

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 02:17
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 09:52
Γιατί πρέπει σώνει και καλά ένα καλό κόμικ να σε κάνει να πιστέψεις ότι πολεμούσε για το καλό του λαού και όχι το ότι απλά είναι διασκεδαστικό να θυμάσαι ποιηματάκια του Moore που έχουν απαγγελθεί από τον agent Smith βρε Zade? Δεν είπαν ότι τον έχουν και ήρωα τα παιδιά (όσο κ αν ποζεριάζει ο Αζαξ ότι τα ξέρει όλα)
mwahaha
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αν πεις στους περισσότερους που έχουν διαβάσει το κόμικ ή δει την ταινία ότι ο Fawkes ήταν αυτό που ήταν θα σε πιστέψουν; Δεν το νομίζω.Από την άλλη δεν καταδικάζω το γεγονός ότι ένα κόμικ έκανε γνωστό ένα χαρακτήρα.
I am just stating the obvious fact.People don't care for the truth anymore
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 11:43
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 11:46
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αν πεις στους περισσότερους που έχουν διαβάσει το κόμικ ή δει την ταινία ότι ο Fawkes ήταν αυτό που ήταν θα σε πιστέψουν; Δεν το νομίζω.Από την άλλη δεν καταδικάζω το γεγονός ότι ένα κόμικ έκανε γνωστό ένα χαρακτήρα.
I am just stating the obvious fact.People don't care for the truth anymore
Αν θελω να ειμαι ρεαλιστης οφειλω να συμφωνησω. "Σημασια εχει" ποιος τα λεει ωραιοτερα δυνατοτερα και συχνοτερα πλέον, όχι ποια ειναι η αλήθεια. Πάνω στο ιδιο πνευμα θα σου πω όμως μην ανυσηχεις, ελαχιστοι θυμουνται τον Fawkes. Μολις ακουν τη φραση οι περισσοτεροι επαναλλαμβανουν "V-V-V-V-V". Αγκου.
Αν και γενικα ειμαι της αποψης οτι επιλογες υπαρχουν, αν καποιος θελει να πιστευει οτι βρισκει μπροστα του αντι να ψαχνει, δικό του προβλημα.

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:12
Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για να ευλογούν πολέμους και να διαχωρίζουν ανθρώπους. Μην το ξεχνάμε!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:17
Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για να ευλογούν πολέμους και να διαχωρίζουν ανθρώπους. Μην το ξεχνάμε!
Παρ'ολα αυτα, σε καιρο πολεμου, η θρησκεια ειναι αυτο που ενωνει τους ανθρωπους και σηματοδοτει το τελος του πολεμου.
How ironic.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:20
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:22
Παρ'ολα αυτα, σε καιρο πολεμου, η θρησκεια ειναι αυτο που ενωνει τους ανθρωπους και σηματοδοτει το τελος του πολεμου.
How ironic.
Πότε έγινε αυτό;
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:23
How ironic.
Ενώνει τους ανθρώπους εναντίον άλλων ενωμένων ανθρώπων και ευλογεί και το τέλος όταν είναι υπέρ τους χωρίς να αλλάζει όμως τις αντιλήψεις. Η ειρωνεία μάλλον έγκειται περισσότερο στο ότι οι πάνε ενάντια στα τύπου "αγαπάτε αλλήλους" μηνύματά τους τα οποία γίνονται "αγαπάτε όσους σας λέμε και τους υπόλοιπους κρεμάστε τους".
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:24
λαθος βιβλια διαβαζα?
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 12:32
1. Βυζαντιο
2. Μεχρι κατι στην Ελλαδα η θρησκεια μας ενωσε, και βασιστηκαμε και εκει ψυχολογικα.
Γνωμη μου.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.