Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3976 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:54

Hop on the E-Drama Train everyone!

Choo-choo!

LfNX0dh.png

#3977 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:58

Αν εγω πω τα ιδια λογια που χρησιμοποιησες εσυ,απευθυνομενος σε μια ομαδα που σε περιλαμβανει,δεν θα προσβληθεις?

Αν πω οτι ειναι αφυσικο το να καπνιζεις (δεν γεννηθηκες με ενα τσιγαρο στο στομα,ετσι?) και επομενως με ενοχλει η υπαρξη σου,με ενοχλει που υπαρχεις που ζεις και που αναπνεεις δεν θα προσβληθεις?
Δεν ξερω πως τα αντιλαμβανεσαι αυτα που λες,αλλα εινια βαριες κουβεντες.
Για να μην μιλησω για αλλους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιησες σε αυτο και στο προηγουμενο post σου...
Καλο λοιπον,θα ηταν πριν μιλησεις,να σκεφτεις το ενδεχομενο να προσβαλλεις τους συνομιλητες σου.
Τωρα αν αυτο ειναι που επιδιωκεις,να προσβαλλεις δηλαδη τους συνομιλητες σου, τοτε δεν θα πρεπει να εκφρασεις την παραμικρη διαμαρτυρια σε οποιοδηποτε warn δεχθεις.
Αν παλι θεωρεις το να δεχεσαι warn επειδη ενδεχομενως τα λεγομενα σου προσβαλουν τους συνομιλητες σου παραλογο...τι να σου πω...

#3978 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:02

Αν ειναι δυνατον αυτα που ακουω... και μονο που τους αναγνωριζεις και θεωρεις φισιολογικη την υπαρξη τους ως ομαδα ειναι αρκετο για να μην σου δωσω απαντηση.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#3979 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:03

Τι με ενοχλει ρωτησατε πολλοι? με ενοχλει που υπαρχουν, που ζουν και που αναπνεουν, με ενοχλει που θα μεγαλωσουν αυριο τα παιδια μας βλεπωντας αυτα τα σκατα που τοσο πολυ υπερσπαζεται, με ενοχλει πως το γκετο των παλιαδερφαρων, προωθει τη συψη τη διαφθορα τη διαστροφη και δεν ειναι τυχαιο πως περισσοτεροι απο τους μισους πολιτικους και παπαδες ειναι αδερφες.

Και εμενα με ενοχλει που ζεις , που αναπνέεις και που ποστάρεις στο φορουμ αλλα
δεν καθομαι να σε βρισω.Το Warn το εφαγες δικαια και δεν ειναι η μονη φορα που
δημιουργεις πρόβλημα.Τα εχουμε πει ενα εκατομυριο φορες.Για πάμε αλλη μια φορά...
Αυτη την φορά διαβασε καμάρι μου και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα.

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#3980 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:05

Και ποιός είσαι εσύ ρε Strawhat που θα κρίνεις αν είναι φυσιολογικοί ή όχι??
Και που κολλάει η θρησκεία και η Μαντόνα με τις προσβολές που εξαπολύεις απο δώ και από κει??
Δε θέλω να μαλώσουμε αλλά ηρέμησε και σκέψου λίγο ότι είσαι σε δημόσιο forum
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3981 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:05

Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Υπεδειξε μου τις προσβλητικες λεξεις (βρισιες) σε παρακαλω πολυ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#3982 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:20

στρώχατ

1) αν θες να νιώσεις ήρωας, το να εναντιώνεσαι σε υποτιθέμενη δικτατορία ενός on-line forum είναι λίγο οικτρό. μπορείς και αλλιώς.

2) σύμφωνα με σένα οι εμο και οι γκεη είναι ανωμαλίες και δεν πρέπει να υπάρχουν, και "πού βαδίζει ο κόσμος μας". εγώ λέω "πού βαδίζει ο κόσμος μας" όταν βλέπω ανθρώπους να σκέφτονται έτσι. σκέψου καλά ποιος είναι ο Χίτλερ εδώ μέσα. και ο Αδόλφος τους Εβραίους ανωμαλίες τους θεωρούσε...

3) η κοινωνία, και κατ' επέκταση το φόρουμ που αποτελεί κομμάτι της έχει κανόνες και μάθε να ζεις με αυτούς. αν δεν μπορείς, τράβα σε καμιά ζούγκλα.

4) κανένας άλλος δεν διαμαρτυρήθηκε για λογοκρισίες και λοιπές απολυταρχικές μεθόδους. το πρόβλημα συνεπώς είναι δικό σου και μόνο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3983 _GaARa_

_GaARa_

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:21

Υπεδειξε μου τις προσβλητικες λεξεις (βρισιες) σε παρακαλω πολυ

Ξεκιναμε.

Αντιο Μαλακα που νομιζεις οτι θα μας πεις και την γνωμη σου!

Ως συνεπεια, τα παιδια και οι νεοι ξεκηνανε τη ζωη τους αποδεχοντας ως φισιολογικο κατι μη φυσικο, και ξεδιαντροπο, παρεκλινουν προκειμενου να ξεχωρησουν, και εχουμε συνολα ατομων διχως παιδεια κουλτουρα πολιτισμο διχως να γνωριζουν την ιστορια τους τη θρησκεια τους το που πατανε τι εγινε εδω γιατι μιλαω ελληνικα γιατι πρεπει να δινω φορο τιμης στις εθνικες εορτες, γιατι να σεβομαι την οικογενεια μου κλπ.

Εγω απο ολο αυτο ξερεις τι καταλαβαινω?Οτι οι ομοφυλοφιλοι δεν εχουν παιδεια,κουλτουρα,πολιτισμο,διχως γνωσεις πανω στην ιστορια,διχως θρησκεια κτλπ κτλπ

Εχουμe φτασει μετα λυπης μου σε μια εποχη οπου ειναι πολυ cool να λεει η Maddona πως ο Χριστος ειναι πολυ σεξυ πανω στο σταυρο αλλα αν πω εγω πως η maddona ειναι μια πουτανα να με κραξουν η να φαω warn.

και δεν ειναι τυχαιο πως περισσοτεροι απο τους μισους πολιτικους και παπαδες ειναι αδερφες.

Ουτε εδω βριζεις ,εχεις δικιο...Απλα κανουν πουλάκια τα μάτια μου.

Θα μπορουσα να επικαλεστω απειρους θρησκευτικους λογους επεισης για να πω γιατι αυτοι δεν ειναι αξιοι και δεν αξιζουν καν το σαλιο μας, αλλα νταξει ρε συ αυτα ειναι μαλακιες τωρα χριστοι και τετοια? ποιος χεστηκε? αλλα αν πουμε κατι για τους ΕΜΟ τοτε ναι υπαρχει θεμα.

Ουτε εδω...

Ωρες ωρες απορώ πόσο πιο ψηλα ειναι το μυαλό σου απο το κεφάλι σου...

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#3984 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:27

Ρε παιδιά μην πειράζετε τον Λούφι. Είναι μικρός ακόμα και θα μάθει.

#3985 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:28

Λοιπόν, έχουμε και λέμε (και γ@#ώ τα debunking sessions θα ξεκινήσουν τώρα, αλλά anyway...):

Εχουμε να κανουμε με ενα φαινομενο μη ομαλο, το να εναντιωνεται καποιος στη φυση του και μεσα απο αυτο να προκαλει και να προσπαθει να μειησει και τους αλλους δημιουργει μια αρωστημενη κατασταση μεσα στην οποια δυστηχως η κοινωνοια μας εχει μπει.

#define φύση

Η "φύση" είναι πολύ ασαφής όρος. Το πως χρησιμοποιεί ο καθένας το σώμα του είναι (σε μια δημοκρατία τουλάχιστον) απόλυτα δική του επιλογή. Θα μου πεις "Μα το ανθρώπινο γένος είναι γενετικά προγραμματισμένο να αναπαράγεται, και δύο ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν." Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι αυτό που μας ξεχωρίζει από τα άλλα ζώα είναι η ικανότητά μας να κάνουμε πράγματα πέρα από αυτά που είμαστε γενετικά προγραμματισμένοι να κάνουμε, και δη μερικές φορές, να πηγαίνουμε κόντρα σ' αυτό που είμαστε γενετικά προγραμματισμένοι να κάνουμε. Δηλαδή, κάποιον που πέθανε χωρίς να αφήσει απογόνους θα τον θεωρούσες ανώμαλο;

Όσο για το "να προσπαθει να μειησει και τους αλλους", και πάλι υπάρχει η ελευθερία επιλογής. Εγώ δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν θυμάμαι και καμιά φορά που να προσπάθησε κάποιος με το ζόρι να με κάνει . Έλεος δηλαδή.

Αποτελεσμα, καθε ανωμαλος αναγνωριζετε πλεον απο την κοινωνοια και δεν αποτελει κατι το παραξενο, προσφατως στην Ολλανδια ειχαμε και τα πρωτα κομματα με παιδεραστες και κτηνοβατες, μα θα μου πειτε το παρατραβας, οχι ρε δεν το παρατραβαω δεν εισαι λιγοτερο ανωμαλος αν πηγαινεις με καποιον ομοιου φυλλου απο το να καβαλας ενα σκυλι!

Οι ομοφυλόφιλοι, οι παιδόφιλοι και οι κτηνοβάτες είναι τρία διαφορετικά σημειοσύνολα, το ότι δεν το έχεις καταλάβει με αφήνει κάπως έτσι --> :deadga6:.

Πλεον η Τηλεοραση εχει γεμησει με αυτο το φαινομενο gay ασεηουαλ λεσβιες και ενα καρο ανωμαλιες που ειναι μοδα που ειναι ανγνωρισιμες που ειναι in.

Μα αν κάποιος είναι τόσο ζωάδι ώστε να επιλέξει σεξουαλικό προορισμό από την τηλεόραση, τι σε απασχολεί; Αγόμενο-φερόμενο άτομο είναι έτσι κι αλλιώς. I couldn't care less.

Ως συνεπεια, τα παιδια και οι νεοι ξεκηνανε τη ζωη τους αποδεχοντας ως φισιολογικο κατι μη φυσικο, και ξεδιαντροπο, παρεκλινουν προκειμενου να ξεχωρησουν, και εχουμε συνολα ατομων διχως παιδεια κουλτουρα πολιτισμο διχως να γνωριζουν την ιστορια τους τη θρησκεια τους το που πατανε τι εγινε εδω γιατι μιλαω ελληνικα γιατι πρεπει να δινω φορο τιμης στις εθνικες εορτες, γιατι να σεβομαι την οικογενεια μου κλπ.

Ή δεν έχεις ιδέα, ή προτιμάς να κάνεις πως δεν ξέρεις πόσα έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό άτομα που ήταν ομοφυλόφιλοι. Η γνώση ή μη της ιστορίας και της γλώσσας δεν επηρρεάζεται από τις σεξουαλικές επιλογές κάποιου. Τις θρησκείες και τις εθνικές γιορτές ας μην πω που τις έχω γραμμένες, γιατί θα αφήσεις τους gay/emo και θα πιάσεις εμένα. :hahaha:

Ετσι σιγα σιγα δημιουργειτε μια νεα μορφης κοινωνοια μια κοινωνοια που απελευθερωθηκε τοσο πολυ ωστε να καταντησει μια ζουγκλα απο προβατα περημενωντας καποιον να την ελεγξει.

Δείξε μου ποιος κρατά τα ηνία των gay και ποιο είναι οι σκοποί του και θα απαντήσω. Μέχρι τότε, το παραπάνω είναι κούφια λόγια.

Εχουμe φτασει μετα λυπης μου σε μια εποχη οπου ειναι πολυ cool να λεει η Maddona πως ο Χριστος ειναι πολυ σεξυ πανω στο σταυρο αλλα αν πω εγω πως η maddona ειναι μια πουτανα να με κραξουν η να φαω warn.

Το να πεις κάποιον sexy είναι κοπλιμέντο. Το να πεις κάποια πουτάνα είναι προσβολή. QED.

Τι με ενοχλει ρωτησατε πολλοι? με ενοχλει που υπαρχουν, που ζουν και που αναπνεουν, με ενοχλει που θα μεγαλωσουν αυριο τα παιδια μας βλεπωντας αυτα τα σκατα που τοσο πολυ υπερσπαζεται, με ενοχλει πως το γκετο των παλιαδερφαρων, προωθει τη συψη τη διαφθορα τη διαστροφη και δεν ειναι τυχαιο πως περισσοτεροι απο τους μισους πολιτικους και παπαδες ειναι αδερφες.

Απλα απερίγραπτο, έδωσες ρεσιτάλ homophobia. :deadga6:

Θα μπορουσα να επικαλεστω απειρους θρησκευτικους λογους επεισης για να πω γιατι αυτοι δεν ειναι αξιοι και δεν αξιζουν καν το σαλιο μας, αλλα νταξει ρε συ αυτα ειναι μαλακιες τωρα χριστοι και τετοια? ποιος χεστηκε? αλλα αν πουμε κατι για τους ΕΜΟ τοτε ναι υπαρχει θεμα.

Ναι, τίθεται θέμα, γιατί οι εmo είναι υπαρκτοί, απτοί άνθρωποι. Clear?

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3986 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:29

Θεωρω οτι τα παραπανω αρνητικα διοτι :

Εχουμε να κανουμε με ενα φαινομενο μη ομαλο, το να εναντιωνεται καποιος στη φυση του και μεσα απο αυτο να προκαλει και να προσπαθει να μειησει και τους αλλους δημιουργει μια αρωστημενη κατασταση μεσα στην οποια δυστηχως η κοινωνοια μας εχει μπει.

Πρώτον:Who are you to give an answer when all I do is wonder.....Ποιος είσια που νομίζεις ότι μπορείς να ορίζεις το τι είναι φυσικό και τι δεν είναι?Ακόμη και αν δεχτούμε ότι είναι θέμα ορμώνων,δεν έχεις ακούσιε ότι υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με ορμόνες του άλλου φύλου?Α,μην ξεχάσω να σου πώ....όλοι ΜΑ όλοι οι άνθρωποι έχουν ορμώνες και των 2 φύλων.Αν οι ορμόνες λοιπόν χαρακτηρίζουν την σεξουαλικότητα κάποιου,τότε το συμπέρασμα είναι ότι πολύ απλά οι άνθρωποι έχουν τάσεις προς και τα 2 φύλα.Αυτό είναι μια θεωρία βέβαια,αν και πιστεύω πολύ καλά τεκμηριωμένη.
Το τι ονομάζει φυσικό και αφύσικο μια κοινωνία προκατελημένη από θρησκευτικά πιστεύω του χειρότερου είδους-εδώ δεν θέλω να προσβάλω κάποιον που πιστεύει,αλλά συνχωρέστε με ,τα έχω πάρει άσχημα- είναι παντελώς άσχετο με το τι υσχίει στη πραγματικότητα.

Αποτελεσμα, καθε ανωμαλος αναγνωριζετε πλεον απο την κοινωνοια και δεν αποτελει κατι το παραξενο, προσφατως στην Ολλανδια ειχαμε και τα πρωτα κομματα με παιδεραστες και κτηνοβατες, μα θα μου πειτε το παρατραβας, οχι ρε δεν το παρατραβαω δεν εισαι λιγοτερο ανωμαλος αν πηγαινεις με καποιον ομοιου φυλλου απο το να καβαλας ενα σκυλι!

Μπα,σοβαρά????Δλδ εσύ που κάνεις το ίδιο πράγμα με τη φιλενάδα σου είσαι το ίδιο με ένα παιδόφιλο?Ή μήπως αποτελείς την εξαίρεση?Το ότι η πλειοψηφία των παιδόφυλων κακοποιεί παιδιά του ίδιου φύλου δεν σημαίνει ότι μπορείς να το ταυτίζεις με τους ομοφυλόφιλους.Δλδ ένας παιδόφιλος που κακοποιεί ένα κοριτσάκι ή μία τύπισσα που το κάνει με ένα αρσενκό σκύλο χαρακτηρίζουν όλους τους ετεροφυλόφυλους?Τι να πώ,ωραία λογική.....

Πλεον η Τηλεοραση εχει γεμησει με αυτο το φαινομενο gay ασεηουαλ λεσβιες και ενα καρο ανωμαλιες που ειναι μοδα που ειναι ανγνωρισιμες που ειναι in.

Πράγματι,και πως τους παρουσιάζει?Ως αδερφές,κουνιστούς τους μεν άνδρες και νταλικέρισες που μισούν τους άνδρες τις δε γυναίκες.Πράγματι,και γαμό τη προβολή,τι να σου πώ.Αν αυτό δεν λέγεται εξευτελισμός τι να πώ....

Μα καλά,τα σκέφτεσε αυτά που γράφεις?:terror2:Τι σχέση έχει η κουλτούρα που θα πάρει κάποιος με τις σεξουαλικές του προτιμίσεις?Φαντάζομαι μέσα στην ελληνική σου κουλτούρα περιλαμβάνεις τον Καφάβη,τη Σαπφω,και τόσους/ες άλλους/ες που έχουν προσφέρει στην ελληνική κουλτούρα όσο λίγοι,έτσι?Καλά,το τι λές στις τελευταίες σειρές είναι παντελώς άσχετο.

Ετσι σιγα σιγα δημιουργειτε μια νεα μορφης κοινωνοια μια κοινωνοια που απελευθερωθηκε τοσο πολυ ωστε να καταντησει μια ζουγκλα απο προβατα περημενωντας καποιον να την ελεγξει.

Ε??????

Αδύνατο να σχολιάσω....όχι ότι δεν θέλω να σε βρίσω,αλλά λυπάμαι,δεν α πέσω στο επιπεδό σου.Εσύ δείχνεις με αυτά που λές ότι μισείς,πραγματικά μισείς ανθρώπους που δεν σου έχουν κάνει τίποτα.Και αυτή η λέξη,το μίσος είναι πολύ βαριά για να τη χρησιμοποιεί κανείς έτσι ελαφριά.Και εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί?Οι άνθρωποι που ζούνε για να μισούνε,αυτοί που δεν σκέφτονται ποτέ μα ποτέ κανένα άλλο πέρα του εαυτού τους.

Δεν θρησκεύομαι αλλά πιστεύω σε αυτό που είπε ο Χριστός,μια πρωσοπικότητα που καμιά σχέση δεν είχε με αυτούς που τον ακουλούθησαν.Δεν ξέρω αν τα έχεις ακούσει αυτά τα λόγια του:Αγγαπάτε αλλήλους.Είτε το πιστεύεις είτε όχι και τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια αγαπιούντε,ερωτεύονται,και θέουν να φρωντίζουν το ένα το άλλο.Η θρησκεία δεν έχει καμιά σχέση με τη πίστη.Μπορεί να είμαι άθεος,αλλά πιστεύω σε αυτά τα λόγια.

Όπως και να ΄χει δεν έχω τι άλλο να πώ.Ότι κατάλαβε ο καθένας.Συγνώμη αν κούρασα κάποιους,και σόρρυ αν χωρίς να το καταλάβω πρόσβαλα τη πίστη κάποιου.Έγινε εντελώς άθελα.Ελπίζω αν είναι να συνεχιστεί η όλη κουβέντα να γίνει με σοβαρότητα,όχι με προσβολές.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3987 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:30

Εdit αυτο ειναι για τον Gaara οσον αφορα τα αλλα θα τα διαβασω καποια αλλη στιγμη, σορρυ ρε παιδια αλλα τι κατεβατα ειναι αυτα?
Ελπιζω να με αφησετε να απαντησω και να μην φαω ban μεχρι τοτε.

χριστε μου....

με αυτο το κειμενο απανταω στα παντα.

και οποιος καταλαβενει ας καταλαβει οποιος οχι ελπιζω καποτε να καταλαβει.

^
||
||
||
||

#3988 _GaARa_

_GaARa_

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:35

Δν απαντας σε τίποτα ομως.Βριζεις ή δεν βρίζεις στα σημεια που σου ανέφερα?

#3989 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:39

φωνή βοώντος εν τη ερήμω guys...:deadga6:

στρώχατ, για να μην κουράζεσαι:

δεν θα μισούσες τόσο έκδηλα τους γκέη και δεν θα τόνιζες διαρκώς τον δικό σου ανδρισμό αν δεν ήσουν ο ίδιος τόσο ανασφαλής για την σεξουαλικότητά σου.

το 'πα και ησύχασα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3990 _GaARa_

_GaARa_

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 17:40

φωνή βοώντος εν τη ερήμω guys...:deadga6:

στρώχατ, για να μην κουράζεσαι:

δεν θα μισούσες τόσο έκδηλα τους γκέη και δεν θα τόνιζες διαρκώς τον δικό σου ανδρισμό αν δεν ήσουν ο ίδιος τόσο ανασφαλής για την σεξουαλικότητά σου.

το 'πα και ησύχασα.

το αυτο:yawn2: